lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2018

Av Elin - 15 juni 2018 14:29


Hej på er snyggingar! Jesus vad trött jag är alltså, just nu känns det som att jag inte kommer kunna ta mig till stallet om några timmar för ridning ute på ängarna, men tänkte ta en liten powernap så kanske jag blir piggare :). Idag började min arbetsdag med möte i några timmar tillsammans med ett gäng andra förskollärare i enheten. Mötet kanske inte riktigt innehöll det jag trodde, men det blev ändå mycket bra information och det är ju alltid något. När vi hade avslutat där så tog jag mitt pick och pack och åkte mot Blackeberg där min barngrupp var på utflykt. Som vi har väntat och hoppats att få åka iväg och idag gick det. Blev en jättemysig eftermiddag med barnen och kollegorna, fint väder, inte så mycket folk och glada barn som fick bada och ha så himla kul! Vid 13:30 så började vi plocka ihop och sedan åkte vi mot förskolan, jag som slutade vid 14 åkte inte med till förskolan då det var väldigt onödigt :).



Är så obeskrivligt skönt med helg nu efter denna hektiska vecka! Nu ska jag vila lite så jag orkar med sista ridningen för terminen, sedan blir jag upphämtad av mamma och när jag fått duscha av mig så åker vi ut till landet, hör av mig senare ikväll alltså, kram på er!

Av Elin - 14 juni 2018 20:00


Heeeeeej på er vänner! Idag har min dag känts sjukt lång måste jag säga och jag är helt slut i både kroppen och knoppen!


Dagen började med jobb som varje dag typ haha, dock så har jag gått på lite halvfart idag då jag vaknade imorse och var jätteyr och alla ljud lät som en robot typ i mina öron. Sjukt konsigt och otäckt. Så tog det lugnt på jobbet idag, försökte att vila så mycket jag kunde genom att sitta ner mestadels ute på gården. Vid 12:30 så tackade jag för mig och så åkte jag in mot solna för att träffa min psykolog. Tror nog att denna träff var tuffast av alla jag varit på än så länge, men samtidigt väldigt befriande på något sätt. Ni vet när man pratar djupa tankar och känslor som är jobbiga att prata om, men som ändå är skönt att ta sig igenom tillsammans med någon klok vuxen till hands. Var otroligt slut i huvudet efteråt och hade i princip kunnat åka hem och sova redan då haha.

Trött men nöjd :).


Men sova kunde jag inte göra, utan det var bara att direkt ta sig in till stan för att ha möte med en av mina arbetsgrupper i CUS. Vi jobbar med ungt engagemang och idag var det riktigt spännande och lärorikt! Vi hade en första dragning efter två genomförda fokusgrupper och vi alla var så himla nyfikna och peppade för att höra resultatet. Nu i efterhand så känns det som att vi har så otroligt mycket bra material att jobba med och jag är så exalterad och peppad att få fortsätta detta viktiga arbete!

  


NU kom jag hem, eller för 10 minuter sedan kanske. Ska äta middag, hänga en tvätt och sedan är det nog sängen som gäller, kram på er!


Av Elin - 13 juni 2018 20:45


Hej på er vänner! Ledsen för sen uppdatering men det har varit fullt ös för mig idag! Trots att jag gick och la mig tidigt igår så var jag sjukt trött när klockan ringde (känns som att jag alltid börjar med den meningen haha). Men idag var det förmiddagsjobb som gällde. Vi var ute under hela morgonen och förmiddagen och sedan så höll vi på med lite pyssel under rasterna med barnen då vi firar midsommar nästa vecka på förskolan. Som alltid så har vi gjort varsinn krans att ha i håret och barnen var så himla positiva och peppade på detta pyssel haha, härligt! Självklart så kunde ju inte jag låta bli att göra en till mig själv, blev väldigt nöjd faktiskt trots att den blev lite för liten och hög hehe.


Efter jobbet så åkte jag hem, skulle bara hem och byta om, menvar tvungen att ta tag i lite andra saker först innan jag åkte vidare mot Spånga för att träffa Bella. Vi hade planerat en fika på Spånga konditori, men eftersom vi båda blev sena så blev det bubbel och middag på Caledonian och sedan köpte vi kladdkaka och grädda och gick hem till henne för efterrätt. Mys det med såklart!

Till middag blev det Röding, mums!



Nu ska jag hänga en tvätt och sedan är det nog dags att sussa. Natti natti vänner. Imorgon blir det ännu en hektisk dag med möten hit och dit, kram på er!

Av Elin - 12 juni 2018 16:36


Hej på er vänner! Vilken fantastisk dag jag har haft idag, har typ hänt roliga saker exakt hela dagen så jag nästan får dela upp inlägget haha.


Idag vaknade jag vid 04:30 och kunde inte somna om för jag var så taggad för dagen. Låg kvar och snoozade lite och sedan gick jag upp och fixade mig för att sedan ta mig in till skansen! Idag har det nämligen varit pressdag på Sollidenscenen där Sanna har presenterat en del av artisterna som ska vara med i sommarens Allsång på Skansen. Att få krama om sina allsångsvänner och massa personal efter att ha väntat hela hösten, vintern och våren var obeskrivligt härligt! Jag är så tacksam över att jag har hittat hem och får umgås med mina galna vänner!

Allsångsfamiljen, några av oss saknades men vi ses på premiären istället allihopa! <3


Sanna presenterade årets artister.


Inga så där WOW-JAG-LÄNGTAR-artister, men många bra och många nya! Mormor, Tommy Körberg kommer att vara med den 31 juli-kolla då! Kommer bli ett bra år oavsett, det brukar det vara!! Vi sjöng "Leva livet" tillsammans för att minnas Lill-babs och så blev det massa intervjuer på scenen med artisterna, vi passade på att hänga i närheten och prata med annat löst folk som allsångsvakterna och så, myspys!


 

Mina Allsångsskor åkte såklart på i morse och allsångshäftet inskaffades fort på plats!


Nu längtar vi alla så galet mycket till den 26 juni då det är premiär!!


Vid 13:15 typ så tog jag en Uber från Skansen vidare till kansliet för Stockholms läns ridsportsförbund för möte med Stockholm idrotten och kanslisten som har hand om para på vårt kansli. Mötet gick bra och var väldigt lärorikt och intressant. Det här med att skapa bra hemsidor med rätt och smart innehåll är ibland inte det lättaste haha. Men nu är vi en bit på vägen vilket känns väldigt kul!

Gofika!


Nu har jag precis landat hemma och ska kolla lite kläder jag hämtat upp som jag beställt och sedan ska jag bara njuta lite så här i efterhand vilken fantastisk dag jag har haft! Kram på er så länge!



Av Elin - 11 juni 2018 20:04


Hej på er kära ni! Min dag blev ltie längre, eller intensivare än vad jag först hade planerat. Därav att jag tittar in här vid denna tid.

 


När min klocka ringde vid 08:30 imorse så var jag DÖDSTRÖTT! Vet inte riktigt varför då jag ändå gick och la mig tidigt igår, kan vara för att jag tog min medicin lite sent på kvällen. Menmen, väl uppe så åkte jag till jobbet och började min jobbdag med planering, mycket fokus ligger just nu på höstterminen så vi kan fokusera på den nya barngruppen till max istället för allt småfix. Är nästan lite peppad redan nu på en ny termin haha. Gick på eftermiddagsmöte sen efter rasterna och sedan så var vi ute på gården resterande av dagen, vid 17 så tackade jag för mig och åkte hemåt.

Älskar fläderdoften precis vid busshållsplatsen haha.


Ringde mamma på vägen hem och frågade om hon hade tid ork och lust att åka till IKEA med mig då jag behövde lite saker, sagt och gjort. Vi var på IKEA och röjde runt och letade saker som jag behövde och sedan så blev det även ett besök på Stadium för att köpa ett par nya skor till mig, nästa par skor ska jag baskemej lägga lite pengar på så jag kan jobba med bra skor! Ni får se skorna i ett annat inlägg hade jag tänkt!


Nu ska jag plocka lite här hemma i mina köksskåp och sedan tänkte jag sätta på ett serieavsnitt innan det är dags för att sova. Imorgon har jag en semesterdag, varför får ni veta då hehe! Kram på er godingar!

Av Elin - 10 juni 2018 20:31


God kväll på er vänner. Nu sitter jag i soffan efter en härlig kväll tillsammans med Vånkan. Trodde först att det skulle bli en intensiv dag idag när jag bokade in allt igår, men det har faktiskgt gått bra. Kanske för att jag passade på att vila upp mig rejält igår och inte gjorde ett dugg typ haha. Hann byta om, röja lite här hemma och andas lite innan Vånkan kom vid 17 ungefär. Det hade också hunnit bli perfekt att sitta ute på min balkong, skugga och så fläktade det perfekt in på oss, så skönt i denna värme haha. Vi har typ bara pratat jobb känns det som, men skönt att ha en vän som vet precis hur det är att jobba på förskola så man kan spy galla lite inför varandra haha. Det har iallafall varit jättemysigt att få sitta och snacka skit, dricka rosé och äta munkar i några timmar tillsammans med en fin vän, ett pangavslut på helgen helt enkelt och imorgon är det på´t igen på jobbet! Nu ska jag titta på ett serieavsnitt och sedan är det nog dags att gå och sussa. Hoppas ni också har haft en härlig avslutning på helgen, kram på er!

<3.

Av Elin - 10 juni 2018 16:22


God eftermiddag på er mina vänner. Helskotta vad varmt det är idag alltså! Känns som att det är skönare att vara inomhus än utomhus just nu haha, men jag ska inte klaga för mycket!


Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt! Tror jag gick och la mig vid 21 och när klockan var cirka 2 på natten så hade jag inte somnat än, höll på att bli galen där ett tag av att rulla runt i sängen och inte kunde sova. Sen när jag väl somnade så känns det som att jag bara har drömt mardrömmar haha. Jaja, vid 10:30 gick jag upp iallafall och hoppade in i duschen för att sedan ta mig mot Lisas föräldrar där det var en liten födelsedagsbrunch för henne en dag innan födelsedagen. Vi blev inte så jättemånga, men det blev några härliga timmar tillsammans med mycket god mat och mycket skratt, härligt!


Nu ska jag röja lite här hemma då Vånkan kommer om cirka en timme för lite rosémys och häng :).

Av Elin - 9 juni 2018 23:15


Jag avskyr detta! Jag är verkligen så trött och vill bara sova, men jag får ingen ro. Kan inte slappna av i varken huvudet eller kroppen. Har legat i två timmar och försökt somna till musik, mindfulnessövningar, podd och ja allt jag kan komma på, men inget hjälper! Blir galen på detta, varför har jag så svårt att sova för hela tiden?!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards