lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2017

Av Elin - 20 april 2017 18:07


Hej på er vänner, sitter just nu på bussen och skriver till er. Som om jag inte har stressat nog på jobbet idag liksom, utan nu blir det även stress till en föreläsning i Sumpan. Menmen, inget att göra åt! Stress på jobbet idag alltså, många barn och lite personal. Just nu är det extra kämpigt på min avdelning + att min smärta börjar komma tillbaka, jag får hoppas på att det beror på dessa jobbiga väderomslag varje dag! Slutade 16:30 efter att ändå ha slutat dagen bra med att le, ta ett djupt andetag och sätta mig på golvet med barnen och leka. Nu är jag som sagt på väg till Sumpan (om jag ens kommer dit för nu krånglar allt med bussen också!!) beräknar att vara hemma vid 21:30 ungefär. Återkommer!

Av Elin - 19 april 2017 20:27


God kväll på er godingar! Det börjar bli ganska mörkt i min sovalkov så det blir inga bilder på hur min smyckes och sminkförvaring ser ut just nu. Men jag tänkte att jag kunde visa er vad som fanns i paketet som jag hämtade upp tidigare idag. Jag har ju haft en ganska så tät kontakt med bland annat min arbetsterapeut på senaste tiden och en av alla saker hon tipsade mig om var just Varsam. En butik både på nätet och även några fysiska butiker runt om i landet. Det är ju vissa  saker som jag tycker är lite klurigt när jag flyttat hemifrån, ganska så simpla saker men finns det hjälp att få så tackar man ju inte nej precis haha. Tackvare dessa fem grejer så tror jag nog att jag får det lite enklare i vardagen, framför allt i köket :).

Avokadoskärare HÄR // Mandoline HÄR // Potatisskalare HÄR // Knappknäppare HÄR // Knappknäppare HÄR // Smörgåsplatta HÄR

 

Nu är det dags för mig att gå och sova känner jag, är sjukligt trött! Natti natti!

Av Elin - 19 april 2017 17:23


Hej på er vänner. I skrivandets stund så har jag precis kommit hem från jobbet och sitter och sörplar i mig mammas goda hemmagjorde fisksoppa. Det är sååå skönt att få sätta sig ned i tystnad ett tag och bara få vara. När jag är på jobbet så hinner jag knappt tänka på mig själv, dåligt men lätt hänt tyvärr. Startade dagen med ett superlyckat utvecklingssamtal och sedan har bara dagen rullat på. Idag har kroppen inte riktigt varit med och nu på vägen hem så började jag känna av smärtan rejält, men det är bara två dagar kvar till helg, så jag får helt enkelt stå ut :). 10 barn, två pedagoger, det börjar bli en vana och idag har jag dessutom hunnit med lite saker på min to-do-list, känns ändå bra! Nu ska jag äta upp middagen i lugn och ro och sedan ska jag öppna mitt paket som jag hämtade ut på posten innan jag gick upp till lägenheten nu, spännande trots att jag vet vad det är haha! Återkommer senare ikväll, då kan jag förhoppningsvis visa lite bilder på min smyckes och sminkförvaring, mamma och jag ska iväg en snabbis till IKEA ikväll och förhoppningsvis fixa det sista :).

Av Elin - 18 april 2017 20:15


För att inte riskera att somna i soffan alldeles för tidigt så har jag spenderat de senaste timmarna med att rensa ut kläder ur min klädkammare. Det har varit ett sånt där projekt som jag planerat i flera veckor att jag ska ta tag i, men aldrig tagit tag i helt till fullo, varför är det alltid så haha?! Jag fattar inte heller hur mycket kläder jag har, trots ikeakassar fulla med kläder så hittar man aldrig något att ha på sig när man står och väljer kläder. Nu har jag iallfall rensat ut ett helt gäng med kläder som jag ska ta ut till landet, ge bort till vänner och skänka till välgörenhet, det blir super! Inte nog med alla kläder utan jag är också lite larvig vad gäller galgar, jag kan inte ha massa olika galgar utan det ska vara stilrent rakt igenom, vitt och samma modell. Detta har då slutat med att jag nu sitter med 36 vita galgar + en svart galge som jag inte vet vad jag ska göra med. Vilka problem jag har va haha? Nu är det iallafall klart och det känns så bra, när man väl tar tag i denna rensning och är klar med den så känns det alltid lika bra.


Av Elin - 18 april 2017 17:06


Så var man tillbaka på jobbet igen efter fyra dagars ledighet. Dagarna har verkligen gått fort, men när man får träffa alla barn igen så går den känslan snabbt över som tur är. Samtidigt som det har känts som att dagen har pågått i en evighet så tycker jag ändå att den har gått snabbt. Så himla konstigt det där alltså haha. Hörni, vilket väder det har varit idag! När min väckarklocka ringer så brukar den också visa vilket väder det är ute så jag såg att det var minusgrader, men att det skulle vara så fruktansvärt halt ute hade jag inte en tanke på! Höll på att trilla på ändan redan de första stegen ute haha. Det var lite kyligt att vara ute länge på jobbet idag också, men efter ungefär 1,5 timme ute så behövde vi gå in med våra småttingar. Dagen har annars rullat på, utvecklingssamtal, kaotiskt mellanmål och sedan så avslutades dagen med att bara sitta på golvet och leka med barnen, härligt!

Jag tyckte att vi saknade en vagn när vi var ute på morgonen, några timmar senare hittade vi den på taket hahaha!


Nu är jag iallafall hemma, har ringt några samtal, planerat veckan lite och nyss ätit middag. Resten av kvällen blir nog här i soffan framför TVn eller nått, har ganska så ont i kroppen idag av någon anledning. Kram på er fina ni!

Av Elin - 17 april 2017 17:17


Äntligen så sitter jag i soffan och vilar kroppen! Dock så blir det inte så lång paus då jag ska börja med middagen och fortsätta att plocka här hemma. Idag hade jag hoppats att få visa er hur min byrå blivit efter en makeover, men det gick inte riktigt som planerat och jag får tänka om helt, därav ingen visning idag. Hade ju också köpt lite bra att ha saker inför det på ikea igår, det är upplockat men vi får se hur det går med allt.

Inte så jätteroliga grejer precis haha.


Mamma kom hit vid 12 och då började vi fixa i byrån lite, tills vi insåg att vi nog får ta ett varv till barkarby för att hitta något som passar mig. Det är svårt när man har höga förväntingar och det inte alls blir som man vill haha. Gud vad kräsen jag är ibland! Tror vi besökte varenda butik i Barkarby och efter ett stopp hemma så åkte vi till Hornbach för att tillslut åka och handla mat och sedan blev jag avsläppt här hemma. Har precis packat upp alla matvaror och fixat lite mer påsk (jag vet att det ska ned snart, men kunde inte låta bli haha). Det blir väl att fortsätta min byrå och sedan fixa middag. Höres senare, kramkram!

Eh ja, städa som sagt haha!

Av Elin - 16 april 2017 19:45


Hej på er alla! Nu har jag kommit hem till Vällingby igen efter en dag på språng! Först så bar det av ut till Vaxholm för lite påskfirande med släkten, Mysigt att få träffa delar av gänget igen och äta god påskmat tillsammans. Jag börjar mer och mer tycka om att vi ses allihopa som vi gör ibland, när jag var liten så var det mest bara läskigt men nu är det bara mysigt! Det blev bland annat påskäggsjakt och leta igenom kistan med saker som mormor och morfar inte vill ha längre, så bra grej som de har börjat med!

Så här såg jag ut :).


Found it! Inte särskilt svårt att hitta påskägg, det svåra var att hitta RÄTT ägg till rätt person då det fanns så många överallt  haha!


Alltid findukat!


och alltid MASSOR av mat!


Efter två timmar ungefär så tackade vi för oss och åkte vidare mot Spånga, det blev lite spontanhäng även denna kväll med familjen. Eller, jag ville till IKEA så vi åkte hem, tog en toalettpaus och sedan åkte mamma och jag mot ikea för att handla lite. Det var sjukt länge sedan som jag var där nu haha. Sedan på vägen hem så beställde vi hämtmat och så åt vi alla hemma i Spånga. Fick skjuts hem av mamma och kom nyss hem. Ska ta tag i att töma ikeakassen med alla saker nu när jag har publicerat detta inlägg tänkte jag.


Ha en bra kväll fina ni!

Av Elin - 16 april 2017 11:42


Hej på er snyggingar! Jag ska alldeles strax gå och fixa mig då jag ska iväg, men innan dess så tänkte jag bara skriva lite kort om gårdagen. Åkte ju till spånga för att äta påskmiddag med familjen, det blev en mysig kväll med mycket skratt och prat. Mamma hade gömt påskägg till oss "barn" hehe så jag fick börja med att leta rätt på det :).

I garderoben, hufsat lätt att hitta haha


Godis och strumpor, perfekt!


Sedan blev det den klassiska påskmaten till förrätt, till efterrätt blev det grillad oxfilé, mums!


När vi hade ätit så satte vi på en film, vi såg att Stig-Helmer the story gick på sjuan, men den är inte lika bra som de riktiga filmerna i serien. Så vi satte på SOS sällskapsresan och skrattade gott åt den, vi alla kan näsan alla repliker utantill då visett den så många gånger haha.


Åkte hem vid 22 ungefär och väntade in Sofi som sov över här inatt, så mysigt med sovsällskap! Vi har precis kramat om varandra och sagt hej då och nu är det dags för mig att sminka mig och byta om då jag blir upphämtad av mamma och lillebror för påskfirande hemma hos mormor och morfar. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards