lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2017

...

Av Elin - 13 september 2017 21:39

 



Av Elin - 13 september 2017 17:42


Hej på er, egentligen så vill jag bara isolera mig just nu då inget går som jag vill, men jag lovade en uppdatering om igår och för framtiden så vill jag ju ha en här på bloggen, så här kommer det!



Den kanske inte började på bästa sätt när min mobilkamera helt plötsligt inte fungerade längre, men när jag väl kom fram så glömdes det ganska så fort, som tur var så jade jag med mig min nya kamera som jag köpte för några veckor sedan så det löste sig! 


Inte nog med att det var en kväll med fantastiskt bra musik och underhållning, jag fick också träffa två brudar som typ alltid gör mig så där sprudlande glad och lycklig varje gång vi ses, åh vad jag älskar min allsångsfamilj! Nu sågs vi inge hela gänget, men tre av oss iallafall och det är bättre än inget-påven tisdag dessutom! Med allt annat som pågår i mitt liv just nu så behövde jag verkligen skrattattacker så det krampar i magen med fina vänner och bra livemusik. 

För er som missat så var det då alltså dags för VI-skogen att ha välgörenhetskonsert på Göta lejon igår, precis som förra året så var jag på plats och självklart eftersom Helen Sjöholm var en av artisterna. De vet hur man lockar publik och samlar ihop pengar om man säger så haha. Det var inte riktigt samma fart och fläkt som förra året, men ändå så sjukt himla bra! Jag hade kikat lite på olika klipp från repetitionerna som kommit ut på sociala medier och var väl förberedd med servetter då jag trodde att jag totalt skulle bryta ihop i tårar under vissa låtar, men jag lyckades hålla mig bättre än förväntat (sedan att jag glömde bort att andas under låtarna istället är en annan sak haha).

Höjdpunkterna var ju lätt Helen, Marlena Ernman, Solala och Peter Jöback-typ nästan alla artister som var med inser jag nu haha. En sjukt bra kväll med andra ord och jag ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut, det gick så fort allting! Redan på tåget på vägen hem så började jag sakna Lizen och Rosie och all bra musik och glädje.


Nu blir det bildbomb!

Så här såg jag ut dagen till ära :)


Av Elin - 12 september 2017 16:32


Hej på er vänner. Tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg här i all hast innan jag hoppar in i duschen. Ska vidare om en timme ungefär för konsert, så därav lite snabb uppdatering. Vaknade upp i morse och var genomförkyld, trodde jag. Näsan har varit täppt lite till och från och jag har varit extremt trött lite till och från, nu känns det nästan borta så jag får hoppas att det bara var en en-dags-förkylning haha. Det har gått fort samtidigt som det har gått segt på jobbet idag, hur det nu är möjligt. Mycket skratt har det blivit iallafall, det har nästan känts som fredag idag, vet inte om det är bra eller dåligt haha. Nä vänner, duschen kallar, vi får se hur sen jag blir hem ikväll, annars får ni uppdatering imorgon om konserten, tjing!



Av Elin - 11 september 2017 19:28


Nu under kvällen så har jag och mamma varit iväg för att inhandla nya resväskor inför Australienresan. Min större resväska hade jag med mig till Göteborg under ridsports-EM, men den var sämst! Gick varken att dra den åt sidan eller efter en, så den har åkt till tippen nu, svor så himla mycket under den resan så vill aldrig mer se den där väskan igen haha. På Coop så har de extrapris på resväskor just nu, så vi åkte till Bromma för att handla. Jag kom hem med två apsnygga väskor, en stor och en liten och de är rena rama drömmen att köra, så jag är så nöjd trots att det sved lite i plånboken haha. Eftersom att jag nästan kommer att ha fullt upp alla helger tills vi åker så har jag börjat packa lite redan nu, det gör ju att jag blir ännu mera peppad att åka iväg när jag ser en resväska som börjar fyllas med kläder och lite annat. Kan det bli den 25 oktober typ NU, tack!

Av Elin - 10 september 2017 21:48


God kväll på er vänner. Jag har precis kommit innanför dörren, svirat om till sovkläder och ska väl bara ta bort mitt smink och borsta tänderna, sedan är det dags för mig att sova. Imorgon står klockan på 7 och det är jobb som gäller, känner att det var rätt beslut att gå hem från jobbet och inte jobba under fredagen då jag under de två dagarna var helt deckad. Men nu är det back to work! Men nu ska jag berätta om hur min söndagskväll varit. Efter att ha provat några outfits så blev det tillslut denna, vadå älskar blått och guld hehe.


Blev en sjukt mysig middag med Stockholmdistriktets ungdomssektion, DUS. Alltid härligt att ses och vilken middag det blev!

Jag undrar om de medvetet satte oss vid hästen då vi kom från ridsporten haha.


Vi möttes upp på resturangen Pinchos vid fridhemsplan, jag hade aldrig varit där innan men efter detta besök så känner jag på mig att det kommer bli många besök där framöver. Jag var lite skeptisk i början då man beställde via deras app på telefonen, jag saknade pappersmenyn där ett tag innan jag kom in i hur de tänkte haha + att det kändes konstigt att man fick gå och hämta maten själv och ingen kom och servera, ibland är ju nästan det halva grejen när man äter på resturang enligt mig haha. Men allt löste sig och jag blev väldigt positiv till maten. Ni vet ju säkert redan att jag älskar när man kan ta in massa smårätter och prova på så mycket ny mat, riktig matfrossa haha.

Jag valde en cheesburkare, svamprisotto, sötpotatispommes och friterad halloumi. Godaste var nog pommes och halloumin och största besvikelsen var risotton, den smakade typ bara surt.


Till efterrätt så blev det Creme brulé och passionsorbet, båda två var supergott! Jag älskar ju creme brulé, hade kunnat besställa in fem styckna och varit nöjd med det haha.


Så maten var god, har redan bestämt mig för vad jag ska ta nästa gång jag kommer dit haha. Luringen med allt detta med appen var att man inte riktigt höll koll på hur mycket pengar man gjorde av med. Så himla lätt att beställa in fruktansvärt mycket rätter och dricka och sedan så kommer betalningen och notan landar på kanske liiiiite för mycket. Nu var det inte fullt så farlig för min del, men det är nog lätt hänt att det drar iväg till en ganska så hög summa :). Jag blev iallafall supermätt och var grymt nöjd!


Nä vänner, dags att göra sig sovklar. Kramis!

Av Elin - 10 september 2017 18:02


Hej på er snyggingar! Alldeles strax så ska jag svira om från mjukiskläder till lite finare kläder, har hållt på att byta om i 30 minuter nu och känner att jag måste vila lite, man blir ju helt svettig av att man inte tycker att man har något bra att ha på sig haha. Jag brukar inte vara så himla noga, men har blivit det på senaste tiden, vet inte riktigt varför. Vad ska jag göra då? Jo, jag ska möta upp DUS-gänget vid fridhemsplan och sedan så ska vi äta middag ihop. Jag värdesätter att man har kul även på "fritiden" tillsammans med sina styrelsekollegor, så att träffa de flesta av dem och bara få äta god mat och prata om allt ska bli så himla mysigt. Är så sjukt pepp och sjukt hungrig också haha! Nä vänner, hörs när jag kommit hem!


Lutar åt att det blir en rutig topp och en fluffig jacka, vi får se! ;)

Av Elin - 9 september 2017 20:22


God kväll på er vänner. Ikväll har jag haft lite lyx, skulle egentligen vara iväg på 25årsfirande idag, men eftersom jag inte mår helt hundra så ville jag prioritera att vila och se till att bli frisk till på måndag. När pappa var här idag så fogade han lite vid min spis, så istället för att laga mat så blev det hämtmat för min del. Gick ned och hämtade mat, åt hemma och sedan så gick jag till biografen lite spontant för att se om det fanns lediga platser på filmen om Björn Borg. Lediga platser fanns det gott och väl och så blev det lite biomys istället, sååå skönt att jag har så nära!

Lyx när man kan ta av sig skorna och sitta raklång på två biostolar haha.


Filmen var bra tyckte jag. I början så tyckte jag att det blev lite för hoppigt då de växlade mellan Borg som barn och sedan som vuxen och samma sak med John McEnroe, men man vande sig efter ett tag när man kommit in lite mer i filmen. Jag hade inte alls höga förväntingar på filmen så jag tyckte absolut att den var sevärd oavsett om man tycker om tennis eller inte. Tror inte heller att jag riktigt har förstått hur stor Björn Borg verkligen är, men fick ju en liten reminder efter denna film om man säger så haha.


Nu sitter jag i soffan och tittar på Klassfesten och äter glass, hej svejs!

 

Av Elin - 9 september 2017 16:14


Blev väckt av pappa vid 11 idag då han skulle komma upp till mig och fixa lite. Jag är fortfarande lite dålig, mår bättre idag men jag är ändå inte alls på topp, tur att jag har morgondagen på mig att vila lite också. Men iallafall, pappa kom hit vid 11 för att mäta lite i mitt badrum och sedan åkte han iväg igen för att inhandla det som behövdes. Jag har försökt att fixa med så lätta saker som möjligt för att få lite mer avställningsyta i badrummet, men på grund av att jag har gammalt silikonkladd typ i hela mitt badrum så har inte mina sätt fungerat. Istället så har pappa nu satt upp en hylla utifrån de hålen som redan var förborrade., det blev enklast så och jag tycker att det blev riktigt bra! Känns så skönt att slippa ha allt tvättmedel och sådant på golvet kan jag säga!

Här får ni en före och efterbild:

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards