lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2018

Av Elin - 18 februari 2018 18:25



Hej på er vänner! Kikar in här igen då kvällens planering blev inställd tyvärr.


Det har varit fullt upp idag. Planen var att mamma och jag skulle hjälpas åt att klä om mina köksstolar, men när vi väl började så insåg vi att tyget inte räckte, så typiskt! Så nu är jag tillbaka på ruta ett igen kan man säga. Nu är ju bara frågan om jag ska hitta ett nytt tyg som passar här hemma eller om jag ska köpa helt nya stolar, vi får se hur det blir med det. Vi åkte iallafall en tur till barkarby för att kika lite i affärer efter något bra och så passade vi på att gå in på IKEA en snabbis. Som vanligt så går man därifrån med saker man inte hade planerat att köpa. Mamma nämnde lite snabbt innan vi åkte från mig att min ena matta var en aning sliten så jag nästan borde köpa en ny. Vad är det då som jag springer över till ett helt sinnessjukt billigt pris om inte en perfekt matta haha?! Sen så köpte jag en balkongstol för en billig peng då det känns som att jag behöver en extra sittplats där när jag har vänner över. Har precis kommit hem efter en sväng i vällingby då jag hade lite ärenden där och nu tänkte jag kika på Så ska det låta. Skulle ha gått på mässa i kyrkan här vid mig då Helen Sjöholm skulle gästa, men det blev tyvärr inställt på grund av sjukdom.

Visar er före och efterbild med mattan under veckan, lovar!

Av Elin - 18 februari 2018 10:50


God förmiddag vänner, gar ganska så fullt upp idag då jag snart får besök och sedan ikväll så blir det gudstjänst. Tänkte då passa på att skriva om igår kväll.


I början av veckan så fick jag för mig att jag ville gå på Pernilla Wahlgrens jubileumsshow på Rival. Biljetterna är snart slut och alla hennes föreställningar i Stockholm börjar ta slut, eftersom att det var lite spontant så bokade jag bara till mig så fick jag gå ensam, men det gjorde inte så mycket då jag hittade en ensam liten plats absolut längst fram. Det var en fantastiskt bra show kan jag säga! Otroligt mycket skratt, lite mer allvarligt ibland och alla var verkligen grymma på scenen! Hon har ju med några fler stjärnor i denna show och alla är verkligen så sjukt bra på olika sätt. De hon har med är Hanna Hedlund, Kim Sulocki, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson. En bra blandning blev det också på allt, mycket musik och mycket teater, såklart! Älskar verkligen den självdistans som Pernilla har, allt blir ju liksom mycket roligare då. Om jag får gissa så hände det lite saker som såg oplanerade ut, typ när Pernilla sa något fel och det ledde till ofrivilliga skrattattacker , lite spontant beroende på hur publiken var, det tappades grejer som inte skulle tappas och ja, lite så. Älskar när det är live, det är ju då allt knasigt kan hända liksom! Har massa bilder som jag tog under kvällen, så tänkte köra en liten bildbomb nu, ja ni kommer ju att se hur galet det var ibland bara av att kik på dessa bilder haha.


Det avslutades med lite allsång!

Av Elin - 17 februari 2018 11:42


Hej på er vänner, det blev inte så jättesent igår kväll, men jag orkade inte titta in här ändå.

 


Det blev ju ingen ridning för mig igår tyvärr, dumt att chansa och sedan få ännu ondare liksom. Jäkligt surt, men om två veckor så är jag tillbaka iallafall! Istället för stall så blev det då middagsdejt med Bella. Hon frågade spontant på torsdagen om vi skulle ta en dejt och det var ju riktigt bra att jag för en gång skull var så himla uppbokad haha! Vi sågs ungefär vid 17, tog en runda i några affärer och sedan så satte vi oss på det nyöppna stället här i Vällingby Gnarly market. Hade aldrig varit där tidigare, men vi var båda sugna på att prova. Trots att vi sågs för inte så jättelänge sen så kändes det som att vi hade sjukt mycket att prata om haha, så kvällen bara swichade förbi nästan. Vi drack lite bubbel, åt gott och hade det så tevligt!!


Vi delade på lite sötpotatispommes, alltså hur gott är inte det egentligen?!


Jag tog Seefood pasta som ar jättegott, men otroligt mättande!


Tror att vi sa hej då vid ungefär 21, båda väldigt nöjda med kvällen! Idag ska jag fixa lite här hemma och vid 18 typ så ska jag åka in till Rival för att se Pernila Wahlgrens jubileumsshow!


Av Elin - 16 februari 2018 16:10


Hej på er godingar! Nu har jag äntligen helg, så skönt!

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, sedan är det raka vägen hem för att ta en dusch och kasta på sig lite smink för att sedan möta upp Bella för en härlig tjejkväll! Eftersom jag hade så ont i ryggen igår och det sitter kvar även idag så får jag tyvärr vila från ridningen. Det har iallafall gått bra på jobbet idag måste jag säga. Har fått mycket gjort vilket alltid är bra haha! Nä vänner, vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll så passade på att titta in här nu. Ha en toppenkväll, kramis!


Av Elin - 15 februari 2018 18:48


Hej på er vänner.


Insåg nu att jag inte har kikat in här idag, tänkte för några timmar sedan att jag bara skulle titta på en Wallander-film innan jag loggar in här, men sedan glömdes ju det bort såklart och nu är jag i full fart med att titta ikapp på Sofias änglar haha. Idag så började dagen med möte/utbildning på morgonen. Lärde mig inte så jättemycket, men kom till förskolan med lite ideér och tankar iallafall. Väl på förskolan så gick dagen i en rasande fart. Jag ville egentligen bara hem och gå och sova då jag fick en EXTREM ryggvärk. Vet inte vad den kommer ifrån och varför, men började känna av den på mötet på morgonen och sedan så har den inte försvunnit. Tog en ipren och alvedom vid lunch, men det hjälpte inte ett dugg! Hade så ont ett tag så jag svettades, var skakis och mådde illa. HEMSKT att ha så där ont alltså!! Som tur är så slutar jag tidigt på torsdagar, så jag åkte raka vägen hem direkt när jag slutat. Har inte gjort många knop här hemma sedan jag kom hem kan jag ju säga, om 50 minuter har jag ett telefonmöte som jag helt missat, sedan är det dags att sova! Nä vänner, nu ska jag förbereda mig inför mötet lite och kankse få i mig något att äta. Kram på er!

...

Av Elin - 14 februari 2018 22:13


När illamåendet kommer smygande. När pulsen höjs. När man bara vill sova tills allt känns bra igen. När ångesten inte går att tänka bort, när den inte går att kontrollera riktigt. När det gör ont både fysiskt och psykiskt.

När kroppen säger ifrån.

Vill inte mer. Orkar inte. Är så less på allt.

Imorgon är en annan dag, en bättre dag. Nu ska jag sova bort denna skit!

Av Elin - 14 februari 2018 17:13


Hej på er mina hjärtegull!


Har faktiskt inte så mycket att komma med idag känner jag. Tredje dagen med huvudvärk, en vanlig jobbdag och så lite kärlek på det. Mer än så har det inte blivit haha. Nä men skämt o sido, har inte hänt så jättemycket på jobbet idag. Vi har alla-hjärtans-dag-pysslat lite, barnen har fått träffa Elagenterna idag. Vi har ett projekt just nu med barnen där de får lära sig hur man kan spara på el av olika former, så idag var Agent Ström och El-boven på besök för att ge våra stora skolbarn ett bevis på att de också är godkända elagenter, en superrolig grej tycker jag! Har också samlat på mig några guldkorn för dagen som jag ler lite åt nu när jag tänker tillbaka. Älskar verkligen mitt yrke!

Det har flödats kärlek idag hehe


Chefen kom igår och lämnade över detta då hon inte var på plats idag, mums!


Nu ska jag värma min paj och titta vidare på Gåsmamman, seeeeee youuuu! PÖSS!

Av Elin - 13 februari 2018 20:59


God kväll på er vänner. Nu har jag kommit hem för en stund sedan, öppnat ångestladdade brev från sjukhuset och ska alldeles strax ta något litet att äta innan jag går och lägger mig.


Som jag skrev tidigare idag så har jag varit på DUS-möte ikväll. Som vanligt så blev det massa skrattattacker, men ändå ett effektivt möte. Ibland kanske vi svävade ifrån lite allt för väl, men så får det vara ibland haha. Jag kände mig sjukt nöjd och generös när jag trillade in sist av alla med en påse semlor, dock så var det fler som hade köpt med sig så det slutade väl med att vi kanske hade två eller tre VAR att äta upp, för mig så blev det två, sedan kändes det som att det sprutade grädde ut ur öronen haha. Men iallafall, tillbaka till mötet! Ett bra möte som sagt och det kändes som att det mest var fokus lite på att utvärdera lite saker och tänka lite framåt. För mig så har vemodet börja komma krypandes rejält! Det är inte lång tid kvar innan jag avgår i denna styrelse. MEN, nu ska jag försöka att njuta och ta en dag i taget, än finns det tid kvar att få flumma runt med hela gänget hehe!

Redo för möte!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards