lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2018

Av Elin - 19 juni 2018 21:41


Det känns som att det var igår som det var över 300 dagar kvar till premiär, men idag är det bara en vecka kvar! Allsångshäftet är i min hand, bläddrar bland låtar och lär mig dem utantill, typ. Skyltar har jag börjat slipa lite på, Allsångsväskan kommer upp till lägenheten imorgon från källaren och min sommarlista på Spotify är uppdaterad och spelas för fullt sedan artistsläppet den 12 juni. Nu är det riktigt nära hörni! Jag är så fruktansvärt taggad och livet börjar kännas lättare igen när sommaren snart är invigd på riktigt!


EN VECKA KVAR!!!!!!!!!!!

Av Elin - 19 juni 2018 19:44


Så har vi klarat av årets största sommaraktivitet på jobbet! Känns så skönt och är så nöjd med dagen trots att jag har så ont så jag mår illa och vill lägga mig under en sten och gråta typ haha.

 


Lite så har det hjälpt att jag fick sovmorgon och började inte förs 10:30 idag iallafall, hade varit ännu värre om jag började 8 på morgonen liksom haha. Under morgonen och förmiddagen så har vi klätt midsommarstången, haft lite roliga aktiviteter och sen självklart dansat runt midsommarstången, supermysigt! Sedan blev det hamburgartallrik till lunch och så har vi fixat inför den årliga familjefesten resterande av eftermiddagen. Till mellanmål så blev det glasskiosk med jordgubbar också vilket var väldigt populärt bland både barn och vuxna haha.


Mellan 16:30-19:00 så övergick det till familjefest/sommarfest där våra föräldrar kommer med mat och så bjuder vi på förskolan på kaffe och efterrätt. Barnen fick sjunga lite för föräldrarna och så hade  vi miniröris för de som ville. Trots planering som först kändes sådär så blev det ändå en väldigt härlig kväll och som vanligt så är vi bäst när det väl gäller haha! Mycket skratt, god mat och bra sällskap med andra ord!

 

Fick ett sånt fint kort från ett av barnen i barngruppen <3.


Nu ska jag hoppa in i duschen!!

Av Elin - 18 juni 2018 21:33


Kommer ni ihåg att jag var på Stadium i måndags förra veckan och köpte ett par skor? Ni som följer mig på Instagram och Facebook har säkert sett hur de ser ut, men slänger in en bild här också. De blev mina för endast 399kr och jag tycker att de är så sjukt snygga om jag får säga det själv haha, har inte använt dem än faktiskt eftersom jag inte vill jobba med dem, men snart går jag nog runt och ler när jag har dessa skönheter på fötterna!

Jag menar, hur snygga är de inte?!

Av Elin - 18 juni 2018 17:59


Heeej på er solstrålar! Trots att det tog emot att gå upp idag så har det ändå varit en väldigt bra dag idag! Det var länge sedan som jag var så fnittrig på jobbet måste jag säga haha. Vet inte riktigt vart allt fnitter kom ifrån och det blev nästan bara värre ju längre dagen gick, kanske var det tröttheten också som slog till och att det ändå känns som att höstterminen på jobbet kommer att bli bra, det var länge sedan som jag kände att jag kunde andas ut lite och luta mig tillbaka och känna att allt kommer att ordna sig om jag ska vara ärlig. Började min dag med planering iallafall, mest fokus på höstterminen, på eftermiddagen gick vi ut med barngruppen och plockade blommor inför midsommarfirandet imorgon och så hade jag ett möte med mina chefer som kändes väldigt bra. Kom ut till sista delen av fotbollsmatchen också och Sverige vann, tjiho! Barnen stod och skrek Heja Sverige och kollade samtidigt, härlig känsla!


Nu har jag precis ramlat innanför dörren med tre paket och en kasse med mat typ. Är sjukt hungrig, så ska steka upp lite pannkakor och sedan blir det paketöppning, spännande hehe!


Senare ikväll kommer det upp ett inlägg om skorna som jag köpte för en vecka sedan också!

Av Elin - 17 juni 2018 17:06


Hej på er kompisar! Har kommit hem till Vällingby nu precis efter en mysig helg ute på landet. Saknar redan lugnet så enormt mycket! Jag har inte gjort något speciellt där ute, mer än att läsa ut en bok och börjat på den andra haha, men det är typ det som jag brukar göra ute på landet, varva mellan att sitta i solen eller i skuggan och läsa samtidigt som man hör fåglar kvittra och båtar åka förbi. På vägen hem nu så stannade mamma och jag till vid Brisak för att kolla lite, sedan blev det raka vägen hem. Bjuder på lite härliga skärgårdsbilder och sedan ska jag försöka hitta samma ro i kroppen här hemma för att fortsätta läsa.

   

Vita spår började jag på igår förmiddag som tog slut igår kväll och idag har jag hunnit med att iallafall läsa halva bok nummer två Prio ett

Av Elin - 16 juni 2018 16:46


Idag är det ett år sedan som jag tog tåget ned till Göteborg för att se konserten I love musicals på Ullevi. En kväll som jag aldrig kommer att glömma. Jag tror till och med att den konserten är den bästa jag sett-någonsin! Jag fastnade på youtube för några dagar sedan och sökte runt på inspelningar från den kvällen och hittade ett klipp på finalnummret. När jag ser detta klipp så får jag rysningar fortfarande på ställen som man inte tror att man kan få rsningar på haha. Så jäkla mäktigt med konfetti, raketer och musikalstjärnor! Tänk att just jag satt där på fjärde raden och upplevde detta klipp live! Fortfarande så mäktigt och obegripligt faktiskt. Titta här och njut!

Av Elin - 16 juni 2018 11:27


Hej på er vänner, shit vad bra man sover ute i skärgården alltså, sovit som en stock fram tills nu typ hehe. Men jag tänkte att jag kunde kasta in ett inlägg med massa bilder från när mamma och jag var på G till landet igår kväll. Det hann hända massor på vägen ut, bland annat så hamnade vi mitt i branden som pågick i Nacka, det var ingen liten brand om man säger så och det var bra otäckt att åka igenom allt! Vi insåg lite för sent vad som hade hänt så vi hann inte ta andra vägen via Vaxholm, så det var bara att köra vidare och hoppas på att det inte var så mycket bilar. När vi åkte igenom röken så insåg man hur fort det kan gå att bli medvetslös om det brinner hemma och man är där eller något. Tror vi kanske åkte igenom röken på en minut men jäklar vad det stack i ögonen och halsen! Ricktigt otäckt när man kände att andningen påverkades också, men det gick ju bra som sagt, tyckte mest synd om de som bodde i området!

 

In i dimman haha....


Båtturen ut var mysig, något blåsigt men ändå lugn och fin :). Jag frös som in i bomben dock innan vi började åka, men med varma kläder så går det mesta haha.

 

<3


Nu ska jag äta lite brunch och sedan tror jag att jag ska öppna en bok och läsa mig igenom dagen!

Av Elin - 15 juni 2018 20:58


Så var ridterminen avslutad för min del. Som alltid så spenderar vi tiden ute på ängen vid denna tid där både ryttare och häst får latja lite och så avslutar vi lektionen med att hästarna får beta. Under mina snart 20 år på Vällingby så tror jag att jag har missat typ två avslutningar, det är verkligen något speciellt att få avsluta terminen på detta sätt och idag passade det mig bra eftersom jag är trött och har ont. Mysig timme ute iallafall på bästa Billy boy som var så lugn och trygg att sitta på som alltid! Dock så gick det lite trögt med galoppen, lyckades inte riktigt hålla igång honom och hade nog behövt ett spö, men efter några försök så började han fatta galoppen (he he he he). För mig dröjer det nog till augusti innan jag sitter på hästryggen igen skulle jag tro, skönt att få vila men kommer sakna terapin <3.

 

Tack kompis för denna termin <3.


Svettig men nöjd!


Nu ska jag räkna alla myggbett som jag samlat på mig under ridtimmen hehe.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards