lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2017

Av Elin - 7 maj 2017 18:20


Så var man äntligen hemma igen! Ska bli så skönt att få sova i sin egna säng inatt, när man är lite småkrasslig så är sängen det viktigaste och bästa man har enligt mig. Att bro på säng så gick jag ju och la mig tidigt igår efter middagen så idag mår jag lite bättre iallafall, skönt det! Vill ni för övrigt se fler bilder från lördagen så har jag lagt in lite fler i det inlägget, det är bara att scrolla nedåt med andra ord :).


Idag så var det alltså "The big day" förklaringen till varför vi unga engagerade träffades i Göteborg över en helg. Idag var det alltså dags för RIXU, Riksungdomsmötet. Centrala ungdomssektionens årsstämma helt enkelt. Men innan den så hade vi lite workshops om några av våra projekt som vi i CUS arbetar med. Många bra diskussioner!

En del av gänget!


Efter fikat så var det då dags för Riksungdomsmötet 2017. Det gick otroligt snabbt att ta sig igenom alla paragrafer och jag har nu fått äran att fortsätta jobba i denna fantastiska styrelse i två år till! Jippi, är så peppad!!


 

Det blev även lite avtackning för tre av våra fantastiska styrelsekollegor som idag officielt har avslutat sitt uppdrag i styrelsen, alltid lika tråkigt att bli av med styrelsekollegor! Men vilken tur att det fylls på igen och att man då kan få in lite nytt tänk!

Centrala ungdomssektionen (CUS) 2017-2019. Heja oss och ridsporten!

 

Efter lunch så skildes vi alla åt och vi begav oss hemåt. Jag flög hem, smidigt och bra!


Hej då Göteborg!

 


Strax innan vi började sänka höjden för att landa :).

 

Nu är jag som sagt hemma och planerar att sitta i soffan för resten av kvällen typ. Ta hand om er, kram!

Av Elin - 7 maj 2017 12:30


Tidsinställda inlägg is the shit!


Japp, hur var min lördag då? Trots feber och en riktig dunderfökylning så klarade jag av dagen bättre än vad jag trodde när klockan stod på 08:30. Dagen för mig, eller CUS började med frukost vid 9, sedan förberedde vi allt tills alla distriktens ungdomssektioner äntligen var på plats vid lunchtid. Det var mindre att förbereda än vad vi hade tänkt, så tycker att allt flöt på väldigt bra måste jag säga.


Jag höll till på incheckningen tillsammans med min kära styrelsekollega Theres!


Första dagen på årets årsstämma började med lunch när alla deltagare hade kommit fram.

Mums!


Sedan var vi kreativa allihopa och hade delat upp allt det vi jobbar med i styrelsen som olika stationer där deltagarna kom gruppvis för att få mer information om allt. Jag och min styrelsekollega pratade om Ungt engagemang. Så intressant att höra hur våra ungdomar tror att framtidens engagemang kommer att se ut! Vi hade också bästa platsen, så vi stod konstant i solen i en och en halv timme, så jag är ju lagom röd i ansiktet nu haha.


Efter en fikapaus så blev det en timmes föreläsning med gamla CUSare, Helena och Malin. Vilket boostpass de hade! Trots att jag hört de prata förrut så är det alltid lika härlgit att höra på vad de har att säga, så proffsiga!



Efter det så tog jag en paus. Så under tiden som hela gänget var på en ridklubb här i Göteborg så gick jag upp på mitt rum och sov, det behövdes kan jag säga! Så efter lite sömn och mer ipren och alvedon i kroppen så var det dags för middag.

Inte det godaste jag ätit, men det var ändå helt okej!


Jag valde att lämna gänget ganska så tidigt då jag behövde prioritera min hälsa. Får alltid så oroligt dåligt samvete när jag är sjuk och måste avstå från vissa aktiviteter. Jag vill ju vara med, men jag orkar helt enkelt inte. Så ja, skittrist verkligen!


Förmodligen så har jag fullt upp med årsstämman när detta inlägg kommer upp, men jag kommer hem till Vällingby ganska så tidigt så tänkte uppdatera er mer då!

...

Av Elin - 6 maj 2017 22:41


Av Elin - 6 maj 2017 17:28


Hej på er vänner. Ledsen för att jag inte tittade in här igår kväll, men hade fullt upp! Idag också, men jag har lyckats fått feber över natten tror jag, så just nu sitter jag i min hotellsäng och ska vila i några timmar så jag orkar med resten av dagen och morgondagen. Så typiskt att jag blev sjuk nu liksom! Har stor ångest över flygturen hem imorgon då jag är förkyld och är rädd att jag kommer ha lika ont i öronen som när jag var förkyld och åkte hem från Tyskland i mars. Ber en bön till Gud att han hjälper mig imorgon! Jag påbörjade alltså min resa ned till Göteborg igår kväll. Tog en Uber till Bromma flygplats och hade gott om tid på mig vid säkerhetskontrollerna (tur var väl det då det krånglade med mina proteser denna gång!)

Väntan....


Eftersom jag hade ganska så ont i kroppen igår och har svårt att gå upp för trappan upp till flygplanet med packning i handen så lyckades jag flörta till mig ltie hjälp. Jag fick gå ombord tillsammans med två barn som flög själv och vi fick då gå först, lyx haha! Men höjdpunkten var nog att se dessa två 9-åriga (gissar jag) killar som aldrig träffats sitta och prata och skratta hela flygresan till Göteborg, så fint! Älskar verkligen barn som är så oförstörda!


Hittade resten av gänget som skulle ta taxi från Landvetter, så vi var väl framme ungefär vid 20:00. Så vad gör jag här då? Jo, vi har årstämma i Centrala ungdomssektionen under morgondagen, men med full aktivitet enda från fredag till söndag! Jag dumpade mina grejer inne på hotellrummet när jag kom fram och sedan så gick jag ned till CUS-gänget för en sista kväll med styrelsen 2015-2017, några avgår imorgon och så får vi in några nya. Tråkgit samtidigt som det är spännande! :)

Så här bor jag :)


Men för att ha en trevlig avslutning tillsammans så hade vi en överraskning inbokad som var chokladprovning, SÅ SÅ fantastiskt kul och intressant! Det dröjer nog ett tag innan jag köper en marabou igen efter att ha ätit riktig fin choklad! Dessutom så lärde vi oss så sjukt mycket om kakao! Har ni aldrig varit på chokladprovning så rekomenderar jag det verkligen! Det finns så himla mycket fin och BRA choklad som är bättre än "godischoklad" som vår ledare kallade det haha.


Det blev lite shopping efteråt :).


Tror att jag la mig i sängen strax efter 23 och då var jag helt slut!


Idag har det som sagt varit full aktivitet, jag har kämpat emot min förkylning och feber, går på ipren hela helgen. Men nu kände jag att det var dags att vila, måste som sagt orka imorgon också och ikväll. Hinner jag så kanske jag kan slänga in ett inlägg om idag imorgon under dagen, annars kommer det upp när jag kommit hem till Vällingby igen :). Nu måste jag sova lite, kramkram!

Av Elin - 5 maj 2017 15:54


Ja hörni, inte har jag tid att bli sjuk inte! Efter lite sömn och en dusch så mår jag lite bättre. Började känna av lite igår på jobbet, men då hade jag mest ont i kroppen och var trött. När klockan ringde imorse så låg jag och velade en stund om jag skulle ta mig upp och åka till jobbet eller om jag skulle vara hemma och vila, det blev jobbet tillslut då jag hade ett viktigt möte (enligt mig) på förmiddagen. Men efter lunchen och rasten så kände jag att jag hade för ont och blev tröttare och tröttare, så vid 13:30 gav jag upp och sa trevlig helg till mina kollegor. Åkte hem med en snabbvisit på apoteket bara och så har jag bara tagit det lugnt här hemma. Jag har packat lite inför helgen också då jag om några timmar flyger ned till Göteborg för årsstämma med CUS! Ska bli superkul, det jobbigaste är nog att jag inte är på topp bara. Nä vänner, nu ska jag göra lite mackor att äta och vila vidare innan det är dags att beställa en Uber till Bromma!

Så seriös ;).

Av Elin - 4 maj 2017 21:54


Vänner. Det har varit en lång dag idag. Är förvånad att jag ens är vaken denna sena timme med tanke på hur lite sömn jag fick natten till idag. Jag trodde inte i eftermiddags att jag skulle klara av en hel jobbdag + middag med en fin vän, men på något konstigt vänster så bet jag ihop och klarade av det ändå. Vi får se hur jag mår imorgon, förhoppningsvis bättre! Hade så himla ont inatt i nacke/bröst/skuldra/vad det nu är någonstans, så jag vaknade hela tiden. Men klarade som sagt av att jobba hela dagen, fick gå 15 minuter tidigare men annars så klarade jag det bra om jag får säga det själv. Det har hänt mycket idag på jobbet, skräp-plockar-dag, trötta barn och mycket skratt också.

Det var väldigt trevligt att komma in i personalrummet och få se denna lapp från chefen också! När chefen tar efter så vet man att man gjort något bra haha ;).


På gården så var det såpbubblor och musik!


Direkt efter jobbet så åkte jag till Vällingby i ilfart för att handla lite rosévin, sedan tog jag en Uber till Sumpan där Lisa bor för middag! Vi pratade ikapp om allt som har hänt i livet sedan sist, åt pasta carbonara och drack vin. SÅ mysigt! Jag älskar när vi kommer in på intressanta diskussionsämnen om livet och kärleken!


För en halvtimme sedan så kramades vi hej då och jag tog en Uber hem igen (alltså, Uber måste ju vara bland det bästa som finns när man inte vill betala allt för mycket för att komma hem i tid, berättar mer om det en annan gång!) Nu ska jag hänga upp den sista tvätten och sedan väntar sängen, kram på er!

Av Elin - 3 maj 2017 18:28


Hej på er vänner. Oj vad min hjärna går på högvarv känner jag. Drömmer sjukt mycket, har svårt att koncentrera mig och är ständigt trött. Ibland önskar man att hjärnan kunde få vila ett tag. Sitter just nu i soffan efter att ha kokat lite makaroner till middag, orkar inte laga någon mer avancerad mat än så tyvärr. Det har varit en lång dag på jobbet idag med massa känslor och när jag kom hem nu sen eftermiddag så möttes jag av två inte så jätteroliga brev i hallen. Ibland så sugs musten ur en helt enkelt. Försöker att hitta något att göra när alla jobbiga tankar kommer smygande, ibland fungerar det och ibland inte. Under kvällen så ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt och läsa på lite inför ett telefonmöte  som jag har senare under kvällen. Nu ska jag titta klart på ett avsnitt av Parlamentet, sedan är det duschen som kallar!

Prydde vårt bibliotek på jobbet med en docka som jag fått av mina föräldrar som jag inte vetat vad jag ska göra med :). Tyckte den fick en bra plats där bland böckerna :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards