lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 8 juli 2018

Dalhallakonsert.

Av Elin - 8 juli 2018 16:39


Nu vänner, äntligen hemma efter en resa som nog blev lite onödigt lång för min del känner jag nu. Men nu är det dags för inlägget om gårdagens fantastiska konsert!


Det är nog första gången som känner mig så tom efter en konsert någonsin. Känner mig varken glad eller ledsen utan bara mer känslomässigt avtrubbad. Jag blir nästan lite orolig för mig själv, hade inte alls räknat med detta men jag antar att allt kommer ikapp mig snart, det brukar det göra. Måste få landa lite och smälta allt först.


Konserten igår var iallafall magisk med stort M. Det är andra gången som jag besöker Dalhalla och går på Malena Ernmans konsert och jag älskar konceptet! Detta år firar hon 10-årsjubileum och har bjudit in Sarah Dawn Finer, Helen Sjöholm och Nisse Landgren. Vid ungefär 18:15 så tog vi den förbeställda bussen och åkte mot Dalhalla, det flöt på väldigt bra måste jag ju säga! Vi hade också sjukt bra platser, mycket närmre än vad jag trodde faktiskt vilket var positivt såklart men tiden gick alldeles för fort! Hade kunnat sitta där hela natten för att höra alla sjunga vidare!

 

Övertaggade tjejer!


Helt ok platser, right?! :)


Att få se och höra två av sina största förebilder på samma scen samma kväll är ju så sjukt stort! På vägen upp till Rättvik så fick jag reda på några låtar som skulle sjungas och jag var så jäkla orolig att jag bara skulle sitta och hulka hela tiden och glömma bort att njuta, men det gick bra med det haha. Det bjöds på bra musik, bra låtar med rätt artister, det bjöds på fartigt och lugnt, äldre och nyare låtar, massa skratt och så lite dans och tjoande på det. Precis som en konsert ska vara helt enkelt!



Favoriterna var nog ändå när Helen sjöng Tomas Andersson Wijs fantastiskt vackra låt "Ett slag för dig", Sarah som sjöng "What a wonderful world", Malena och Helen som sjöng "Gabriellas sång" tillsammans och Sarah och Helen som sjöng låten "Fix you". Den sistnämnda var en riktig snyftare trodde jag, men jag försökte att tänka på lite annat för att inte gråta sönder låten, typ som att filma och få bra fokus haha.

     


Men allt annat var självklart också så himla bra! Kul också att Malenas dotter Beata var med ibland också, sjukt duktig tjej!


Alltså, denna bild! De avslutade allt med ett härligt medley och en av låtarna var Avicci där de ville att vi alla skulle hoppa. Älskar att Sarah håller i brösten när hon hoppar haha!


Självklart så hoppade Malena i vattnet som alltid, det är tradition! Galna kvinna!


Har inte vågat/orkat lyssna på inspelningarna från kvällen än då det känns som att jag då kommer förstå hur jäkla stor denna konsert var för mig av olika anledningar och bryter ihop fullständigt. Just nu ska jag nog fokusera på att ta något att äta och även trycka i mig lite ipren och alvedon för mina öron! Hur som helst så är jag så sjukt jäkla nöjd med denna konsert och jag är så tacksam att jag fick uppleva detta på riktigt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards