lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2018

Av Elin - 9 maj 2018 21:15


Får mig att le: Allsången


Jag tycker om: Min lägenhet haha

Första middagen i lägenheten, hamburgare och bubbel mitt i allt röj haha.


Jag drömmer om: Att kunna köpa egen häst.

Tänk om jag en dag hittar en häst som påminner om denna pärla, saknar att sitta på hennes rygg så himla mycket!


Jag uppskattar varje dag: Hur mycket jag än gnäller på mitt jobb, så kommer jag alltid att uppskatta all kärlek som jag får  från barnen på jobbet. Det är liksom inte inte alla som har en sådan lyx att få höra jag älskar dig på jobbet varje dag :).


Känns spännande: Framtidsplanen om drygt ett år....

Pluggeliplugg, men inte om genus då haha!


Jag tänker ofta på: Alla måsten och borden jag har att göra...sedan känner jag mig som bilden under haha.

 

Jag är tacksam över: Att jag har så många fina vänner!


Jag tycker är gott: Grillade kycklinglårfileér med potatisgratäng och sparris, typ bästa maträtten som finns! Annars så vet ni ju att jag älskar pannkakor haha!


Av Elin - 9 maj 2018 18:45


Hej på er mina vänner, att det är en ledig dag från jobbet imorgon är så obeskrivligt skönt känner jag! Är så slut!

 


Idag började iallafall min dag med lite sovmorgon till 0815 och sedan så åkte jag mot EX-center där jag har min psykolog. Har nästan längtat lite efter allt som hände förra veckan, skönt att få spy lite galla för någon och samtidigt få lite hjälp med livet. Fick även prata några ord med min ena arbetsterapeut också vilket var härligt, teamet där är så jäkla bra och det känns som att de alltid finns där för att hjälpa mig när det krisar. Menmen, denna gång så var det psykologsamtal med andra ord och timmen gick galet fort!

Haha, armen åker av så fort jag sätter mig inne i väntrummet!


Försommar <3.


Direkt efter så åkte jag mot jobbet, tog en himla tid då det inte matchade med tåg och buss och allt, kom iallafall dit vid 12:30 och kände mig lite gladare och starkare. Timmarna gick snabbt på jobbet, vi hade få barn, fint väder och roligt tillsammans helt enkelt. Handlade lite på vägen hem och så har jag lagat middag och njutit av den ute på balkongen. Nu har jag förflyttat mig in och i soffan, brukar ju träna på onsdagar men eftersom jag är lite småförkyld så vill jag inte förvärra något, kanske blir några situps och armstyrka senare ikväll.

Bästa sommarmaten. Halloumi, mango och avokado!


Nä vänner, nu tänkte jag titta på ett avsnitt Law and order!

Av Elin - 8 maj 2018 19:41


Hej på er älskade ni! Vilken lång dag jag har haft idag, har åkt från det ena till det tredje, haft två nätter i rad nu med dålig sömn så nu när jag äntligen är hemma så är jag helt slut!


Jag är så trött så det svider i ögonen, har ont överallt och orkar knappt resa mig ur soffan nu när jag satt mig här. Resten av kvällen ska jag bara äta glass och titta på semifinalen av Eurovision song contest. Började iallafall jobba vid 8 imorse, eftersom vädret har varit fantastiskt så har vi varit ute mesta delen av dagen, efter rasten så hade vi reflektion i arbetslaget och sedan slutade jag. Åkte iväg på ett möte efter jobbet och när jag var klar där så åkte jag tillbaka till jobbet för att ha APT. Idag pratade vi om diskrimineringsgrunderna and so on, har varit otroligt ofokuserad och helt övertrött tyvärr då det är viktiga saker att prata om, men mycket skratt har det blivit iallafall vilket varit härligt! Imorgon så ska jag till min psykolog på förmiddagen och sedan direkt vidare till jobbet, sedan är det äntligen torsdag och ledig dag!


Nä vänner, nu ska jag gå och hämta min glass!



Av Elin - 7 maj 2018 19:33


Favoritställen att handla inredning: Jag har insett mer och mer att jag handlar det mesta på Mio nu förtiden, i alla fall när det gäller möbler. Annars så blir det nog mest typ H&M home, Jotex, Zara home och liknande affärer.


Favoritställe att handla kläder på: H&M där med tror jag, Gina tricot handlar jag ibland på och så brukar jag hitta massa nya och fina kläder på typ Nakd, Zalando och andra liknande nätbutiker.


Favorit att träna: Jag tränar mycket styrka på enkla sätt och det är nog favoriten just nu, typ mage och armar.


Favoritsak att göra: Oj, beror ju helt på vilket humör jag är på. Men något som jag aldrig ledsnar på är ju att gå på konserter!


När det kommer till städning: Dammsuga, alltså ljudet av att typ grus sugs upp, så befriande på något sätt haha. Annars är ju jag en sån där person som ständigt går och småplockar hela tiden.


Favoritprodukt till håret: Amika dryschampoo, fick en liten provflaska av det i min Glossybox för någon månad sedan och jag älskar den! Har till och med köpt en större flaska då jag gillade den så mycket. Luktar sinnessjukt gott och det ger håret en lyster och bra volym trots att man egentligen borde tvätta det haha.


Favoritprodukt att alltid ha med i väskan: Lipsyl! Framför allt Carmex, älskar det märket!


Favoritprogram på TV: Hmmm, jag tittar ju inte så mycket på TV längre, men när jag gör det så är det oftast realityprogram, typ Wahlgrens värld haha.


Musik: Favoritmusik är ju all musik av Carola, Helen Sjöholm och Sarah Dawn Finer! Men det visste ni nog redan hehe.


Favorit att fika: Chailatte och någon slags cheescake tror jag.


Favoritplagg: Älskar vida byxor som är mode just nu, perfekt för mig! Annars så är jag en mjukisbyxperson hehe.


Favoritmat: Pannkakor, så pass mycket så jag ha receptet på en av mina skåpsluckor haha!

Av Elin - 7 maj 2018 15:02


Hej på er allesammans i solen! Vem älskar inte detta väder?! :)


Just nu sitter jag ute på balkongen med en frapino framför mig samtidigt som jag sitter i telefonkö, kom fram för ett tag sedan, men det samtalet bröts, så drygt! Idag så har jag varit så trött så jag knappt kunnat jobba alltså, efter känslochocken igår kväll så sov jag ruskigt dåligt inatt! Kom till jobbet imorse och trodde att det var tisdag och var bara allmänt förvirrad haha. Idag har vi haft besök av Bravissimo som var någon slags musikteater, uppskattat av både barn och personal tycker jag, den resterande av dagen så har vi i princip bara varit ute och lekt, älskar mitt jobb när det är så här fint väder haha! Resternade av dagen så ska jag bara hänga på balkongen och ikväll så har jag ett telefonmöte att närvara vid, annars så är allt superchill måste jag säga haha! Nä vänner, snart är det min tur i telefonkön!


Av Elin - 6 maj 2018 20:45


God kväll på er alla fina, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har tittat in här tidigare, men denna söndagskväll blev helt crazy känslomässigt, på ett sätt som jag inte alls hade räknat med.


Tidigare idag så var jag och fikade med Vånkan i MOS i två timmar ungefär, sedan åkte jag hem och bytte om och gick ned till Donken för middag och kolla läget lite i Västerortskyrkan. Ikväll var det dags för mässa och ingen mindre än Helen Sjöholm var där och gästade. Jag har längtat och längtat och idag har jag gått runt och varit nervös också av någon konstig anledning. Fick en helt ok plats och det blev en jättefin timme! Prästen var så himla bra och jag kände verkligen hur mycket jag behövde denna timme i kyrkan.


Helen var fantstisk som alltid såklart! Men de två sista sångerna hon sjöng så kunde jag inte lyssna och vara så närvarande som jag velat, allt jag fokuserade på då var att inte börja gråta. Det var kämpigt men det gick. Jag vet inte riktigt vad som hände men för mig är ju hon min musikgud och att just hon stod i en kyrka och sjöng med hennes trygga och sinnessjuka vackra röst samtidigt som jag kände att jag verkligen behövde denna timme med Gud gjorde allt bara ännu heligare och mäktigare. Jag kan inte riktigt beskriva känslan, men det var så galet fint!

   

<3.


Men så fort jag klev ut ur kyrkan så bara brast det, jag har nu hulkgråtit i över en timme och fortfarande så sitter jag och gråter, jag kan inte sluta gråta. Jag vet inte riktigt vad som hände, men någon gång så kommer allt ikapp en, hur mycket man än försöker att kämpa emot. Jag har kämpat emot så länge nu men efter timmen i kyrkan så gick det inte mer helt enkelt. Just nu känns allt mför mycket, just nu önskar jag att någon bara kunde ta bort allt det där onda som jag känner i själen, just nu så är jag så förvirrad. Det finns så mycket annat som jag skulle kunna skriva här nu, men jag kan inte sätta ord på det just nu, kan inte riktigt ta in allt.

Så fint.


Imorgon kommer jag nog kunna se tillbaka på kvällen på ett bättre sätt, men just nu så gör allt bara ont....

Av Elin - 5 maj 2018 22:59


För trött för att orka sova säger de till mig. Jo jag tackar ja, är så less på detta!

Av Elin - 5 maj 2018 19:46


Heeeej på er fina ni!


Idag har jag haft en lugn lördag men ändå sjukt härlig. Något annat som också har varit härligt är ju detta fantastiska vädret som vi har, älskart! Gick och la mig tidigt igår kväll och sov till 09:30 idag, så skönt med denna förkylning i kroppen (eller om det är pollen, vet inte riktigt). Tog det iallafall väldigt lugnt under förmiddagen och sedan vid 12:30 så åkte jag mot sumpan för att möta upp Lisa för en brunch hemma i hennes nya lägenhet. Det blev en riktig pannkakebrunch med massa frukt och mumsigheter kan jag säga, så gott! Vi pratade ikapp om allt som hänt sedan vi sågs sist och hade det bara allmänt trevligt!

Alltså, hur gott ser inte detta ut att vara!?


Nu har jag precis kommit hem, bytt om till myskläder och ska titta på Stjärnornas stjärna vid åtta för att sen gå och sova tror jag, är lite mossig i huvudet känner jag haha. Men först så ska jag äta middag! Imorgon blir det ännu en härlig dag med vänner och musik. Nä, middag var det! Kram på er och ta det lugnt i sommarvärmen!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards