lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2017

Av Elin - 2 maj 2017 21:02


Hej på er vänner. Nu har jag lugnat ned mig lite, vilat ett tag, rymt från verkligheten i någon timme med en serie och tänkte alldeles strax gå och sova. Men innan det så tänkte jag visa min nya tavla som jag gjort efter konerten med Frances förra veckan. Ville så gärna göra något fint av autografen jag fick, så då blev det ett kollage med lite bilder, ni vet ju hur mycket jag älskar kollage haha. Så så här blev tavlan.


Frågar ni mig så tycker jag att den hittade en självklar plats på min hylla.


Nu ska jag tugga i mig några jordgubbar och sedan väntar sängen. Hej då på er!


Av Elin - 2 maj 2017 17:19


Det är inte kul längre. Jag är helt slut. Det känns som att jag alltid pressar mig själv lite till. Bara denna dag, bara denna vecka, bara fram till semestern....sen kan jag vila. Jag måste bara orka lite till, hela tiden. Det är tufft just nu. Men jag måste orka.


Måste få landa lite här hemma efter jobbet, få i mig mat och andas lite. Återkommer senare ikväll!

Av Elin - 1 maj 2017 17:08


Hej på er gosisar! Har ni haft en bra dag än så länge? Jag har haft det otroligt skönt måste jag säga! En hel dag som jag bara har kunnat spendera hemma, så skönt! Eftersom jag kommer ha fullt upp hela majs helger så försöker jag prioritera dagar som dessa med att bara ta det lugnt. Har städat hela lägenheten idag, för att jag inte ska bli helt slut och få allt för ont så tar det sin lilla tid, men efter tre timmar så var jag iallafall klar, skönt att ha det gjort! Sedan satt jag några timmar på balkongen i solen och njöt i solen. Håll i hatten, jag satt och läste en bok också! Har inte klarat av att läsa böcker på några år, blir för rastlös och kan inte fokusera mig på boken, men idag kunde jag det och det resulterade i att jag snart har läst ut en hel bok haha! Nu har jag precis avslutat ett telefonmöte och värmt lite middag till mig själv som jag ska äta upp. Nu tänkte jag fortsätta att läsa, bye!


Av Elin - 1 maj 2017 10:57


Hej guys! Igår när jag gick upp så mådde jag jättekonstigt, men tror att det berodde på min medicin som vanligt när jag tar den för sent. Det gick över udner dagen så jag behöver inte oroa mig för att jag är sjuk iallafall. Gjorde egentligen ingenting hemma förs vid 14 när Sofi kom över till mig. Vi hade pratat oim att baka, så det gjorde vi! Dock så var det inte så lätt och det blev inte så snyggt, men gott blev det. Vi hittade ett recept på facebook om en chokladbollsrulltårta, vi gjorde om lite och gjorde en lakritsfyllning istället, blev så mycket godare haha!


Medans den stog i kylen och kallnade så åt vi lite lunch/middag/vad man nu vill kalla det haha


När vi båda är igång så triggar vi varandra till det yttersta. Allt ska vara estetiskt snyggt och stå perfekt, vi är hopplösa tillsammans haha! Efter lite chill i soffan så gick vi ned till lekparken för att titta på majbrasa. Jag har ju under alla år varit på Gläntan, så det var lite spännande att gå i mina hoods nu. Tror Sofi och jag mest spenderade tiden med att kolla på snygga killar haha.

Det flög aska rakt på oss, därav denna dåliga bild men så typiskt oss haha!


 


Det blev en bra dag med en av mina finaste vänner! Idag är planen att städa lägenheten, gå några ärenden om jag orkar, i eftermiddag/kväll har jag ett telefonmöte och sedan bara chilla. Imorgon är det jobb igen, usch vad dagarna har gått fort!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards