lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 21 maj 2018

Sista Strömsholmkvällen igår och dagen idag.

Av Elin - 21 maj 2018 14:38


Hej på er vänner! Mitt internet strulade imorse när jag kom hem och orkade inte bråka med det just då, så det blev ingen uppdatering då hehe.

 


Men nu fungerar det som det ska igen, ås vi tar det från igår! När vi hade haft vår avslutning för utbytet igår på Strömsholm så var det lite fri lek. Jag vilade lite undertiden som resterande av gänget gick på en liten shoppingtur, sedan möttes vi upp på Markan för att äta glass i det fina vädret. Middag blev det på Thotta där vi bodde, det blev den vanliga italienska buffén som vi brukar beställa när vi är där och så hade vi det bara allmänt chill och trevligt tillsammans sista kvällen ihop.

Fint dukat var det!


Idag stod klockan på 05:30, var trött som ett as men packade ihop det sista och sedan så fick jag skjuts till tåget. Lite vemodigt att lämna Strömsholm, men var så skönt att få åka hem till Stockholm igen!

Möttes av detta på köksbordet innan jag lämnade huset, så gulliga tjejer från Tyskland verkligen!!



Kom hem vid 9 ungefär och kastade bara av mig kläder och packning för att sedan bara få lägga sig i soffan och andas lite. Har varit helt fantastiska roliga och inspirerande dagar på Strömsholm och har verkligen haft det superhärligt, men då var så himla skönt att få komma hem igen haha. Samtidigt som jag hela tiden har längtat hem så har jag ändå inte velat åka hem. Det har varit så himla lugnt och skönt och lite landetkänsla över dessa dagar också.


Hann landa lite hemma, duscha (och framför allt borsta håret som jag inte har gjort på typ två dagar eftersom jag glömde min hårborste hemma, så drygt haha!) Sedan så åkte jag iväg för ett möte som jag inbokade lite spontant på vägen hem imorse.


Nu har jag tagit en fika och tänkte börja packa upp från helgen. Imorgon blir det jobb som gäller! Ha det bra så länge, kram på er!


 
 
Jessica och Jenny

Jessica och Jenny

21 maj 2018 18:51

Vad är en pedofil? Vilka känslor känner du när du hör ordet pedofil? Begår alla pedofiler brott?

I det här avsnittet som är vårt första diskuterar vi ovanstående frågor. Vi har bjudit in Börje Svensson som är legitimerad psykoterepeut och expert inom området pedofili samt Björn Sellström som är gruppchef på Interpol och som har arbetat med dokumenterade sexuella övergrepp i 12 år.

En annorlunda kriminalpodd där Jenny och Jessica gräver i det som är obehagligt och tabu. Podden innehåller såväl fakta som diskussioner och många av frågorna har ställts i deras Facebookgrupp Kriminalfall Världen över. Brotten levereras och diskuteras tillsammans med intressanta gäster och vi får ta del av synvinklar som öppnar för eftertanke och reflektion. Podden finns på Soundcloud, iTunes, Acast och Podcaster.

https://soundcloud.com/user-727237889/pedofili-ar-inget-brott

http://https://delictumblog.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards