lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2017

Av Elin - 7 augusti 2017 20:04


Hej på er vänner, ledsen för att jag inte har tittat in tidigare, men det har varit fullt upp idag för mig. Just nu så håller jag på att fixa lite mat till mig inför imorgon. Måndag igen och det var dags att kliva upp tidigt för att åka till jobbet imorse, det kändes sååååå skönt att de flesta av personalen var tillbaka och det var bara "våra" barn och inga andra från de andra förskolorna i enheten, Var med mina småttingar idag, sista veckan blir det för min del innan jag byter avdelning till storbarn.


Direkt efter jobbet så blev det spontanmiddag med Becca, vi har inte setts på jag vet inte hur länge och hon är hemma i Sverige just nu på lite semester. Hade egentligen tänkt att förbereda inför imorgon och allt sådant, men det fick vänta lite då jag så gärna ville träffa henne. Jag blev bjuden på middag och kaffe, vilken måndagslyx va?! :).


Nu måste jag återgå till allsångssysslorna, kram på er!

Av Elin - 6 augusti 2017 17:45


God kväll på er vänner. När jag hade kommit hem igår, ätit middag och kollat på ett avsnitt av Law and order så borstade jag tänderna och had tänkt att lägga mig i sängen för att läsa, då var klockan 20:00. Men när jag väl satte igång så insåg jag att jag inte hade någon ork alls över för att läsa, så strax efter så släckte jag min sänglampa och somnade som en stock! Minns inte när jag gick och la mig så pass tidigt, sov väldigt oroligt de första timmarna då jag vaknade av att jag hade så ont i kroppen, men resten av natten och morgonen så sov jag, vid 10 så gick jag upp ur sängen och hade då sovit i ungefär 14 timmar, då är man ganska så slut haha.


Så ja, jag gick upp och duschade sedan satte jag igång med att städa, diska och tvätta. Det behövdes kan jag säga. Har inte alls så ont i kroppen idag som jag trodde, blir trött i fötterna och får ont fortare, men har inte alls så ont som jag trodde, så skönt! Jag gissar att det beror på att jag sov så pass många timmar. I eftermiddgags så blev jag upphämtad av mamma och så åkte vi vidare till mormor och morfar i Vaxholm för att träffa dem och mammas faster som har bott där då hon är på besök från USA där hon egentligen bor. Så mysigt att träffa henne och mormor och morfar! Det blev god mat och massa skratt recap om allt som hänt sedan sist vi sågs. Vi blev kvar där längre än vad vi trott, men det gjorde absolut ingenting.

Hittade ett gammalt foto på mig och morfar som är taget för ett antal år sedan, så fint! <3


Nu resten av kvällen så ska jag väl tvätta klart här hemma och bara ta det lugnt och förbereda mig för jobb imorgon. Ha en fortsatt fin söndag alla ni fina, kram!

Av Elin - 5 augusti 2017 18:41


Hej på er vänner. Alltså, kära nån vad trött jag är nu! Det har varit en lång dag och med tanke på hur ont jag har just nu så lär det bli en tidig kväll för mig också. Men jag har haft en galet bra dag. Åkte in till Rålis så jag var där strax efter 11:30. Mötte upp några CUSare vid idrottens samlingsplats och vid kanske 13 så började vi röra oss i prideparaden. Vi gick ju förra året också, men då varken hann eller pallade jag att gå hela vägen så gav upp vid hötorget, men detta år så gick jag hela paraden ut. Jag förstår egentligen inte riktigt hur jag orkade, hela sträckan är på 4,3 kilomenter men det går ju så otroligt sakta så man håller ju igång i säkert 4 timmar. Det var en fantastisk stämming även detta år trots lite regn då och då och man blir så himla peppad och glad av all kärlek, all fest  så jag kunde liksom inte ge upp och hoppa av mitt i hehe. Trodde först att vi inte skulle bli så många ridsportare, men det blev en hel del vilket var superkul! Jag antar att jag inte behöver säga hur otroligt stolt jag är över vår sport!

Ja, ni ser ju vilken skylt som är min favorit hehe.


En del av en peppad skara som hoppar för en trygg ridsport!


 

Vi bjöd på hoppning, dressyr och skönsång. Vad passar bäst för oss att sjunga? Jo, "Vad du är söt, min kära lilla ponny" haha!


Här är vi i mål på Östermalms IP, alla var nog ganska så slut men sååå nöjda!


Nu har jag precis tagit ut min pizza ur ugnen och ska äta upp den samtidigt som jag tittar på ett avsnitt av  Law and order. Det blir en väldigt lugn kväll ikväll, kram på er!







Av Elin - 5 augusti 2017 10:34


God förmiddag på er mina vänner. Just nu sitter jag i soffan, färdigklädd för att åka in till Rålis för att gå prideparaden tillsammans med ridsporten, så kul! Tänkte att jag skulle titta in här innan jag åker bara. Hade en supermysig kväll igår hemma hos Lisas päron. Vi åt hallumitacos, drack lite rosé och hade det supernajs! Dock så spöregnade det när vi skulle äta middag, så det blev inomhus istället så gick vi ut efteråt och snackade om allt möjligt. Det blir alltid mycket jobbsnack när vi ses. Senare på kvällen så gick vi in då det blev lite kyligt, då övergick vi till att dricka te och äta chips istället, kan det bli bättre liksom?!


Nä vänner, nu måste jag kila, hörs när jag kommer hem!

Av Elin - 4 augusti 2017 17:33


Hej på er vänner! Äntligen så kan jag ta helg, känns så in i bomben skönt! Har gått bra på jobbet idag, fick vara med våra småttingar då jag var ensam ordinarie i vårt hus, härligt att få vara med de små igen! Just nu sitter jag på bussen på väg till bromsten för en kväll med Lisa, hann i princip bara handla lite fort och sedan hem och byta om innan jag åkte vidare. Nä vänner, tänkte att jag skulle titta in här nu då jag inte vet hur sent det blir ikväll. Ha en toppenkväll så hörs vi, kramis!

Mmmm, lyx i personalrummet!


Av Elin - 3 augusti 2017 16:56


Hej på er vänner. Har precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Samtidigt som det är skönt att var hemma och inte göra någonting efter jobbet, så känns det ändå tråkigt att inte ha något att göra. Det känns nästan som att mitt liv bara är jobb då liksom. Det har varit en tung dag på jobbet idag, mådde så illa i morse ända till 13 ungefär sedan så gick det över som tur var. Men kroppen har skrikigt, ändå så följde jag med till hässelby torg under förmiddagen för att barnen skulle få lyssna på lite musik och göra något. De har något slags grej för barn under torsdagarna på förmiddagen och idag var det livemusik, de spelade massa disneylåtar och så fanns det lite att leka med och så, mysigt men hade väl egentligen hoppats på lite mer aktivitet. Vi var iallafall där och lyssnade och barnen var glada över att få komma från förskolegården.


Det har känts som att barnen arit överjäkliga idag, hög ljudvolym, testar alla icke ordinarie personal och allmän trotsiga. Men det kan ju också bero på att man själv varit trött och inte riktigt orkat med. Det gick iallafall fort i slutet då jag och min ena kollega fick sätta oss med massa inskolningsinformation då det var lite bråttom med det.

Sol nästan hela dagen, skönt det!


Nu tänkte jag titta på ett avsnitt av Law and order och sedan laga middag, kram på er!

...

Av Elin - 2 augusti 2017 22:26


Från lyckorus till något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Är bara....ledsen, förvirrad. Försöker verkligen att klara av detta själv. Att vara stark. Att inte bryta ihop och falla-men ibland misslyckas jag. Ibland orkar jag inte. Just nu så orkar jag inte.Jag orkar inte låtsas.

 

Vad gör jag för fel...är så less på detta nu.

 

Andes Elin, andas.

Av Elin - 2 augusti 2017 18:17


Så hörni, har kommit hem från jobbet för ett tag sedan och tänkte att jag skulle börja med att slänga in ett inlägg om allsången igår! Kom hem så sent så kunde inte riktigt förbereda det då. 


16 timmar blev det på Skansen! Det var tufft att gå upp imorse kan jag säga, men det var det värt! Vilken dag det blev! Eftersom FO&O var där så åkte jag in tidigare till Skansen på morgonen, så vid 7 ungefär var jag på plats. Något trött men taggad till tusen! Jag hade på känn att det skulle bli en magisk kväll.

På väg!



Dagen gick fort och det blev både skratt och gråt och skrik. Vilket superväder vi hade också! Kom hem med en bränd rygg kan jag säga, men det gör inget, har inte ont så :). Bra musik och bra underhållning med andra ord. Jag fick massa kärlek från Icona pop, så härliga tjejer alltså! Kul att få höra dem igen då det var några år sedan som de var på allsången sist. Fick också kärlek från Sarah Dawn Finer som gjorde att mina tårkanaler värmdes upp inför kvällen, finaste! Så ja, dagen var mycket innehållsrik, men största förvåningen var nog FO&Os fans som jag trodde skulle vara fler, skönt i och för sig hehe.

Pridevecka och allt!


Sanna som alltid gör fantastiska nummer!


Icona pop


FO&O


Alltså, dessa killar-så JÄVLA DUKTIGA! Måste ju se Billy elliot nu på stadsteatern!


 

Smygfotad med ena sidan av min Saraskylt och den andra bilden har jag svirat om till mitt Främlinglinne så FO&O skulle sjunga den som allsång, om jag var lycklig? Eh, JA!


Här har vi alla svirat om till sändningskläder!


Allsångssändningen blev helt fantastisk! Bäst var ju lätt när allsångsfamiljen var samlad, Sanna ropar in oss och så sjöng vi för full hals till Bada nakna, ett extra + i kanten för att Rosie och Lizens rumpskylt kom med, det kommer vi skratta gott åt i många år haha! Efter allsången så var det dags för lisa Nilsson att ta över scenen-och det gjorde hon med bravur! Jag vet inte hur länge jag kan sitta och droga henne på youtube alltså haha! Jag bara älskar hennes lena röst och jag tycker också att hon är så sjukt jävla vacker, sådär naturligt vacker :). Under hennes timme så satt jag med gråten i halsen nästan hela tiden. Jag visste inte riktigt när Sarah skulle dyka upp så jag satt och skakade tills dess, grät som ett litet barn när hon väl kom och började sjunga, kunde knappt njuta då jag bara kunde tänka på att hon stod där på riktigt och att jag inte skulle bryta ihop fullständigt, det var ju så himla länge sedan som jag såg henne så där live på riktigt. Men efter några låtar till så blev jag gladare igen och resten av timmen gick så himlans fort. Så ja, en magisk kväll med andra ord!

Lisa Nilsson och Oscar Zia


Lisa och SARAH!!!!! <3 och min skylt hehe.


Eftersom allt slutade vid 22 så blev det senare än vanligt, men det gjorde inget då kvällen avslutades i skrattfest. När man är trött, har dansat massa under dagen och på grund av värmen eller något så är det inte lätt för mig att få på mig min armprotes, vilket slutade med att den gled av mitt vid trapporna på vägen ned från sollidenscenen. Alltså, SOM jag, Lizen och Rosie skrattade! Vi låg i princip på gräsmattan bredvid och försökte att inte kissa på oss av skratt, alla som gick förbi reagerade inte på att det låg en arm på vägen, utan bara på att vi inte skulle kissa på oss. Minns knappt inte när jag skrattade så mycket sist, eller ja-måste ju vara på allsången det också i och för sig hehe.

Armen fick snällt ligga i påsen istället på vägen hem haha.



Vid 00:30 låg jag i sängen, full av intryck och lyckorus, älskar denna Allsångsbubbla! Nu måste jag käka middag, kram på er!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards