lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2017

Av Elin - 15 juni 2017 21:41


God kväll på er alla fina. Äntligen så är jag hemma och har nu satt mig i soffan för att varva ned lite. Det bultar exakt i hela kroppen av smärta och jag känner redan nu att der kommer bli en jobbig natt och att jag troligtvis kommer bli hemma från jobbet imorgon. Vet inte riktigt om jag tycker att denna smärta känns värd eller inte faktiskt, sjukt mysig dag på jobbet men oj vad kroppen strök med! Ett härligt sista DUS-möte för terminen hade vi ikväll iallafall på kansliet i Solna. Bra diskussioner och gött häng, så kul att träffa de flesta igen och jag tror att vi alla är sjukt peppade för framtiden. Jag kom dit förbannad och sjukligt hungrig dock då jag lackade sönder på SL som inte sköter sig, är det inte tågen eller bussarna som går fel och oregelbundet så är det deras skyltar som inte stämmer överrens med verkligheten! Ett tag så hade jag bara lust att sätta mig på marken och skrika som ett barn haha. Menmen, bättre sent än aldrig säger man ju :).

En missnöjd Elin


ÄNTLIGEN MAT!!


Eftersom det var sista mötet för terminen så blev det tårta som avslutning, härligt!!


Nu sja jag försöka att tänka bort smärtan och gå och sova, vi hörs imorgon! Då bär det av till älskade Göteborg!!

Av Elin - 15 juni 2017 16:54


Hej på er snyggingar! I skrivandets stund så sitter jag och väntar på bussen från jobbet och ser ut över sommarregnet som faller utanför busskuren, tycker sommarregn är så mysigt! Det har varit en sjukt härlig sommardag på jobbet idag, har ju världens bästa jobb där man verkligen kan ta tillvara på det fina vädret! Åtta barn på avdelningen, men vid 9 så hade vi sju. Så vi hämtade vagnar, vatten, västar och skar frukt för att sedan gå ned till stranden. Dock så blev det en liten kommunikationsmiss så vi tog oss hela vägen till maltesholmsbadet! I denna värme! Det var lite långt tyckte även vi vuxna så när våra tre treåringar gick HELA vägen till och från så förtjänade det en tapperhetsmedalj, jäklar vad duktiga de var! När vi kom tillbaka, 15 minuter sena från maten så var vi alla helt slut! Det var bara att äta och sedan gå in på vilan där nästan alla slocknade direkt! På eftermiddagen var vi ute på gården och lekte. Jag och några fler drog igång vattenlek då det fortfarande var så himla varmt! Tyvärr fungerade inte vattenspridaren men det blev vattenkrig istället hehe! Nu har jag så fruktansvärt ont i kroppen! Det var lite långt för mig att gå på förmiddagen där kände jag. Nu har jag förflyttat mig från busskuren in till bussen och är på väg till Solna för DUS-möte! Hörs när jag kommer hem! :)

Av Elin - 14 juni 2017 21:12


Yes hörni, nu kommer ett inlägg om resten av gårdagen.

 

Efter presskonferensen på Skansen så satte jag mig i en uber och åkte mot Bromma gymnasium för Elins utspring. Som alltid vid student så var det fruktansvärt mycket folk, men detta utspring tyckte jag var lite oorganiserat och rörigt. Tyvärr så var det många som inte respekterade avspärrningarna i publiken så när det väl var dags för Elins klass att springa ut så såg man ingenting! Supertråkigt verkligen och jag var så arg! Menmen, det kändes ändå som att mycket av det glömdes fort när vi väl fick krama om Elin :). Alltså, jag blir typ alltid känslosam på studentutspring för att alla är så himla lyckliga, så lite tårar kom det när Elin och jag fick kramas!


Istället för att åka flak så blev det att åka cab hem sen och jag fick äran att följa med!

Man måste ju få låna studentmössan litegrann iallafall haha!


Efter att vi hade kört en sväng så åkte vi hem till mottagningen för att fortsätta firandet med massa god mat och massa härligt skratt! En SÅ trevlig dag och ett lugnt studentfirande.

   


Jag blev kvar till sist och hjälpte til att plocka undan för att sedan åka hem vid 20:00 ungefär. Jag älskar verkligen studenten och all glädje smittar verkligen av sig. Känns helt sjukt att Elin är så pass stor att det var dags för student, tiden går verkligen så fort! Är så tacksam över att jag fick vara med och fira hennes stora dag!

Av Elin - 14 juni 2017 18:40


God kväll på er vänner. ÄNTLIGEN så sitter jag på balkongen och äter middag! Dagen har gått i ett. Jobbade i några timmar, är väldigt lugnt på vår avdelning nu, idag hade vi sju barn och var fyra personal haha. LYX! Jag var kvar på vilan idag och struntade i rasten då jag skulle åka till min ortopedtekniker vid 13:30 ungefär, så fick mysa lite och samlade på mig ett guldkorn från jobbet när dessa två barn sitter vid vår altandörr och det var ett måste att ha björnen med där till vänster. Mina pluttungar, kommer sakna dem så otroligt mycket i höst!


Väl på Olmed så var det dags för den första provningen av min nya benprotes. Alltså, höll på att börja gråta när jag satt där och vi båda kliade våra huvuden för att vi inte riktigt visste hur vi skulle lösa detta problem med benprotes. Inget fungerar och min kropp bara stöter bort allt nytt direkt. Efter två timmars kämpande så tror jag ändå att vi kom fram till något vettigt. En sak i taget och tålamod helt enkelt!

Vi skrattade gott när vi skulle skruvade fast foten. Det ska liksom inte vara fysiskt möjligt att snurra fast en fot så där, så jag att med rysningar från topp till tå haha!


Efter två timmar så var vi ändå lite överens och på måndag ska jag tillbaka för att fixa det sista innan den riktiga provperioden sätter igång. Väl hemma efter att ha handlat lite snabbt så lagade jag mat så fort jag kunde, var så galet hungrig när jag kom hem så jag hade ont i magen! Men nu sitter jag iallafall på balkongen och äter min sallad utan sallad hehe, så gott!

Mmmmm!


Senare ikväll kommer det ett inlägg om Elins student, jag lovar!

Av Elin - 13 juni 2017 20:46


God kväll på er alla fina! Det har varit en dag där allt har gått i ett! Jag tänker så här, jag får nog ta och dela upp denna dag i två inlägg och vi börjar från dagens början.

 

Hade tagit en semesterdag idag för att hinna med allt jag ville hinna med. Dagen började med att klockan stod på 08:00, skönt med en timmes sovmorgon iallafall haha. Duschade, sminkade mig, klädde på mig och sedan bar det av till mitt älskade Skansen! Idag var det nämnligen presskonferens för årets Allsång på Skansen där de flesta av årets artister som ska medverka i sommar kom ut!


Kom till Skansen vid 10:30 ungefär och fick äntligen krama om en hel drös av allsångsvänner! Har inte alls varit taggad detta år, utan jag har mest haft massa ångest och på riktigt mått dåligt över att alla i gänget inte kommer att vara med, men när jag fick se de flesta där uppe på Solliden så försvann ALLT! Jag är så peppad och om jag inte får med mig någon Sofi, Elin eller någon annan så kommer det att lösa sig och bli grymt fördet! Har ju massa andra vänner att umgås med där!

Äntligen hemma, där jag trivs som mest!



Egentligen så hade jag sjukt bråttom och var sjukt stressad, men när jag väl kom dit så försökte jag att tänka bort allt annat och bara fokusera på att ha kul med gänget och njuta! Vilket jag gjorde till fullo! Massa skratt, tjoande och även lite allsång blev det när Sanna väl kom ut på scenen! Många bra artister i år också, framför allt det sista när Helen Sjöholm kommer, höll på att freaka ut totalt, men Lizen höll i mig som tur var haha! Vid 12 så var jag tvungen att krama om alla och tacka för mig, då hoppade jag in i en Uber och åkte mot Bromma Gymnasium för Elins utspring!

Photoshoot haha!


Mer om Elins student får ni läsa om imorgon, för nu måste jag slänga in en tvätt och varva ned lite innan det är dax för att sova. Har varit en grym dag!!


Av Elin - 12 juni 2017 20:59


Hej på er vänner. För en vecka sedan så hämtade jag upp min nya telefon som jag spontanbeställde förra helgen ute på landet.

Iphone 7 guld blev det.


Ny telefon innebär också nya prylar enligt mig.

 

Det kan inte bli för mycket guld och marmor haha!


Av Elin - 12 juni 2017 17:34


Hej på er vänner. Jag tänkte först skriva att jag var ovanligt pigg efter jobbet, men nu när jag landat lite här hemma så inser jag att jag är lika trött som vanligt. Min dag började iallafall med ett sjukhusbesök på SÖS, är alltid extra nervös när jag inte är på KS, det är liksom där jag känner mig som tryggast på något sätt. Där kan jag nästan korridorerna utan och innan på de flesta ställerna haha. Denna tid har jag väntat länge på, men jag vet inte riktigt om jag fick den hjälp jag ville ha. Är så less på sjukhus just nu känner jag, det är ett heltidsjobb att bara få hjälp med det jag behöver hjälp med för att kunna må bra, hur ska jag då kunna orka jobba heltid på förskolan också liksom haha. Menmen, var sjukt besviken när jag gick därifrån men nu känns det väl lite bättre iallafall.


Kom till jobbet vid lunch och sedan så har resterande av jobbdagen bara flutit på.


Jag var dum nog och satte mig i soffan precis, egentligen så borde jag försöka planera lite inför morgondagen och så, men det blir nog senare ikväll. Nu måste jag bara få vila lite innan jag sätter igång igen. Hörs senare, pöss!

Av Elin - 11 juni 2017 15:32


Varning för spoiler, dock så tror jag nog att alla vet hur det slutade haha.


Åh, har lyssnat så mycket på Helen Sjöholm den senaste tiden. Framför allt Kristina från Duvemåla. Alltså, trots att jag inte såg just den uppsättningen när Helen var med så känns det nästan som om jag har gjort det. Så mycket som jag har lyssnat på skivorna under mina dagar, de är nog några av de mest slitna albumet som står i bokhyllan. Jag lyssnar verkligen från början till slut på denna musikal, kan varenda låt och frasering och ser allt nästan framför mig. Men det jag skulle komma till var- Varje gång när sista låten spelas ”I gott bevar” och Kristina dör så får jag alltid samma känsla i kroppen. Trots att jag vet att hon dör, så känns det som om det är på riktigt och jag får en tomhet i mig som är så svår att beskriva och jag vill bara börja gråta. Från prologen till den sista låten så händer det så otroligt mycket, bara i musikväg liksom. Det är verkligen något speciellt med den musikalen, har ni inte lyssnat på låtarna någon gång så tycker jag att ni ska göra det, det är så mycket historia i texterna! Nu måste jag fortsätta att lyssna på den själv haha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards