lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2017

Allsång på skansen och Allsångsscenen är din 1/8-17

Av Elin - 2 augusti 2017 18:17


Så hörni, har kommit hem från jobbet för ett tag sedan och tänkte att jag skulle börja med att slänga in ett inlägg om allsången igår! Kom hem så sent så kunde inte riktigt förbereda det då. 


16 timmar blev det på Skansen! Det var tufft att gå upp imorse kan jag säga, men det var det värt! Vilken dag det blev! Eftersom FO&O var där så åkte jag in tidigare till Skansen på morgonen, så vid 7 ungefär var jag på plats. Något trött men taggad till tusen! Jag hade på känn att det skulle bli en magisk kväll.

På väg!



Dagen gick fort och det blev både skratt och gråt och skrik. Vilket superväder vi hade också! Kom hem med en bränd rygg kan jag säga, men det gör inget, har inte ont så :). Bra musik och bra underhållning med andra ord. Jag fick massa kärlek från Icona pop, så härliga tjejer alltså! Kul att få höra dem igen då det var några år sedan som de var på allsången sist. Fick också kärlek från Sarah Dawn Finer som gjorde att mina tårkanaler värmdes upp inför kvällen, finaste! Så ja, dagen var mycket innehållsrik, men största förvåningen var nog FO&Os fans som jag trodde skulle vara fler, skönt i och för sig hehe.

Pridevecka och allt!


Sanna som alltid gör fantastiska nummer!


Icona pop


FO&O


Alltså, dessa killar-så JÄVLA DUKTIGA! Måste ju se Billy elliot nu på stadsteatern!


 

Smygfotad med ena sidan av min Saraskylt och den andra bilden har jag svirat om till mitt Främlinglinne så FO&O skulle sjunga den som allsång, om jag var lycklig? Eh, JA!


Här har vi alla svirat om till sändningskläder!


Allsångssändningen blev helt fantastisk! Bäst var ju lätt när allsångsfamiljen var samlad, Sanna ropar in oss och så sjöng vi för full hals till Bada nakna, ett extra + i kanten för att Rosie och Lizens rumpskylt kom med, det kommer vi skratta gott åt i många år haha! Efter allsången så var det dags för lisa Nilsson att ta över scenen-och det gjorde hon med bravur! Jag vet inte hur länge jag kan sitta och droga henne på youtube alltså haha! Jag bara älskar hennes lena röst och jag tycker också att hon är så sjukt jävla vacker, sådär naturligt vacker :). Under hennes timme så satt jag med gråten i halsen nästan hela tiden. Jag visste inte riktigt när Sarah skulle dyka upp så jag satt och skakade tills dess, grät som ett litet barn när hon väl kom och började sjunga, kunde knappt njuta då jag bara kunde tänka på att hon stod där på riktigt och att jag inte skulle bryta ihop fullständigt, det var ju så himla länge sedan som jag såg henne så där live på riktigt. Men efter några låtar till så blev jag gladare igen och resten av timmen gick så himlans fort. Så ja, en magisk kväll med andra ord!

Lisa Nilsson och Oscar Zia


Lisa och SARAH!!!!! <3 och min skylt hehe.


Eftersom allt slutade vid 22 så blev det senare än vanligt, men det gjorde inget då kvällen avslutades i skrattfest. När man är trött, har dansat massa under dagen och på grund av värmen eller något så är det inte lätt för mig att få på mig min armprotes, vilket slutade med att den gled av mitt vid trapporna på vägen ned från sollidenscenen. Alltså, SOM jag, Lizen och Rosie skrattade! Vi låg i princip på gräsmattan bredvid och försökte att inte kissa på oss av skratt, alla som gick förbi reagerade inte på att det låg en arm på vägen, utan bara på att vi inte skulle kissa på oss. Minns knappt inte när jag skrattade så mycket sist, eller ja-måste ju vara på allsången det också i och för sig hehe.

Armen fick snällt ligga i påsen istället på vägen hem haha.



Vid 00:30 låg jag i sängen, full av intryck och lyckorus, älskar denna Allsångsbubbla! Nu måste jag käka middag, kram på er!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards