lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2017

Av Elin - 1 november 2017 10:15


Hej på er vänner. Har ni någon slags fiskfobi eller tycker att fisk är allmänt äcklingt så rekomenderar jag att ni hoppar över detta inlägg, men kan trösta er med att det kommer bättre bilder i slutet av inlägget om ni scrollar ner :).


Sov så otroligt dåligt inatt, typ fem timmar. Första natten här som jag har ångest. Försöker verkligen att leva i nuet och inte tänka så mycket på allt där hemma i Sverige, men på nätterna så verkar det svårare att hålla min hjärna i shack. Jaja, vid 11 så gjorde vi alla iordning oss för att sedan ta en taxi in till Fish market här i Sydney. Jag hade blivit tipsad om att besöka det om man gillade fisk-så för oss var det självklart att åka dit och titta och äta fisk och skaldjur. Vet inte riktigt om vi hade lite oflyt eller om jag hade lite för höga förväntningar, men det var inte riktigt som jag hade föreställt mig att det skulle vara. Det var mycket mera folk än vad jag trodde, väldigt högljutt och typ bara asiater. Dock så tror jag att vi lyckades tajma tre bussar med asiater i och dessutom lunchtid, så det kan vara en bidragande orsak till mycket folk :).



Efter att vi hade gått ett varv och tittat runt så bestämde vi oss för att sätta oss och äta lunch någonstans, det landade på "Doyles famous seafood". Det var kanske lite för stjoigt där då vi hamnade bredvid ett helt gäng med asiater som hade fått i sig lite för mycket alkohol. Men maten var iallafall god!

Jag tog en bbq fishplate, så gott! Räkorna var så sjukt goda!


Efter lunchen så började vi promenera till Darling harbour som lillebor hade tipsat oss om. Vi tog vägen förbi marinan och kikade på båtar av olika slag. Hittade dessutom två sjukt snygga bubbelflaskor på vägen!


Det blev ett fikastopp på vägen då vi var glass och kaffesugna.


När vi var nöjda så fortsatte vi att promenera runt längst vattnet tills vi kände att det var dags för oss att beställa en taxi hem till Bondi igen. Det var en himla fin sträcka att promenera och det fanns massor att titta på.


Nu sitter jag och äter glass samtidigt som jag skriver till er och alldeles strax så är det dags för mig att krypa till sängs och sova. Imorgon blir det en ny spännande dag!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards