lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2017

Av Elin - 19 augusti 2017 16:39


Hej på er vänner. kom hem så sent igår, så orkade inte riktigt titta in här när jag kom hem...

 


Det blev en mysig kväll iallafall i Norrviken tillsammans med mina två favoriter, Sara och Sofi är verkligen som mina systrar! Vi lagade middag och sedan närf barnet (Aaron alltså hehe) somnade så satte vi igång Dirty dancing, det blev lite avbrott, men vid cirkus 23:30 så rullade eftertexterna. Fick sedan skjuts hem av Sara, då hon behövde åka till Spånga en snabbis. Det var lite tungt att åka därifrån då det var sista gången på ett bra tag som jag får träffa Sofi, hon flyttar från Stockholm på söndag. Men mer om det kan jag inte skriva, då kommer jag säkert börja gråta haha. Något som är säkert är att jag iallafall kommer att sakna henne fruktansvärt mycket!

Sagostund innan läggdags


Filmstund med mina två favoriter <3.


Idag så stod klockan på 09:30, var sjukt trött men det var bara att hoppa in i duschen och sedan göra sig klar för barndop. Min ena kusin fick en liten son för ett tag sedan och idag var det dags att välkomna honom in i den Svenska kyrkan. Så mamma plockade upp mig vid 10:30, så åkte vi på lite ärenden innan det var dags att åka till kyrkan. Det var ett fintdop och härligt att få träffa en del av släkten igen!

                   


Vid 14 ungefär så var det dags för oss att säga hej då och mamma och jag kte till Sollentuna centrum och shoppade lite. Var länge sedan som jag handlade kläder, så det blev litegrann. Nu är jag hemma hos mamma och pappa i Spånga, vi ska äta middag tillsammans och sedan så åker jag hemåt.



Av Elin - 18 augusti 2017 17:03


Hej på er finisar! Har ni haft en bra fredag so far? Min har varit helt okej. Så härligt med fredag! Jobbat mellan 07-15:30, skönt att sluta tidigt. Just nu i skrivandets stund så är jag på väg till Norrviken (haha, höll på att skriva hem till Norrviken). Från början så skulle Sara, Sofi, patrik, Aaron och jag åka in till rålis för att titta på dirty dancing då de har utomhusbio där nu, men vi bangade då det är kallt och blött. Det blir filmkväll i en skön soffa och med värme, blir nog bra. Ta hand om er!

Av Elin - 17 augusti 2017 20:24


God kväll på er vänner. Vilken dag jag har haft idag, mitt humör har verkligen gått upp och ned hela tiden. Jag kom hem för ett tag sedan och borde egentligen försöka fixa min tvättmaskin så jag kan tvätta, men just nu så orkar jag inte. Är helt slut i både kropp och knopp. Dagen började iallafall med ett besök på Olmed, dels för att fixa min senaste benprotes och så blev det en avgjutning för en ny amprotes då han ändå hade tid över. Blandade känslor som vanligt, är så less på detta nu! Att kroppen säger ifrån och inget fungerar....


Efter Olmed så åkte jag direkt till jobbet, jobbade till 16 och sedan så åkte jag vidare mot fotografiska för att gå på hästutställningen där tillsammans med Elin. Var en trevlig tur och en bra utställning, kändes ju som en självklarthet att åka in och titta på den, hästtjej som man är liksom. Dessutom så går det ju inte att låta bli att vara lite extra stolt över sin sport när den visas så här.

Gyllene hästbajs, tänk om det var så på riktigt haha


Ett så härligt kollage med massa bilder på tjejer som växer upp i stallmiljö...påminner en så mycket om sin egen uppväxt i stallet.


Här kunde man lukta på olika hästdofter...typ sadeltvål, hö, torv, ja dofter som förknippas med häst och stall helt enkelt.


Hade inte tackat nej till att ha dessa två fantastiska tavlorna ovanför soffan!


När vi hade kikat klart så var jag tvungen att äta något eftersom jag kom direkt från jobbet. Så vi gick upp och satte oss på cafét och pratade och njöt av utsikten samtidigt som jag åt.


Har precis haft ett litet mental breakdown så behövde pausa skrivandet lite....nu ska jag försöka att ta nya tag och sedan gå och lägga mig. Hörs imorgon, kram!

Av Elin - 16 augusti 2017 20:41



Fina ni. Nu har jag dragit ut på det alldeles för länge, dags för en uppdatering om allsångsfinalen igår.


Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Det känns som att hur jag än gör så kommer det sluta med tårar, så jag kanske helt enkelt bara ska börja från början. Allsångsfinal igår. Vilken dag jag hade! Så mycket skratt och så mycket tårar på samma gång. Sofi kom hem till mig på måndag kväll så stekte vi pannkakor och förberedde oss inför en heldag på allsången.

Pannkisar!


Vid 07:00 ungefär så tog vi vårt pick och pack i går morse och åkte in till älskade Skansen. Så peppade, men också med mycket vemod.

<3


Jag passade på att ta en liten tupplur innan jag bar både min och Sofis väska upp till solliden hehe


Dagen flöt på med skratt och tårar och massa bra musik.

Sannas avslutningsnummer, SÅ BRA!


Danny


Efter det så kom äntligen Helen Sjöholm och Malena Ernman ut för att repa, SOM jag väntat på att få se Helen igen! Jag fick anstränga mig hårt för att inte börja gråta redan på repet liksom. Sedan på direktsändningen så gick det inte alls att hålla tårarna borta. Helst av allt så hade jag velat springa ifrån och ful/skrikgråta, men på något konstigt vänster så gick det ändå bra, har nog mest att tacka mina älskade allsångsvänner för det <3! Det är nästan lite frustrerande att jag inte kan sätta fingret på varför jag alltid reagerar så här när Helen är i närheten. Jag borde vara van nu, med denna gång inräknad så är det 40onde gången som jag ser henne live liksom. Men det är så obeskrivligt stort fortfarande och hon ger mig så himla mycket kärlek varje gång vi ses! Det blir en liten bildbomb på henne och Malena nu hehe.


<3

 

När jag hade samlat mig lite efter deras rep så blev det lite mamma mia

Sjukt bra drag!

 

Sedan var det Jill Johnssons tur

 

Sedan blev det ett genrepsskål

 

Efter ett bra genrep så var det dags för oss alla i gänget och göra oss finalfina och peppa ännu mer!

 

Dags för sändning, älskade allsångsfamilj <3

 

Sändningen bestod av massa sång, skratt och väldigt mycket tårar också. Tårar av både glädje och sorg, alltså glädjen som infann sig i vårt gäng när Sanna meddelade att hon skulle fortsätta nästa år-helt crazy och så mycket lycka haha! Sedan forsade tårarna lite var stans av sorg då det var sista programet för i år. Det är så svårt att beskriva den tomhet som finns i mig nu. Jag vet att det kommer fler somrar, men att få leva i denna allsångsbubbla i 8 veckor är så otroligt fantastiskt och det är som att man ständigt går omkring med lyckorus i kroppen. All glädje, all gemenskap, all kärlek. Så många fina vänner som jag får vara med, är så otroligt tacksam över att jag har dem i mitt liv och att jag får dela detta lyckorus tillsammans med dem. SÅ lyckligt lottad, ni vet vilka ni är-tack för att jag får ha er i mitt liv, tack för att ni står ut med mig, tack för att ni alltid får mig att skratta och må bra, tack för att ni är ni<3!


Var väldigt tacksam över att jag hade Sofi bredvid mig som torkade mina tårar hehe


Jag och luftballonger haha, så vackert!


Hängde kvar ett tag efter sändningen, kramade personal och allsångsvänner hej då. Fick prata och krama ännu mer med Helen och så skrev hon så fint på min skylt och tackade mig för att jag alltid står på sidan av och hejar på henne. Ja, jag grät efter det som vanligt haha.

Bästa bästa, bästa!! <3


Sedan så åkte jag hemåt med tårar i ögonen.

Fick ett fantastiskt fint brev av Jeppe som jag var dum nog att öppna på vägen hem, folk måste ju trott att någon hade dött då jag grät så mycket haha.


Vid tolv så låg jag i sängen och var sååå slut både fysiskt och psykiskt (1. ja jag sover med godsedjur fortfarande 2. Behövde något att krama på för att inte gråta mig till sömns haha.)


Idag har jag skrattat och pratat glatt om allsången när jag mött kollegor och annat folk som sett mig i TVrutan denna sommar. Det har gått bra, men nu under kvällen när jag läser och ser bilder från igår så börjar det sakta att sjunka in och kännas riktigt riktigt tungt att allsångssommaren 2017 är över. Andas Elin, andas! Det har varit en helt fantastisk sommar, bara 314 dagar kvar till premiärprogrammet 2018!

Av Elin - 15 augusti 2017 06:18


God morgon på er vänner! Har ni vaknat än? Just nu sitter jag och äter lite frukost innan det bär av till allsången för sista gången i år. Känns otroligt tungt, samtidigt som att jag känner på mig att det kommer att bli en toppendag med massa skratt och bra musik. Nu ska jag packa ihop det sista, klä på mig och sedan är det dags att åka. Ha en bra dag fina ni, det ska jag garanterat ha!


Här kommer lite bilder på mina skyltar

Av Elin - 14 augusti 2017 17:21


Hej på er vänner. Just nu i skrivandets stund så sitter jag på balkongen och andas lite. Blev så himla varm och trött av att handla på vägen hem så behöver kylas ner lite och vila haha. Imorse så ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig vid 7, sen kunde jag inte somna om. Så låg i sängen och läste lite och sedan gick jag upp för att fortsätta att kämpa med mina bilder på hårddisken som tar en sådan tid att göra, men nu så tror jag att jag har fått lite mer struktur på det hela, skönt! Vid lunch så åkte jag ned till spånga för att luncha med Bella och hennes två så troll. Himlans mysigt då vi inte har träffats på alldeles för länge och så ville jag både gå husesyn och pussa på lillebror som kommit för fyra veckor sedan. Mycket att ta igen alltså :).

Lunch från Spånga konditori.


Sedan blev det fika!


Sjukt bra bok när lite av texten står åt rätt håll när man håller boken upp och ned när barnen vill titta ordentligt på bilderna haha.


Lillebrorsmys


"Titta! En Elinarm!"


Vi sa väl hej då vid 16 ungefär och så åkte jag hemåt. Nu är jag heeeeelt slut! Börjat få grov mensvärk också, typiskt! Ikväll blir det allsångsförberedelser tillsammans med Sofi som följer med hela dagen imorgon, yey!


Nä, hoppa in i duschen kanske, kramkram!

...

Av Elin - 13 augusti 2017 22:50


Och så vaknar man igen efter några timmars sömn av att kroppen skriker.

Jag vill inte mer. Kan det bara sluta att göra ont nu.

Av Elin - 13 augusti 2017 20:16


Hej på er vänner. Denna dag har gått så sjukt fort tycker jag! Dagen har fyllts med en massa städning på olika sätt, vid lunch så blev det ett litet avbrott för att göra klart lite skyltar inför allsången på tisdag. Har nu en skylt kvar att göra, men ingen kartong. Får leta inne på Coop imorgon tror jag haha. Jag har under de senaste dagarna tvättat gärnet, ville köra klart den sista tvätten idag, men var dum nog att göra rent behållaren där tvättmedel och mjukmedel och allt hälls i och nu så får jag inte fast den igen, har gjort detta förrut men minns inte hur jag då fick till det hehe. Annars så har diskmaskinen gått på full fart nästan hela dagen, dammsugaren har körts ett antal gånger och så har jag rensat lite allt möjligt som jag skjutit upp på. Mellan varven så har jag vilat lite genom att titta på ett avsnitt av Law and order när kroppen inte riktigt orkat och nu under kvällen så har jag försökt att få lite struktur på alla mina bilder på datorn. Bara det tar ju flera timmar liksom...

Det blev bananpannkaka med mango och vaniljsås till lunch, ser kanske inte så gott ut men det var det!


Nu har jag parkerat mig själv i soffan för resten av kvällen, blir en hemmadag imorgon med då jag inte helt är back on track än då kroppen sviker i perioder under dagarna. Ha en härlig söndagskväll nu, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards