lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2018

Av Elin - 25 juli 2018 11:44


God förmiddag på er vänner! Herregud vad allsångsbakis jag är idag alltså!

 

Var inte så supertaggad igår på vägen in, men när jag väl kom fram så släppte ju det och jag hade bara kul, jag vet ju att det brukar bli så det handlar bara om att ta sig dit liksom. Var väl på plats strax innan 08:30 tror jag och sedan var det bara full rulle hela dagen. Många blev vi idag i gänget också vilket alltid är härligt tycker jag!


Väl uppe vid 10 så gick dagen både segt och snabbt måste jag säga. Samtidigt som att det kändes som att tiden gick lite långsamt och det hände liksom inte så mycket, så gick tiden jättefort. Svårt det där haha. Hyfsat väder hade vi också, trodde att det skulle bli jobbigare och varmare än vad det faktiskt var, på eftermiddagen fick vi till och med några regndroppar på oss, men det var ju bara skönt och tror att det kom typ 10 droppar så det gjorde inte så mycket haha. Inga superartister var på plats heller, men det blev väldigt bra och det bjöds ändå på massa bra musik!

Fick med mig Anna igår!


Haha, skönt att ha en personlig fläktare!


   

  

Sanna bjöd på lite fler shower en vanligt denna vecka, bra var det också! Den ena med Cecilia Wrangel och Linda Holmgren och den andra med Magnus Carlsson!


Kaliffa, har by the way typ fått en ny idol! Så sjukt jäkla härlig och trevlig!


Sannex


Pernilla Wahlgren


Amanda Ginsburg


Det hände så många knasiga saker igår så det går ju liksom inte att räkna upp allt (känns som att jag alltid säger så haha). Det var teckentolkning, skrattattacker och massa annat knas tillsammans med bästa gänget! 

 

Två av knasbollarna i gänget!


Anna hade gjort sin supergoda grillsallad, mums!


 

När älskade Lasse Lönndahl 90 år hade satt sig på plats så var det dags för sändning! Alltså, jag skrattar så mycket med detta gäng så det inte är klokt, älskar att spendera tisdagarna messa knasbollar!


Sändningen tyckte jag gick apfort! Vi hann knappt börja innan vi var klara liksom haha. Känns som att veckans program gick fortast av alla denna säsong, kanske för att jag hade så sjukt kul! Trodde inte att det skulle bli ett sådant bra program som det faktiskt blev och jag hade så sjukt jäkla kul och dansade och sjöng gärnet, så härligt!

Sanna var jättefin!


LUFTBALLONG, hahaha!


Efter sändningen så tog jag lite autografer och bilder och sedan åkte jag hemåt glad och nöjd med dagen!


Kom hem, tog en kall dusch och försökte ta hand om min svullna vänsterfot som inte riktigt är frisk efter stukningen förra veckan och sedan blev det välbehövda sovtimmar! Idag ska jag bara ta det lugnt, ikväll blir det dock familjemiddag i Spånga :).

Av Elin - 24 juli 2018 07:24


Goooodmorning!!!

Jag är uppe, nysuschad och sitter nu på tåget! Än så länge så är jag aptrött (hjälpte inte att duscha tyvärr), har ganska så ont, inte jättetaggad, men när jag väl kommer fram till Skansen blir det nog bättre. Orkar typ inte ta hand om mig själv idag känns det som haha, men jag lovar att jag ska skärpa mig när jag kommer upp till Solliden! Nu ska jag höja volymen och förhoppningsvis bli mer taggad när jag lyssnar på min sommarmusiklista!

Juste, här kommer en bild på dagens skyltar! Känns som att det blir färre och färre för varje gång, men denna Pernillaskylt är jag faktiskt väldigt nöjd med!

Av Elin - 23 juli 2018 19:39


God kväll på er vänner. Usch, alltså jag känner mig så himla nere idag av någon anledning. Vill typ gråta, men kan inte, dra täcket över huvudet samtidigt som jag vill hitta på något och ja, allmänt loj liksom. Vet inte om det kan bero på att jag fortfarande har ont i min stukade fot och att jag brände mig rejält i solen igår. Kan bero på det då jag bara vill att smärtan ska försvinna! Har inte orkat göra många knop idag kan jag säga, blir alltid så när det är så pass varmt ute och jag är inne i stan känns det som, gick upp vid 11, kollade på gamla avsnitt av Allsång på skansen samtidigt som tvätten gick och sedan gick jag ned till Coop för att handla lite och fixa lite kartong inför skyltar. Så under eftermiddagen har jag gjort en skylt som tas med imorgon till skansen och nu de senaste timmarna så har jag suttit ute på balokongen och läst. En lugn dag med andra ord! Nu ska jag nog fortsätta att titta på lite Allsång på Skansen och sedan är det nog sängen som kallar om några timmar!

 

Av Elin - 22 juli 2018 21:27


Heeeej på er gullisar!


Nu är jag hemma i Vällnigby igen efter ett helt gäng med härliga dagar ute på landet, det har varit så obeskrivligt välbehövt kan jag säga! Typ det enda jag längtat hem till har varit min säng haha. Även idag har ajg sovit länge, gick upp vid 11 och satte mig först i skuggan och läste, men sedan så ville jag ta tillvara på de sista timmarna ute på landet denna vecka så jag gick ned till bryggan och höll mig där typ tills mamma och jag var tvugna att åka hem till stan. Har varit ett perfekt väder idag, soligt, varmt men ändå blåsigt ganska så mycket, lite farligt märker jag nu när jag blivit lite bränd över hela kroppen hehe.

 


Tryck på play om ni vill höra lugnet på bryggan hihi.


Vid 16 så började jag och mamma att packa ihop och så blev vi hämtade av lillebror vid båten när vi hade lagt till. Inte så jättemycket båttrafik faktiskt, men såååå skönt att få åka båt i värmen haha.

 


Nu under kvällen så har jag varit i Spånga hos mamma och pappa för att äta lite familjemiddag eftersom att hela familjen är samlad igen, gott och mysigt som vanligt! Nu har jag precis kommit hem och har öppnat upp fönster så mycket det bara går då det är dövarmt här inne i lägenheten. Just nu så håller jag mig på balkongen i ett tag tror jag haha. Imorgon blir det allsångsförberedelser som gäller än så länge, sedan får vi se vad som händer! Nä vänner, nu ska jag njuta av stadslukten lite också och sedan blir det sängen. Kram på er!

Av Elin - 21 juli 2018 17:58


God kväll på er gullisar. Gud, tiden går verkligen så fort samtidigt som jag inte gör något vettigt alls om dagarna känns det som. Idag har vi äntligen fått lite regn här ute på ön, det var ju inte alls så det räckte, men bättre än ingenting iallafall och det kom inatt/tidigt imorse så det var ju redan färdigregnat när man gick upp liksom haha. Idag har jag suttit i skuggan typ hela dagen och läst. Bara läst, läst och läst så nu precis har jag börjat på en ny bok. Jag märker att jag lätt glömmer bort att äta när jag läser så här mycket och att jag blir riktigt seg, men jag tänker att det ändå är väldigt befriande och härligt att få grotta in sig i en bok och det ger mig ju ett helt annan lugn när jag får göra det! Ville bara titta in här såklart för dagen, imorgon är det dags att åka hem till stan igen och på torsdag så åker vi ut igen, längtar redan dit haha! Nä vänner, nu ska jag fortsätta att läsa, kram på er!

...

Av Elin - 20 juli 2018 23:23


Av Elin - 20 juli 2018 19:43


God kväll på er fina ni! Idag har jag haft en väldigt lugn och skön dag. Är så himla trött hela tiden bara! Börjar bli lite less på att aldrig känna sig utvilad liksom.


Jaja, gick upp vid 11 oavsett hur trött jag än var och satte mig i soffan och läste. Åt våfflor till lunch och sedan vid 14 så kom familjen A och så åkte vi mot Svartsö för att fika och handla lite. Det har ju varit otroligt varmt idag, eller snarare kvavt tycker jag, så det var så skönt att få åka lite båt och svalka av sig lite haha. Det blev en mysig tur trots lite moln på himlen.

Mums!



G stannade kvar hos oss efter vår båttur, vi snackade ikapp, kollade på gamla sommarbilder när vi var små, sedan gick han hem för att äta middag och jag och mamma åt också och nu så är han tillbaka. Vi får se vad vi hittar på under kvällen :).


Måste visa er vad jag och mamma roade oss med igår kväll vid typ 22:30 haha. Vi kom på då att vi skulle vattna lite, sagt oh gjort med andra ord!

 

If I were a boy haha!


Nä vänner, nu ska jag vara social, höres!

Av Elin - 19 juli 2018 17:36


<3.


God eftermiddag på er vänner! Idag har jag haft en riktigt lugn dag kan jag säga, inte gjort något alls typ haha. Jag vaknade till vid 11 i förmiddags  och skulle bara kolla klockan för att sedan förhoppningsvis somna om igen. Men när klockan redan var så mycket så kunde jag ju inte somna om trots att jag var så fruktansvärt trött! När jag satte mig upp i sängen så insåg jag att jag förbaskat yr, troligtvis på grund av att jag slog i huvudet igår, men min stukade fot har blivit bättre över natten iallafall! Så jag tog det lugnt och började dagen med lite brunch och sedan så satte jag mig i solen och lyssnade på Peder Fredricsons sommarprat, riktigt bra var det faktiskt, stolt ridsportare haha!

 


Sedan så bytte jag om och gick ned till bryggan för att tillbringa resten av dagen där. Lyssnade på bra poddar, läste nya boken som jag började på igår, låg i solen och solade, badade när jag kände att jag behövde och bara tog det lugnt. Så fridfullt och så skönt! Älskar att ligga på bryggan och höra fåglarna kvittra, båten guppa i vattnet och vågorna som rullar in på stranden. Finns knappt något bättre!

Nybadad :).


Nu har jag precis tagit ett sista dopp och tvättat mig, sedan gått upp och smort in mig, bytt kläder och fräschat upp mig helt enkelt. Snart så tror jag att det blir middag, nu ska jag fortsätta att läsa. Hoppas ni också har haft en härlig dag, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards