lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2017

Av Elin - 24 oktober 2017 07:29


Hörni, god morgon! Jag insåg igår i taxin på vägen hem att jag inte bloggade igår, illa! Men det var verkligen fullt upp för mig från tidig morgon till över midnatt. Tufft att jobba med dålig röst, men det gick ändå. Direkt efter jobbet så åkte jag hem en snabbis för att svira om till lämplig klädsel för TV-inspelning. Mötte upp Jeppe vid Odenplan och så åkte vi vidare till SVT för inspelning av Så ska det låta.

Mörk bild, men äntligen tillbaks i TV-huset!



Jag hade ju velat gå på alla inspelningar eftersom det är Sarah som är programledare nu, men tyvärr är ju inte det möjligt för denna säsong, har som tradition att minst gå en gång varje år och det har jag hållt iallafall . Att backa upp och se Sarah i sin programledarroll åtminstonde en gång kunde jag ju inte missa som ni förstår! De fyra tävlande var Martin Stenmark, Vanessa Falk, Ace Wilder och Eric Gadd. Den som glänste mest var Martin Stenmark helt klart och Sarah också såklart!


Det var mycket nytt i år i produktionen, men ändå många kända ansikten, framför allt musiker  och kameramän och så som jobbar med allsången, det gjorde det hela lite mer "hemma". Alltid spännande med förändring och i början så kändes det jättefel och konstigt, men efter ett tag så hade man vant sig vid det nya och då kändes det bättre. Sarah var sjukt proffsig som programledare, det kändes som att hon alltid stått där och lett programmet! Blev väl inte så jätteförvånad i och för sig då hon är grym på allt som hon tar för sig!

         

Bästa Thomas som även filmar allsången varje år!


Så härligt att få Se Sarah igen efter en sådan lång tid, trots att hon var sjukt upptagen så tog hon sig också tiden att ta ett foto på oss, såg på henne att hon gärna ville ha mer tid men det lilla jag fick var tillräckligt för mig att känna mig starkare på! Fina Sarah!! Hela kalaset slutade strax över 23:30 och då var det bara att gå och kissa och sedan beställa taxi hem! Vid 01 så låg jag och Jeppe i våra sängar efter en intensiv kväll!

Världens finaste och bästaste förebild har jag! <3


Nu måste jag byta om för att sedan ta mig till företagshälsovården, ciao!

Av Elin - 22 oktober 2017 16:58


Hej på er kompisar, har hållt på ett tag och bråkat med min datorn, är det inte det ena som inte fungerar så är det det andra. Teknik alltså, när det strular så här mycket så tycker jag att det är lite läskigt att tekniken har en sådan stor plats i ens liv, jaja, nu fungerar allt igen och jag har fått koll på alla kameror, sladdar, hörlurar och datorer...förhoppningsvis haha. Idag blev det en lite längre dag än vad jag först hade tänkt. Mamma och jag möttes upp här i Vällingby för att sedan styra kosan mot Vaxholm hem till mormor och morfar för ett snabbt ärende. Vi hade inte tänkt stanna så länge, men vi pratade så himla mycket, åt och kollade på foton och allt möjligt, så tiden rann iväg (okej, vi kanske inte var där så superlänge ändå haha).

Höst på Karlsudd.


Jag fick gå till vinden och kolla igenom några backar av saker som de inte ville ha längre. Det är nästan som att gå på Ullared när man går på deras vind, saker överallt och så kollar man runt och vill ha typ allt :). Lite saker hittade jag, men inget utav dessa än så länge :).


Hemma hos mormor och morfar så kan man gå och skriva sitt namn på det man vill ha senare i livet eller när de flyttat till mindre eller gått bort, mamma i full fart med att rista in hennes namn under bordet, alltså hahahaha!!


Efter Vaxhom så åkte vi hem mot Vällingby igen, jag behövde gå några ärenden så efter det kom mamma upp och hjälpte mig med en grej och nu sitter jag här. Ungefär så har min dag sett ut och jag är heeeeelt slut! Ska plocka upp lite här hemma, sätta på en diskmaskin och sedan börja lägga fram kläder och så inför imorgon då det först är jobb och sedan TV-inspelning, ciao!


Av Elin - 21 oktober 2017 19:09


Hej på er vänner. Jag ber verkligen om ursäkt för mitt dåliga bloggande här under veckan och dagen! Men jag hoppas att ni har lite överseende vad gäller sjukdom och allt. Det verkar som det iallafall, när jag går in och kikar lite snabbt på statistiken, kul! Idag vaknade jag klockan 04 ungefär, gick upp och kissade och sedan ville inte min kropp sova mer. På ett sätt så tar jag det som ett gott tecken, att jag nu är frisk efter två dygn utan feber och inte lika trött på nätterna så jag sovit på dagarna, men på ett annat sätt så kändes 4 lite väääääl tidigt att gå upp. Jag låg kvar i sängen och lyssnade lite på poddar och så och vid 07:30 så gick jag upp och hämtade datorn och började droga Astrid Lindgren igen.


Lagom till lunch så kände jag att det var dags att kliva upp, åt lite yoghurt och sedan försökte jag fortsätta med packningen. Alltså, jag håller med om att det låter som att jag ska flytta dit, men eftersom min ork inte riktigt är tillbaka så får man ta lite i taget var dag helt enkelt. Imorgon kväll SKA det däremot vara färdigt för sedan har jag ingen chans att packa om mer då jag kommer hem mitt i natten efter en TV-inspelning och på tisdag är det jobb och sedan direkt hem till Spånga och så sover jag där så alla startar resan på en och samma plats haha. Nä vänner, hänga lite tvätt, lyssna på lite musik och sedan klockan 20:00 börjar ju så mycket bättre, kul ju! Jag hejar på Icona pop och Tomas Andersson Wij om man nu kan heja på några haha.


Av Elin - 20 oktober 2017 19:41


Första dagen utan feber, jippi!!! Jag vågar inte hoppas på för mycket än då jag hade feber inatt, men kanske så börjar det att vända nu. Sover fortfarande sjukt mycket och försöker att vila så gott jag kan. Idag har jag ändå ägnat dagen åt ett packa inför Australien. Det är mycket sådant just nu som ni säkert märker, men dagarna springer förbi och jag har massa att fixa tills dess. Nu har jag iallafall checkat av 95% av packningen vilket känns väldigt skönt haha. Resten av dagen så har jag suttit i soffan och tittat på Emil i Lönneberga, ska alldeles strax gå och sova då jag håller på att somna i soffan och så får vi se hur jag mår imorgon. Tills dess, kram på er!

Om jag gillar blått? Näää, vadåra?! ;)

Av Elin - 19 oktober 2017 19:57


Hej på er vänner. Man blir lite isolerad när mandarin sjuk ett tag. Försöker hitta alla husmorsknep jag bara kan för att jag ska bli frisk igen, men det går väl sådär. Var så sjukt stressad över allt i morse, men mamma lugnade ned mig ganska så direkt. Idag trotsade jag febern och gick över till vårdcentralen för att få hjälp, men efter två timmars väntan, ett halsprov och 5 minuter snack med en läkare så gick jag hem utan att vara så mycket klokare. De förstod att jag har ont i halsen då den var så uppsvullen men de kunde inte skriva ut något. Så ja, har jag fortfarande feber om tre dagar så skulle jag komma tillbaka. När jag kom hem så däckade jag i sängen och där har jag legat ungefär tills nu. Mamma kom hit en snabbis med lite mat och så, nu sitter jag i soffan och väntar på att ett program ska börja, så får vi se hur länge jag orkar vara uppe. Nu SKA jag bli frisk!!

Av Elin - 18 oktober 2017 18:46


Idag är det exakt en vecka kvar tills det är dags att åka till Australien. Det känns helt sjukt att tiden har gått så här fort! Jag känner mig lite stressad för att jag fortfarande är sjuk, men idag har ändå varit den "bästa" dagen, så jag börjar ana lite ljus i tunneln. Jag har ju nästan packat klart om jag ska vara ärlig, det handlar bara om att vika ihop allt och organisera lite bättre, sedan är jag mer än redo att åka. Åh vad jag längtar efter att få umgås med hela familjen, få lite värme och upptäcka Australien!

Av Elin - 17 oktober 2017 19:49


När jag ligger i sängen och gråter, när jag inte ser något ljus och aldrig vill komma upp igen. När det känns som att allt bara är skit och man ifrågasätter hur mycket motgångar man egentligen klarar av. Det är i dessa stunder som Carola hjälper mig, det är oftast hon som plockar upp mig när jag är påväg att falla. Hon visar mig att det är värt att vara kvar, att det är värt att kämpa, att livet trots allt är en väldigt fin och värdefull grej. Jag vet inte hur många gånger som hon har sagt att livet är svårt, men det är värt att leva.

 

Tack älskade C för att du alltid finns vid min sida.




Av Elin - 17 oktober 2017 12:35


Två dagar med feber och jag är redan less på att känna mig så här dålig. Kan jag få bli frisk nu tack! Har verkligen inte tid med detta just nu! Jag själv tycker att jag gör det jag kan göra för att bli frisk, typ sova och äta i den mån jag kan. Nä, nu ska jag försöka tänka enligt citatet här nere! Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards