lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2017

Av Elin - 16 oktober 2017 19:32


Hej på er snyggingar! Vaknade upp imorse klockan 7 när klockan ringde för att ringa jobbet och sjukanmäla mig. Insåg redan igår att jag troligtvis inte skulle klara av att jobba. Efter 13 timmars sömn så tog jag tempen och det var som jag trodde-feber, nästan 39 grader också. Det värsta av allt var att jag fick ta tabletter och sedan tvinga mig till slussen för att lämna in min mobil, hade inget val då jag inte kan vänta längre med att få den lagad. Så vid 14 ungefär så åkte jag dit, tyvärr så höll de inte riktigt vad de lovade då jag skulle få en lånetelefon men inte fick det, så nu har jag ingen telefon, suck! rkade inte riktigt tjata och stå på mig då jag helst av allt bara ville hem för att sova. Missar konserten också med Lisa Nilsson som börjar typ nu också, är så besviken på allt just nu haha! Nu har jag precis vaknat efter ytterligare några timmars sömn. Ville bara titta in här och meddela vad som händer, är så trött fortfarande, så vi hörs senare! Kram på er!

Av Elin - 15 oktober 2017 17:39


Hej på er kära ni.Idag vaknade jag upp och kände att jag var lite krasslig. Ont i halsen, huvudet och kroppen i allmänhet. Tråkigt med tanke på att jag hade planerat att följa med till kyrkan, men jag orkade verkligen inte och kände att jag behövde vila så gått jag kunde. Så under tiden som Sara, Oscar och Aaron var i kyrkan så stannade jag hemma och läste och tittaded lite på några serieavsnitt som jag missat. När alla kom hem vid lunch så åt vi lite, fixade lite av det som Sara och jag köpt på Ullared och ja, gjorde inte så jättemycket. Nu sitte jag på tåget på väg hem och vill bara hem så fort som möjligt för att sova. Jag har iallafall haft en grym helg tillsammans med en av de finaste vänner jag har! Längar redan tills vi ses igen!

Min packning mitt i en rörig hall där vi precis satt upp grinden vid trappen :)


Av Elin - 14 oktober 2017 20:19


God kväll på er mina kära läsare. Ledsen om jag inte tittat in här tidigare, men jag har haft fullt upp exakt hela dagen. Sara och jag har typ precis kommit hem efter en heldag på Ullared. Det tar drygt 1,5 timme att ta sig dit från Tiböke där hon bor och vi hade bestämt oss för att INTE stressa, därav att det blev sen hemgång haha. Jag har aldrig varit på Ullared förrut så när Sara kom med det förslaget så tvekade jag inte ett dugg, självklart ville jag dit! En speciell upplevelse var det kan jag säga. Trodde inte att jag skulle gilla det så mycket, men nu i efterhand så längtar jag nästan till nästa gång jag ska dit haha, idag var det tydligen sjukt mycket folk så det känns ju bra att ha upplevt det med. Vid 8 imorse ungefär så började resan dit, vi båda var sjukt taggade!

Mot Ullared!


Det var lite köer när vi kom fram, men det gick ändå hyfsat fort så tyckte inte att det var så farligt.


Vi gick väl runt och plockade på oss allt möjligt i ett par timmar, vid 13 tog vi en lunchpaus på en timme och sedan körde vi på igen i några timmar när vi tankat lite med energi och vila.


Hehe, ser nu att jag fick färg orange på vagnen, jag som jobbar på avdelning orange :).


Pepp!


Innan betalningen, 7 timmar senare typ


Lyckades hålla mig inom min budget  #stolt


Hej då Ullared och tack för denna gång!



...

Av Elin - 13 oktober 2017 20:00


 När man bara måste få skriva av sig...

 

Jag är så jäkla less på att känna mig så här splittrad, att ha så här ont, att inte kunna rida fullt ut, att inte kunna göra det jag älskar mest, att jag är så här ledsen, så förbannad på hela situationen. Jag behöver ridningen och hästarna i mitt liv. Men jag vet inte hur länge jag ska låta det vara så här längre. Jag ville stoppa tiden, få tid att tänka. Men hur lång tid ska jag säga att jag vill ha? Det var för nästan 2 år sedan allt detta började och jag vet fortfarande inte. Jag vet inte vad jag kan göra för att det ska kännas bra i hjärtat. Jag vet bara att jag vill att allt ska bli som förr, jag vill tillbaka till min trygghet, till den platsen som var mitt andra hem under så många år. Jag vet att jag måste börja prata om hur jag känner, men jag kan inte, allt gör fortfarande så jävla ont, det känns som att mitt hjärta krossades den dagen det började bli så här och jag är fortfarande så himla skör. Det som är mest frustrerande är att jag fortfarande inte har någon jävla aning om hur jag ska göra för att känna mig hel igen...

Bästa vän <3

Av Elin - 13 oktober 2017 16:33


Hej på er mina vänner. Äntligen fredag och jag ska ut och resa igen. Denna gång så blir det ännu mer nedåt än till Göteborg haha. I slutet av sommaren så bestämde jag mig för att åka ned och hälsa på Sara, Oscar och Aaron som flyttade från Stockholm till Markaryd i slutet av augusti. Har saknat Sara så himla mycket, så det ska bli härligt att få ses igen. Men först så stod det jobb på mitt schema, jag gick upp redan vid 04:30 så jag skulle hinna duscha innan jag åkte till jobbet, var över ett år sedan som jag öppnade och har glömt hur mysigt det faktiskt är. Idag var också sista dagen för vår hälsovecka som vi haft denna vecka, så i personalrummet så bjöds det på mysfika och lugn musik, så härligt.


Annars så har dagen gått i ett på jobbet. Jobbade ända in i det sista även idag då jag ville få upp dokumentation på väggen på vad vi gjort idag. Sedan helt plötslgit så hade jag jättebråttom till bussen för att komma i tid till centralen för tåget.


Nu har tåget predcis lämnat Stockholm central och jag sitter här och skriver till er. Åker Harry Pottertåg denna gång, eller rättare sagt Snälltåget, det är lite ovant faktiskt haha. Nä vänner, kanske kikar in här lite senare idag, beror på hur min energi är då jag gick upp så pass tidigt. Morsning korsning från mig!

Min utsikt i ca 4 timmar haha...


Av Elin - 12 oktober 2017 21:18


God kväll fina ni! Ledsen för att jag inte har tittat in här förän nu, men det har varit fullt upp idag om man säger så. Haft en helt ok dag på jobbet, roligaste på jobbet idag. När jag hade börjat så noterade jag att handtaget på en av dörrarna i huset var löst. Ca 30 minuter senare tar jag tag i handtaget och glömmer bort att det satt löst vilket slutar med att jag har hela handtaget i handen och dörren är fortfarande stängd. Barnens blickar när jag tar SÖNDEEEER dörren!! Haha barnens reaktion var priceless kan jag ju säga haha. Det var lite kaos när jag precis hade slutat, men var liksom tvungen att åka vidare så samvetet var inte så bra när jag sa hej då, men jag tror nog att det löste sig tillslut. Direkt efter jobbet så åkte jag vidare mot Stockholms läns ridsportsförbund för ett DUS-möte. Ett bra möte och massa skratt, som vanligt. Hörni, måste börja packa inför helgen då jag åker direkt efter jobbet! Vi hörs när jag sitter på tåget imorgon kväll, tack och godnatt! 

...

Av Elin - 11 oktober 2017 21:55


Ont ont ont. Jag vill inte klaga, men jag är ganska trött på detta nu. Att vara så fruktansvärt trött, men ändå inte somnar...

Av Elin - 11 oktober 2017 18:38


Hej på er! Just nu försöker jag att komma lite i fas med livet. Har skjutigt upp alldeles för många saker inför resan och nu så börjar jag ana lite stress om jag ska hinna med att fixa allt, imorgon blir en sån där dag när jag får ta massa ärenden via telefon, både samtal och mejl. Menmen, vad har hänt idag då? Jobb som vanligt, tycker att vi har fått mycket gjort, zumba på ängen med alla barn i enheten och så har jag hunnit med lite ströjobb som dokumentationer och sådant. Sakta men säkert haha. Spännande med hälsovecka denna vecka iallafall och jag tror att både barn, föräldrar och personal tycker att det är roligt att något händer nästan hela tiden, jag tycker det är spännande iallafall haha. Fick smita lite tidigare från jobbet i eftermiddag så jag kunde hinna med ett möte inne i stan klockan 17, hade bokat tid för att fixa min telefon men det gick åt skogen tyvärr. Därav några av samtalen som jag måste ringa imorgon. Nu har jag precis kommit hem, satt på både en diskmaskin och tvättmaskin och väntar på att min kära mor ska komma hit med mat (bortskämd? Lite kanske hehe). Nä, kanske borde börja packa inför helgen också, tjing!

Fixade till vårt vinkfönster på jobbet idag, här har man tröstat många barn när vi vinkat av mamma eller pappa på mornarna :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards