lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2018

Av Elin - 25 juni 2018 18:01


Hej på er vänner!! Hemma efter en dag på jobbet. Det har gått fort och smärtfritt, eller ja har börjat få så himla ont i kroppen den senaste tiden, så helt smärtfritt har det ju inte varit hehe. Men det har gått bra ändå. Jobbat mellan 10-17 idag iallafall. Det är ju rätt så lugnt på jobbet nu de sista veckorna innan sommarförskolan sätter igång så det handlar mest om att typ förbereda höstterminen på bästa sätt med allt tråkigt administrativt och sånt haha. Framåt eftermiddagen så blev jag lite trött och det kändes som att mycket inte gick som jag vill, men då var det bara att skratta åt skiten och gå vidare. Nu har jag handlat lite på Coop och tänkte sätta igång med att steka pannkakor inför premiären av allsången, jippi!!!

Skulle ha en pärm, men allt detta hamnade på golvet,  ja ni fattar nog vilken eftermiddag jag haft haha.



Av Elin - 24 juni 2018 17:42


Hej på er mina vänner. Idag har chill och hemfärd stått på schemat. Sov lite halvbra inatt, så när jag vaknade till och fortfarande snortrött men kollade på klockan och så var den redan 11! Hoppsan haha! Har inte gjort så jättemycket idag, mer än att haft lite ångest över att åka hem till stan igen för att jobba. Jag trivs ju så fruktansvärt bra ute på landet där det är lugn och ro och inge måsten eller borden mer än att kanske ta lite småpauser från läsandet för att äta haha. På landet har jag iallafall sorterat min garderob och tagit bort lite kläder, allt är typ 10 år gammalt så det var dags att rensa ur lite bland kläder jag vuxit ur haha. Sen har jag lyssnat på Sommarprat i P1 och vid 14:30 så var det dags att åka hemåt.


Igår kväll så kom solen fram och det blev en fin sommarkväll :).

<3.


Hej då landet! <3!


 

Jag tog bussen några stationer tidigare än mamma då hon skulle lägga till båten och fixa lite sånt, sedan möttes vi upp på bussen. Nu dröjer det några veckor innan jag får se lite skärgårdpå riktigt igen.


Kom väl hem för cirkus en timme sedan, passade på att handla lite inför imorgon, precis ätit middag och resterande av kvällen ska jag bara ta det lugnt innan det är dags att gå upp och jobba imorgon. Kram på er!



Av Elin - 23 juni 2018 23:28


Jäkla cancerspöken, försvinn ur mitt huvud! Jag är starkare, men ibland gör du så jag tvivlar på både mig själv och min kropp...

Försvinn bara!

Av Elin - 23 juni 2018 17:52


God kväll på er vänner. Det har varit lite tomt här idag kan jag ju erkänna, men ska jag vara ärlig så har det liksom inte hänt så mycket i mitt liv hehe. Det är ju väldigt lugnt och enformigt när jag är ute på landet, men det är jag tacksam över då det finns få ställen som jag kan koppla av och verkligen inte göra någonting utan att få dåligt samvete över det som här ute i Skärgården. Kom på nu när jag sitter och skriver till er att jag inte har gått utanför dörren alls idag, utan jag har mest suttit i soffan här i huset och läst. Började ju på den andra boken för helgen igår kväll och alldeles nyss så tog den slut. Nu vill jag typ hem till stan och välja nästa bok. De senaste böckerna jag har läst är deckare och känner att jag skulle behöva någon mer lättläst bok nu haha. Men det kommer, har ju hela semestern på mig liksom!


Nu ska jag vila ögonen lite med att gå utanför huset och få lite friskluft haha!


Av Elin - 22 juni 2018 16:42


Hej på er mina fina! Jag har en otroligt lugn midsommar i år kan jag säga, men väldigt skönt ändå. Behöver lite lugn och ro  just nu i livet haha. Sov i över 12 timmar inatt tror jag, sover alltid som en stock här ute på landet, det sägs att det har att göra med den friska luften :). Idag har vi som sagt tagit det väldigt lugnt, det har i princip regnat hela dagen till och från, solan har tittat fram en liten stund nu på eftermiddagen men regnet smattrar ändå på plåttaket. Eftersom vädret är som det är så har vi inte heller åkt iväg för midsommarfirande med stång och dans, så jag har mest hållt mig inne framför brasan och läst haha. Men som sagt, även det är ju mysigt!

Det blev lite silllunch iallafall :).


En liten midsommarbild på mig


Dagens utsikt hehe.


Nu ska jag fortsätta att läsa lite tror jag, kram på er och ta det lugnt under dagen!

Av Elin - 21 juni 2018 18:51


Hej på er vänner! Alltså, jag är ledsen att jag inte har tittat in här senare, men det har helt fallit ur minnet och direkt efter jobbet så blev det lite tajt med tid till att sitta ned och skriva om dagen. Jobb idag iallafall mellan 8-14, vi var inne idag på morgonen och förmiddagen eftersom det regnade så pass mycket och kändes lite kallt. Det gjorde inget för mig då vi bland personalen typ alltid har något att göra som vi ligger back med. Så vi fick lite saker gjorda iallafall under tiden som barnen lekte och hade det bra :). Jobbade ända in i det sista med att skriva en liten lathund till våra sommarvikarier om hur man öppnar och stänger förskolan, sedan tackade jag för mig och sa hej då och trevlig midsommar!

Så här ser det ut på anslagstavlan just nu :).


Åkte hem, handlade lite och sedan hann jag i princip precis springa genom duschen och packa det sista innan pappa hämtade upp mig för att sedan åka ut till landet och fira midsommar. Det var lite köer men gick ändå relativt fort att ta sig ut måste jag säga och vi slapp dessutom regn när det var dags för båtturen från boda!


Nu har vi precis ätit middag tillsammans och jag försöker koppla in mig på ett Skypemöte med en av arbetsgrupperna i CUS som jag är med i, vi får se hur det går hehe. Vi hörs!

Av Elin - 20 juni 2018 21:28


Kommer ni ihåg att jag förra tisdagen skrev att jag hade en fantastisk dag? Vaknade upp till typ världens bästa nyheter och jag har ju inte nämnt vad det var än. För några år sedan så skulle Sarah Dawn Finer ut på julturné, men fick tyvärr ställa in på grund av sjukdom det året. Men förra tisdagen så gick de ut med att i år blir det ett gång julspelningar! Jag skrek rakt ut av lycka och skrev till Julia direkt att vi måste boka till de två konserterna som är i Stockholm. Senare på dagen fick jag ett mejl där jag kunde förhandsköpa biljetter redan i tisdags innan det stora biljettsläppet är. Självklart gjorde jag det! Så den 17 och 18 december sitter jag och Julia längst fram på Göta lejon för att äntligen få njuta av vår stora förebild och stöd i livet! Jag längtar så obeskrivligt mycket redan nu!

Av Elin - 20 juni 2018 17:44


Hej på er vänner! Ursch vad dåligt jag sov natten till idag. Kom ju hem sent igår och hade så ont i kroppen efter den långa och intensiva arbetsdagen igår och inatt har jag fått sota för det bland annat, vaknade flera gånger av att det bultade i hela kroppen av smärta, inte kul! Menmen, jag tvingade mig själv till jobbet ändå och var där till 8 när jag började. Har inte gjort så mycket alls på jobbet idag faktiskt, mer än att sitta ute och observera barnen och lite annat datorjobb bland annat. Vid 12:30 så tackade jag för mig och åkte mot solna för ett kort läkarbesök och sedan direkt till kanslit för Stockholms läns ridsportsförbund. Vi hade lite utbildning med hjälp av Stockholms parasport för att lära oss mer om parasport i allmänhet. Väldigt intressant och lärorikt, måste börja plugga på detta alltså känner jag haha, det är ju så himla kul att jobba med dessa frågor och jag vill typ veta allt!

Perfekt utsikt hehe...


Kom hem för ett litet tag sedan, blev mycket senare hem än vad jag hade planerat in! Trodde att jag skulle vara hemma vid typ 16 liksom, men det var hopplöst att ta sig hem i denna Stockholmstrafik och sedan så gick jag in på bokhandeln för att köpa en bok också när jag väl kom till Vällingby haha. Dock så går det ju inte att bara köpa en bok, har jag väl tagit mig tiden och gått till bokhandeln så kan jag ju stå där i timmar och kolla på böcker och känna och klämma haha. Det blev ju såklart inte bara en bok, utan fyra böcker som jag kom hem med istället hehe.


Nu ska jag laga lite middag och sedan ska jag ägna kvällen åt lite allsångsbestyr och packning inför midsommarhelgen ute på landet!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards