lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 15 juli 2018

Ed Sheeran-Friends arena 14 juli.

Av Elin - 15 juli 2018 12:20



Ja hörni, inte trodde jag att jag skulle bli så Ed Sheeran frälst, men det blev jag! Vilken kväll det var igår och vilken stjärna han är!


Jag åkte hem till Sofi innan och så hängde vi lite hos henne, vid 16:30 åkte vi in till Friends peppade och glada inför kvällen! Jag har inte lyssnat så mycket på Ed tidigare, men Sofi ville gå och det är alltid kul att få på stora konserter så jag ville självklart följa med, vi bokade biljetterna för över ett år sedan haha!

 

Taggade!!!


Vi var där något tidigt nen allt gick verkligen så smidigt från när vi åkte från Sofi till vi satt på våra platser. Sjukt bra platser hade vi också, sittplats är så mycket bättre då kan man dansa när man känner för det liksom utan att få brutalt ont i kroppen efteråt. Ljudet var också så mycket bättre än vad jag förväntade mig, brukar inte vara världens bästa ljud på Friends då det är så stort, men det hade de verkligen lyckats med denna gång! Det tog lite tid innan Ed klev på scenen, så innan han gjorde entré så spelade Jamie Lawson och Anne-Marie några åtar av de båda var bra, nen annars inte så supertoppen, Anne-Marie tyckte jag mest var jobbig och fnittrade och skrek hela tiden haha.

På plats!


Yey!


Jamie Lawson


Anne-Marie



  Tryck på play om ni vill se och höra stämingen några sekunder innan Ed entrar scenen och publiken blir galen haha :).


Tillslut så kom Ed och vi fick njuta av nästan två timmar av hans fantastiska stämma! Så jäkla musikalisk, så jäkla rolig och så jäkla ödmjuk! Han var en helt fantastisk liveartist måste jag säga! Han fick igång allihopa i hela arenan genom att börja med att säga att vi skulle njuta och ha kul under kvällen och bara skrika, dansa och sjunga som om ingen såg eller hörde. Så grym var han helt enkelt! Favoriterna var ju självklart hans största hits, "Perfect", "Thinking out loud" och "Shape of you" men sedan tycker jag om hans mer countrysida också + att han hade lärt sig "Helan går" haha!


Tryck på play om ni vill höra hans pepptalk om att ha kul!
 

Han kom även ut i Sverigetröja innan en låt. Woho! Samtidigt som han bytte till den tröjan så fortsatte vi att sjunga och dansa.


Tryck på play nedanför om ni vill se och höra hur det lät när vi sjöng och dansade haha.


Vid typ 00:15 var jag hemma i Vällingby igen, nöjd och lycklig men väldigt trött! Idag vaknade jag med en väldigt trött röst, men ska om lite mer än en timme träffa Lisa och senare försöka städa lite här i lägenheten, återkommer!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards