lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2018

Av Elin - 1 januari 2018 14:02


Hej på er vänner! Kom på att jag inte lagt in ett inlägg om mina julrim som jag skrev till julklapparna jag gav bort i jul. Uppdatering om hur nyår igår får ni senare idag, lovar!

Champangeprovning:
Du tror nog att du vet vad detta är, men vi har ingen aning om när. Vi kommer lära oss massor om när vi ska ha vad, och kanske blir man även lite glad. Det är nog bra om vi grundar med en god middag före, jag tror nog att detta är värt varenda öre.

Whiskey, glasunderlägg med Tintin på och nötter:
Bomber och granater vad svårt detta va för jag vet ju att du inget vill ha, men detta det får du faktiskt ta. Barndomsminnen kanske kommer fram om du ger glaset en liten putt, om inte så får du väl ta dig en liten hutt. Jag kommer inte hjälpa dig på något sätt, så jag hoppas att jag nu valde rätt.

Väggklocka:

Tick tack tiden gå, ni får den här båda två. Kanske passar den mer den ena än den andra, men ni har ju gjort allt med mig, Pelle och framför allt med varandra. Vill ni inte ha så kan jag den ta. Det var inte meningen att ramla över något så snyggt, vill ni behålla den så kan ni skriva in den i ert testamente så känns det för mig tryggt. Skämt o sido här får ni den, tydligen så är den helt tyst och säger inte ett enda knyst.

T-shirt med texten "om inte morfar kan fixa det kan ingen":

Spika, borra, slipa och putsa, när mormor ropar Christer, du högt upp i taket studsa. När du efter en lång arbetsdag känner dig lite deppig, sätt på dig denna som känns mer peppig. Finns det någonting som du inte kan laga? Vem vet, i framtiden det kanske blir till en saga.

Prydnadsänglar:

Den ena skickar pussar och den andra sitter och tänker, båda av kärlek de blänker. Du kan tänka att det är Pelle och jag, så får vi dig att kanske ta nya tag. Egentligen så behöver du nog inga fler, men ändå så ger jag dig bara mer och mer. Men trillade över dessa två och tänkte de här måste du bara få.

Tavla med bilder på familjen:

Hoppsan! Det blev visst lite många, några breda andra långa. Jag tänkte att ni skulle få lite nytt, något som är innehållsrikt och lätt att ta med, kanske inför nästa flytt. Många år har gått sedan vissa, några roliga andra trista. Jag hade kunnat sitta i evigheter med detta, men jag tror nu att jag har valt de rätta.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards