lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2017

...

Av Elin - 12 december 2017 21:25


Ligger redan i sängen sedan en timme tillbaka. Avskyr denna ångest jag har varje kväll. Att jag inte kan slappna av, att jag inte riktigt vet om jag ska skratta eller gråta, att jag hela tiden känner mig trött och hängig. Det känns som att jag inte orkar göra någonting och har ständig PMS. Är så less på allt, på att må så här. Det är inte så jäkla enkelt som folk tror, om de bara visste...

Av Elin - 12 december 2017 18:43


Hej på er snyggingar! Det har varit mycket fram och tillbaka idag på grund av läkare, jobb och lite till. Men nu så är jag äntligen hemma!

 

Det har varit en sjukt rolig dag på jobbet idag! Eftersom det var kramsnö så blev det lek väldigt länge ute utan att några barn klagade. Vi byggde snögubbar och när vi ledsnade på det men barnen fortfarande ville rulla snöbollar så kom jag på den roliga lilla idén om att göra en snöborg, det hela slutade med att nästan alla barn på avdelningen var involverade + att hela mitt arbetslag också var med, vi kämpade tillsammans allihopa med andra ord och det var riktigt kul att se så mycket samarbete i gruppen och att barnen tog egna initiativ. Jag bara njöt hela tiden och trots stel och ont i kroppen så höll jag på nästan hela tiden, tror jag får sota för det imorgon eller inatt, men det var så värt det! Älskar att jag har möjligheten att fortfarande få vara barn som vuxen! :)


Svårt att se då nästan allt är vitt haha :)


Nöjd förskollärare som var tvungen att ta lite pauser och bara sitta ned en stund haha.


Efter lunch så åkte jag snabbt till läkaren vid Odenplan och kom tillbaka till jobbet vid 15 ungefär. Då jag var borta i några timmar så hoppade jag in och stängde idag då ordinarie var sjuk. Har inte stängt förskolan på över ett år så jag var lite ringrostig haha, men det gick bra och det var inte många barn kvar så sent! Nu är jag iallafall hemma och ska bara ta det lugnt! Hade planerat att tvätta lite, men glömde köpa tvättmedel på Coop när jag var där, drygt!


Ha en fortsatt bra kväll, kram på er!

Av Elin - 11 december 2017 17:46


God kväll på er vänner! Jag vet inte vad det är med mig nu förtiden, man jag mår så himla konstigt. Både i kroppen och i knoppen...vet liksom inte vad det skulle kunna bero på heller.


Menmen, trots lite för lite timmars sömn inatt så var det bara att gå upp vid 06:30 då klockan ringde. Idag började vi dagen på förskolan med att gå till Hässelby strands kyrka för att kolla på julkrubban och höra berättelsen om varför vi firar jul. En mysig stund tillsammans med mina barn på avdelningen. Resterande dag har gått i rasande fart och det känns som att man gått igenom hela känsloregistret på bara en dag haha. Skulle egentligen åka direkt till Sollentuna för lite julmys tillsammans med DUS-tjejerna, men jag mår så konstigt så kände att jag behövde vara hemma och vila ikväll. Har ett telefonmöte senare ikväll som jag ska delta på, det är väl ungefär det som jag orkar med idag. Nu ska jag kika ikapp på lite TV-program och sedan bara vräka ned mig i soffan!

...

Av Elin - 10 december 2017 22:37


Borde sova, men kan inte. Kan inte slappna av, kan inte få ro. Avskyr att vara så här förvirrad, så osäker.

Av Elin - 10 december 2017 15:44


Hörni, NU äntligen så kommer det bilder på det jag köpte i Australien! Inser att det inte är världens bästa bilder, men bättre än ingenting hehe. Anledningen till att det tagit så lång tid är för att de flesta av kläderna använder jag typ jämt vilket gör att de antingen är i vättkorgen, i tvättmaskinen eller hänger på tork haha. Men nu har jag klarat mig att inte använda några av de plaggen bara för att jag skulle få till en bild på allt haha.

Mest kläder som ni ser, men lite annat kom med hem också.


Denna Michael Korsväska var nästan det bästa köpet jag gjorde och det dyraste. Det var massa REA den gången som vi gick in i butiken och jag blev kär direkt! Tackvare att jag fick lite bidrag i form av pengar i födelsedagspresent av mamma och pappa så kunde jag köpa denna väska. Är fortfarande kär haha!

Av Elin - 9 december 2017 18:02


Hej på er snyggingar! Alltså, känslan av att få sova ut idag var helt fantastisk, sov lite oroligt som vanligt och var ändå trött när klockan var närmre lunch, men det var så skönt ändå!

 

Idag har det varit ganska så fullt upp, ingen vila här i mitt liv haha. Nä men skämt o sido. Mamma kom hem till mig vid 12 och så gick vi sedan ned till min källare för att kika hur det såg ut. Jag har ju svurit nästan varje gång jag gått in i mitt lällarförråd den senaste tiden då det varit så himla stökigt och oorganiserat, så idag hade jag äntligen tid att ta tag i saken och göra det bättre. Vi åkte till IKEA och bockade av lite på listan av vi behövde och sedan så åkte vi hem till mig igen.


 


Sedan så satte vi igång med storstädning. Det tog ett bra tag och det blev lite heta diskussioner ibland, men framåt kom vi och det blev verkligen så bra!

Kaos i källargången haha!


Nu bjuder jag på lite före och efterbilder :)

 

Före


 

Efter


Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och ska äta middag här. Lyx!





Av Elin - 8 december 2017 16:44


Hej på er vänner. Jag är inte mig själv idag. Det har varit alldeles för tufft och just nu vill jag bara försvinna härifrån. Det känns som att jag jobbar lite i motvind just nu, inget går som jag vill och då blir jag arg men framför allt ledsen, förkrossad om jag ska vara ärlig. Skulle ha ridit ikväll, men jag har fått så fruktansvärt ont i ryggen under dagen så var tvungen att ställa in, allt med jobbet känns kaos och det är sjukhusbesök var och varannan dag. Jag orkar inte mer känns det som och jag vet inte vad jag kan göra för att det ska kännas bättre. Ta en dag i taget antar jag....vill inte sitta hemma ikväll och gråta och tycka synd om mig själv för att alla känslor har kommit ikapp mig, vill inte känna, vill inte vara svag, vill inte vara så här ledsen....


Jag saknar tiden då det var vi <3.

Av Elin - 7 december 2017 22:00


God väldigt sen kväll på er! Dagen har gått i ett idag och jag klev nyss innanför dörren!


Som sagt, full fart idag! Jobbade mellan 8-16 ungefär och direkt när jag slutade så åkte jag hem i ilfart, bytte om och sminkade mig för att sedan åka in mot Gamla stan för att möta upp Lisa och hennes familj och några till. Blev spontant medbjuden på julkonsert nämligen. Lisa och jag hade bokat in att ses, men jag hakade på konserten istället då hon bubbelbokade sig! Vi fikade lite på ett mysigt ställe (som jag inte minns namnet på just nu hehe) i närheten av Storkyrkan där konserten skulle äga rum.



Vid 19 satt vi på lite halvtaskiga platser i kyrkan och bjöds på underhållning-både bra och lite halvbra. Kören var helt fantastisk för att vara gymnasieelever! De två solklara favoriterna under kvällen var Det är en ros ursprungen och Oh helga natt! Körens röster med deras stämmor som skapade en otrolig klang tack vare akustiken blev helt galet vackert! Satt med gåshud under dessa två låtar och bara blundade för att inte störas av allt runtomkring. Annars så var det väl inte så jättejättebra, eller det blev lite långtråkigt i mellanåt och kyrkbänkar är kanske inte världens bästa sittplatser hehe. Men det var en mysig kväll och med härligt sällskap!

En av solisterna, väldigt duktig men minns tyvärr inte vad hon hette heller hehe.

Alldeles dags ska jag försöka lägga mig i sängen och varva ned. Känner att flera veckor med full kalender har tagit på både kropp och knopp, är så fruktansvärt trött hela tiden samtidigt som jag sover jätteoroligt och jag har så ont i kroppen! Att det är fredag imorgon är så obeskrivligt skönt! Behöver en helg där jag inte har så jättemycket inbokat och framför allt att jag slipper ställa klockan på tidig ringning. NU måste jag verkligen försöka krypa till kojs, annars blir det en tuff dag imorgon, kram och god natt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards