lyckopillerelin

Alla inlägg under februari 2018

Av Elin - 7 februari 2018 17:12


Hej på er vänner! kom på nu i farten att jag inte kikat in här idag.


En hemmadag till blev det för mig, men nu får det räcka! Nog för att det är skönt att sova ut och bara få vara och låta kroppen få vila lite så är det tråkigt också. Vaknade upp till goda nyheter idag vid 8, tyvärr så vill jag inte nämna vad det exakt handlar om förens det är helt klart, men någonting inom ridsporten är det iallafall :). Dagen har gått i en rasande fart, har mest tittat på film samtidigt som jag klippt ut massa bilder på Carola och Sarah Dawn Finer haha, det är sånt man får göra när man är hemma och är sjuk. Nu har jag precis lagt på efter att ha pratat ett bra tag med Sofi i telefon samtidigt som jag sminkade mig och klädde på mig inför ikväll. Nu ska jag andas lite, packa väskan och sedan åker jag in mot Cirkus för att se och skratta till Johan Glans tillsammans med Jesper. Ska bli supermysigt att få skratta gärnet! Nä vänner, väskan väntar, kram på er!

Det är ju som en drog, kan liksom inte låta bli att köpa tidningar när jag vet att Carola eller Sarah är med :).

Av Elin - 6 februari 2018 17:41


Denna dag har inte alls blivit som jag velat. När jag gick och la mig i sängen igår så hade jag så ont i kroppen så jag knappt kunde slappna av. Imorse när klockan ringde så hade jag fortfarande så ont. Trots att jag fick så dåligt samvete så ringde jag jobbet och sjukanmälde mig idag och imorgon. Jag har inte varit hemma från jobbet på grund av smärta sedan i augusti-men nu fick jag nog. Jag orkar inte kriga mig igenom dagarna, orkar inte gnälla och klaga på jobbet, orkar inte tänka "bara lite till, sen får jag vila", orkar helt enkelt inte. Det var länge sedan som jag kände mig så nere på grund av detta också. Imorse så var nog första gången på väldigt väldigt länge som jag kände en slags obeskrivlig besvikelse när jag vaknade upp. Det var som att allt det jobbiga kom ikapp så fort jag insåg att jag inte drömde. Ville bara få vara kvar i drömmarnas värld och vakna upp när alla motgångar har försvunnit. Det kanske låter värre än vad det är, jag vet inte. Idag har jag iallafall sovit ut riktigt ordentligt och tittat på serier med vetekudde, hästfild och massa te som jag köpte på Skansen sist jag var där. Imorgon är en ny dag, skönt det!

Av Elin - 5 februari 2018 20:59


Ja men jag kunde inte låta bli!


Har länge funderat på om jag vill gå och se denna uppsättning som varit på turné tidigare. Det som hindrat mig är nog att det inte har varit så intressanta artister med. Men nu när jag såg att det hade släppts biljetter till en uppsättning här i Stockholm och det fanns platser kvar på första parkett så kunde jag inte hålla mig längre. Den har blivit så himla hyllad och jag känner på mig att det kommer att bli en magisk kväll med massa härliga musikallåtar! Nu längtar jag redan till den 17 oktober 2018 haha!




Av Elin - 5 februari 2018 19:13


Hej på er vänner. för typ två timmar sedan så hade jag loggat in här för att skriva ett inlägg, men blev så himla hungrig och sedan så blev jag avbruten av att mamma kom hit också, så ja jag kom inte så långt hehe. Men nu så, nu sitter jag och lyssnar på en podd samtidigt som jag sorterar upp kort i album. Känns som att jag aldrig kommer att bli klar med detta då jag fick så himla mycket kort av mamma. Men det gör inget det heller, är så himla mysigt att sitta och titta på kort och ibland minnas tillbaka och ibland få berättat för sig hur det var just när det kortet togs.


Jaja, måndag idag och var fruktansvärt trött när klockan ringde strax innan 7. Vakande inatt och skulle vända på mig, men jag hade ont överallt så kunde knappt röra mig, jättemysko! När klockan ringde så hade jag inte lika ont så jag tog mig till jobbet och krigade mig igenom dagen allt vad jag kunde. Hade riktigt ont i perioder och då kunde barnen knappt röra vid mig och ibland så kändes det bättre. Självklart så var jag tvungen att jobba över just en dag som denna också, fanns inte en chans att jag kunde lämna en av mina närmaste kollegor själv med sju barn + ett barn i behov av stöd! Det löste sig iallafall lite senare så behövde inte jobba över så pass länge.

Fick se en fin himmel iallafall på väg till bussen :).


Nu ska jag fortsätta med alla foton, see you!!

Av Elin - 4 februari 2018 17:12


Hej på er finingar! Blev borta lite längre idag än vad jag hade planerat och tänkt, men så är det ibland.

 

Igårkväll så hade jag Lisa på besök, vi hade tänkt att käka middag och sedan ha lite mellomys, men vi missade nästan hela programmet då vi hade så mycket att prata om haha. Men det gjorde inget för vi hade det så mysigt ändå! Är så himla glad över att vi fortfarande hålller kontakten efter alla dessa år som vi känt varandra!


Tacosmiddag, såklart!


Tror att jag gick och la mig vid 00:30, 01:00 ungefär, så jag var ganska så trött imorse trots att jag verkligen sov ut. Tant är liksom inte riktigt van vid att gå och lägga sig så pass sent på kvällen haha. Idag hade jag och mamma iallafall planerat att åka ut till mormor och morfar i Vaxholm. Jag har tjatat efter att få titta på tyg som de har över och så är det ju alltid trevligt att komma och hälsa på såklart! Det blev omelettmiddag och lite fika, sedan så tackade vi för oss. Himla mysigt var det!

Sliten Elin hehe


Tänk vad lite skärgård kan göra med en <3.


På vägen hem så stannade vi till lite i Barkarby då jag hade lite ärenden och nu har jag precis kommit hem. Tänkte sätta mig och fixa lite fotografier nu och ikväll väntas det såklart Så ska det låta på SVT1.



Av Elin - 3 februari 2018 17:11


Hej på er snyggingar! Har ni än så länge haft en bra lördag? Min har varit härligt lugn!


Det var såååå skönt att få sova ut idag för första gången på flera flera veckor. Tror jag sov i 13 timmar inatt haha. Dagen har gått himla fort måste jag säga, men det kanske också beror på att jag gick upp vid 11 i förmiddags :). I måndags så kom mamma snabbt över med en stor påse med massa foton, alla mina album och alla foton som inte har blivit insorterade i album. Behöver jag säga att det var fruktansvärt mycket foton!!



Så det har jag ägnat denna dag åt. Att sortera, klistra in och minnas tillbaka. Riktigt nostalgiskt blev det! Har haft en sådan himla bra barndom ser det ut som på bilderna, är så himla glad över det! Kan jag ge mina barn bara lite av den barndomen som jag fick så är jag nöjd. Gjorde en paus i allt under eftermiddagen och handlade lite för ikväll, sedan var det på´t igen.

Eh, ja....mycket som sagt!


Har inte alls hunnit klart trots ungefär fem timmars arbete med detta. Jag vill köpa fotoalbum som jag kan ha alla bilder i, men det är inte så lätt nu förtiden verkar det som, så synd! Nu måste jag hoppa in i duschen och förbereda inför ikväll. Lisa kommer hit på tacosmys och mellomys, yey!

Av Elin - 2 februari 2018 20:25


God kväll på er mina vänner. Har precis kommit hem och svirat om till myskläder efter en lång men bra dag.

 


Hade sovmorgon idag på jobbet, för det första så började vi inte förs 09:15 och sedan så var vi på förvaltningen som ligger närmre mig än förskolan. Studiedag hade vi idag med andra ord, vi började morgonen med att prata om normer och jämnställdhetsarbete utifrån ett gäng barnböcker. Intressant men önskar att vi alla kunde fått tiden och möjligheten att läsa oss in i det hela bättre. Menmen, man kan inte få allt och det blev bra, viktiga och intressanta diskussioner ändå.



Det blev lunch, massa gott fick vi tackvare vår fantastiska kökspersonal. Sedan pratade vi verksamhetsplan och efter det så pratade vi lek. En bra studiedag tycker jag, framför allt då det bjöds på många härliga skratt!! Eftersom jag hade bokat in ett möte inne i stan klockan 17 så var jag dessvärre tvungen att gå lite tidigare, men chefen sa åt mig att ta en ros och sedan fick jag gå. Härligt avslut på veckan när ledningen bjuder varje personal på varsin ros!


Yes, så det blev direkt på nästa uppdrag, denna gång med ridsporten. Vi hade möte inne i stan med en av arbetsgrupperna som jag jobbar med, denna gång om Ungt engagemang. Vi fick se och höra på resultatet av de frågebatteriet som vi skickade ut för några månader sedan och det var himla spännande! Målet är att kunna identifiera olika målgruppsprofiler för att sedan förhoppningsvis kunna nå ut till fler och på ett bra sätt. Riktigt kul och intressant var det och jag tror att vi alla gick därifrån ännu mera peppade än när vi kom!

Bara detta liksom :).


Nu ska jag fortsätta att titta på Talang!


Av Elin - 1 februari 2018 20:00


Idag för tre år sedan så skrev jag ett blogginlägg om när en av mina drömmar gick i uppfyllelse.


Den 31 januari 2015 så fick jag tack vare Ung cancer möjlighet att träffa Helen Sjöholm. Vill ni läsa inlägget så klicka HÄR. Fick upp detta minne på Facebook idag och känslorna som jag hade då kom tillbaka. Det kommer vara ett av de finaste minnen som jag för alltid kommer att bära med mig. Det har gått tre år och jag har fått vara med om så himla mycket fina minnen under dessa år, allt tack vare den kvällen. Vi har sets väldigt många gånger sedan dess och för mig så är det helt ofattbart att hon vet vem jag är nu.


Jag har försökt att förklara flera gånger om vad Helen betyder för mig, men det går liksom inte. Hon är fortfarande Gud för mig. Någon som jag tror på, någon som jag avgudar så enormt, någon som är för bra för att vara sann. Någon som jag ibland inte vågar och klarar av att tro på att hon finns på riktigt. Jag har mina perioder när jag tänker på henne extra mycket. På vad vi har pratat om, vad hon verkligen betyder för mig och hur otroligt tacksam jag är över att ha henne i mitt liv. Det räcker ibland med en låt, eller med en bild för att dessa känslor ska bubbla fram och tårarna kommer, ibland kan jag fastna inne på Youtube och kolla på klipp en hel dag och låta tårarna rinna. Kanske borde jag ha vant mig vid att se henne på riktigt, kanske borde jag förstå att hon verkligen finns på riktigt, kanske borde jag backa lite med mina känslor och försöka att inte göra varje gång till någon stor grej. Jag vet inte, men trots alla dessa fina möten och minnen under dessa tre åren så kan jag inte smälta allt, jag sitter liksom just nu i skrivandets stund och storgråter när jag tänker på henne. Det är så himla stort, hon är så himla stor. För mig och många fler...

Första bilden på oss två <3.



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards