lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2017

Av Elin - 25 augusti 2017 17:43


Hej på er vänner! Nu är typ den första lediga tiden jag har haft under dagarna här i Göteborg som jag har fått sitta i sängen på hotellrummet och bara andas och vila lite. Så skönt! Det har varit fullt upp ända tills nu iallafall. Fick sovmorgon imorse, så vid 08:30 ungefär så gick jag ned och åt frukost för att sedan gå ned mot Heden för att stå i CUS monter där vi har en photo booth.

Helt ok utsikt :)


Vid 10:30 så hade jag ett möte med en av arbetsgrupperna som jag jobbar i, så då knatade jag iväg till Ullevi för att möta upp gänget och diskutera Ungt engagemang.


Efter det så var det bara att gå tillbaka till Heden för att äta lunch och förbereda inför vårt event Young riders lounge som vi i CUS håller i i dagarna två.

SJUKT god mat!



Efter ett lyckat event så plockade vi ihop och så kollade vi på Patrik Kittel och Therese Nilshagen som båda gjorde helt fantastiska ritter, iallafall Therese, jäklar vad grym hon var! Tänk att hon och jag har vuxit upp i samma stall och samma ridklubb, coolt!


När vi hade kollat färdigt och packat ihop det sista så spred vi ut oss lite allihopa. Jag och några av oss gick en runda i shoppingen. Jag som inte alls hade tänkt köpa något kom hem med en kofta och en jacka. Ops! Men nu ska jag inte köpa något mer har jag bestämt, förutom mat då haha :).


Ska vila lite nu hade jag tänkt, svara på lite mejl och sedan senare ikväll så är det dags att gå mot Ullevi igen och titta på hoppningen. Vi kanske hör imorgon, men vet inte när på dygnet hehe :).


Av Elin - 25 augusti 2017 09:13



God morgon på er. Vi kör ett morgoninlägg även idag. Det blir så himla sena kvällar här och man samlar på sig så mycket intryck så man är helt slut på kvällen.

 

Igår hade iallafall vi i CUS ett inplanerat möte under nästan hela dagen. Vi började tidigt då vi hade mycket att prata om, men först så var det dags för hotellfrukost-love it!


Vid 08:30 så satte vi igång med mötet och så höll vi på tills det var dags för en lunchpaus.

Jag åt en sjukt god fiskrätt!


Lyx med efterrätt.


Efter lunchen så fortsatte vi vårt möte men med en fikapaus sen eftermiddag innan det var dags att avsluta mötet och leta upp ett middagställe.

Cream brulé till fika, alltså jag dog! ÄLSKAR cream brulé!


Vi gick till ett thaiställe som vi hade blivigt rekomenderade och åt god mat där.

 


Jag behövde åka tillbaka till hotellet efter middagen för att fixa lite saker, sedan möttes vi allihopa på Ullevi för att se den internationella hoppningen.

Helena Persson gjorde en fin runda tyckte jag!


Vid 23:30 ungefär så släckte vi sänglamporna och så somnade vi gott efter ytterligare en dag på EM. Idag är det möten, evenemang och kvällshoppning som står på schemat. Ha en bra fredag hörni, det ska jag ha!

Av Elin - 24 augusti 2017 07:15


God morgon alla ni som redan är vakna! När jag väl kom till Göteborg igår så var det fullt upp ända till sent på kvällen så kände att jag inte riktigt orkade att titta in hör då. 

Men innan jag går ned till frukosten så tänkte jag skriva lite om igår. Kom till Göteborg vid 14:30, mötte sedan upp några av oss CUSare på hotellet, jag lämnade packning och tittade till mitt hotellrum.



Sedan gick vi mot Ullevi för att kika på dressyren och heja på Sverige. Så häftigt att det verkligen är EMvecka nu!!



Vid 18 så började vi strosa runt lite vid avenyn för att hitta någonstans att äta middag. Efter lite promenerande så fastnade vi för ett tips vi fick, Hello monkey. Inte jättelyxig men Gud vad god mat det var! Att köpa in massa lika maträtter och dela och smaka på allt måste ju vara det bästa som finns!



När vi var mätta och belåtna så gick vi tillbaka till Ullevi (eller jag tog spårvagnen då det var lite långt att gå för mig). Resten av gänget anslöt och så tittade vi klart på lagfinalen i dressyren där Sverige kammade hem ett brons, hurra!!!


Nä, nu ska jag klä på mig och göra mig klar för frukost, vi får se om jag hinner titta in här mer idag.

Av Elin - 23 augusti 2017 11:38


Hej på er vänner! I skrivandets stund så sitter jag på tåget påväg ned till Göteborg för att njuta av massa ridsport. Det är fullspäckade dagar fram till söndag kan jag säga, mycket ska hinnas med. Det är möten i olika slag under dagarna, evenemang som vi i ungdomssektionen håller i, stå i vår monter och så ska vi såklart också försöka att umgås i styrelsen och förena nytta med nöje och kika på lite tävlingar. Ska bli otroligt kul att få uppleva EM live, jag är sjukt taggad! Nu har jag precis ätit lite frukost/lunch/brunch? Ja, vad man nu vill kalla det för haha och när jag publicerat detta inlägg så ska jag läsa lite handlingar inför styrelsemötet imorgon och så måste jag beta av lite mejl också. Har tre timmar på mig så det känns som att jag kommer att ligga i fas när jag kommer fram till Göteborg i eftermiddag. Ha en toppendag fina ni, kramis!

Av Elin - 22 augusti 2017 20:53


Hej på er vänner. Jag är ledsen att det har blivit så himla dålig uppdatering här under den senaste veckan, men dagarna går så himla fort. Jag har kommit hem sent nästan varje dag och är ständigt trött. Så därav har bloggen blivit lidande. Ledsen för det. Nu sitter jag iallafall i soffan och svär åt att det är något fel med mitt internet. Wifi fungerar inte i lägenheten av någon anledning, så kör just nu på telefonens internett via datorn. Hemskt att man är så beroende, men som tur är så har jag extrasurf på telefonen, allt löser sig :). Idag har det varit en lång dag. Började jobba vid 07:30 och sedan var det full rulle ända till 19:00 då vi hade APT. Under eftermiddagen så hade jag så ont i huvudet och var så trött så jag nästan bara ville hem och gråta. Men helt plötsligt så vände allt och jag blev så himla flamsig och positiv hehe, så det blev massa härliga skratt med kollegorna.


Igår direkt efter jobbet så åke jag till Norrviken för att hänga lite med Sara och hennes familj. Sara flyttar ned till Småland i veckan och eftersom jag är upptagen resterande av dagarna så ville jag mysa lite med henne innan det. Egentligen så gjorde vi inget speciellt men trots det så blev jag kvar något för länge ändå, men det var det värt! Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket!

<3


Nu är jag så himla trött! Har nästan packat klart alltihopa inför Göteborg, bara lite kläder som ska in i resväskan imorgon då det hänger på tork för tillfället. Nu tror jag nog att jag ska gå och sova innan jag somnar här i soffan. Ha en fortsatt bra kväll, kramkram!

Av Elin - 22 augusti 2017 16:00


Det är tisdag idag och istället för att befinna mig på skansen som de senaste åtta tisdagarna så spenderar jag en heldag på jobbet. Saknaden efter allsången är så stor fortfarande, livet känns så fruktansvärt tomt helt plötsligt, vill aldrig kliva ur min allsångsbubbla! Men jag tänkte att jag kunde bjuda på ett inlägg om allsången ändå idag. Att skriva skyltar varje vecka är en av de saker som är så otroligt rogivande. Självklart så är det otroligt kul när artisterna blir så himla glada av dessa skyltar, men som sagt för mg så är det lite terapi också. Det har inte blivit så supermånga skyltar detta år, men ändå en heeeel del. Här kommer en bild på nästan alla, några har jag valt att slänga beroende på att de varit lite halvtråkiga eller att de gått sönder, men de flesta är med.

Mina topp tre för i år är nog skylten till Sarah Dawn Finer, Mamma mia the party och den till Helen Sjöholm, som jag inser nu i efterhand inte är med på bild, så den kommer här under istället i en egen bild

Denna skylt har fått en herdesplats ovanför min säng just nu hihi.

Av Elin - 21 augusti 2017 21:44


Vilket avslut jag fick på helgen igår! Det kunde knappast bli bättre liksom. Bra väder, bra musik och bra sällskap. Trots lite halvtaskiga platser så blev det ändå en sjukt bra kväll! Emelie, hennes mamma och jag kom väl fram till mälarpaviljonen kanske en timme innan Carola skulle stå på scen. Vi drack lite cider/vin, åt och njöt av bra väder och utsikt.

Mot stan med mitt främlinglinne hehe.


Haha, kul att vi fick nummer 83. Alla vet ju vad som hände då i Melodifestivalen eller hur? :)


Tillslut så kom Häggis-på en vattenskoter! Denna brud vet hur man gör entré alltså!! Vi fick tyvärr inte så jättebra ljud och sikt från där vi satt, men vi var glada ändå!

Nöjd tjej hihi!



Det blev paus efter kanske 45 minuter och då bytte vi platser och hamnade mycket bättre i både sikt och ljud, så det blev himla bra tillslut! Jag hade bestämt mig för att inte gråta, men när hon körde igång med Så länge jag lever, alltså come on! För mig blir det nästan inte heligare än så. Bästa bästa Carola! Hon bjöd på massa bra musik, massa skratt, massa kärlek och självklart bjöd hon på sig själv också! Det blev inte så jättebra bilder, men kan visa er några iallafall.

   


Det var såååå härligt att få se Carola igen, det har varit så himla mycket Helen Sjöholm på senaste tiden så jag nästan glömt min kära C. Men varje gång hon står på scenen och jag i publiken så blir allt så självklart och jag hamnar i min lilla Carola-nörd-värld igen. Hon gör så mycket med mig, på något sätt så får hon mig att känna mig starkare! Hon får mig att tro på ett bra liv. Älskade fina C, tack för att du finns i mitt liv! <3

Av Elin - 20 augusti 2017 16:00


Hej på er vänner. Igår kväll när jag kom hem så hade jag ingen lust att gå och lägga mig eller titta på TV eller nått sådant, istället så jag satte på ett gäng poddar och så städade jag här hemma. Eftersom veckan har gått i en rasande fart så har jag liksom inte hunnit med att plocka och städa efter middagsbjudningar, allsången och så. Idag har jag fortsatt att städa, hela min soffa var full med ren tvätt liksom och köksbordet var inget matbord utan mer att avlasningsbord. Så ja, behövde helt enkelt plocka upp och rensa allt möjligt, så det har jag gjort idag.


Under eftermiddagen så har jag suttit i soffan och vilat lite och passat på att följa EM i ridsport som har startat nere i Göteborg nu. Så himla spännande! På onsdag åker jag ned och ska vara där ända till söndag för att ha möten, evenemang och kolla massa tävlingar med CUS-styrelsen. Ska bli såååå kul! Jag har redan börjat packa lite smått och lär väl hålla på att göra det ända till onsdag förmiddag då jag åker haha. Nu vänner, om en timme så ska jag åka in mot stan för att gå på CAROLAKONSERT! Tror dessutom att det blir dubbla konserter. Så jag ska strax göra mig i ordning för det men ville bara titta in här och säga hej innan. Ha en fortsatt bra söndag, det ska jag ha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards