lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2018

Av Elin - 18 juli 2018 19:02


God kväll på er vänner! Har er dag varit bra? Min dag har verkligen gått upp och ned och det har varit både skratt och gråt.

 

Var dödstrött fortfarande när klockan ringde vid 10:30 idag, men det var bara att kliva upp och packa ihop det sista innan mamma och lillebror (som för övrigt kommit hem till Sverige för att överraska oss hihi) kom och plockade upp mig för att åka mot Vaxholm. Där skulle vi överraska mormor och morfar med finbesök från Australien hehe och sedan åkte viut mot landet. Dock så började ju inte bilresan ut till Vaxholm på bästa sätt då vi stannar för att tanka, jag går in och handlar och så råstukar jag min vänsterfot, ramlade och slog även i bakhuvudet i tankmaskinen bakom mig. Bortsett från att jag fick sjuhelsikes ont i foten så gick det ändå bra. Men för mig så kändes det som att hela semestern var förstörd då jag till en början nästan trodde att jag bröt den. Jaja, vi stannade någon timme hos mormor och morfar för att sedan åka vidare ut till landet.

Sjukt varmt att vänta på bilfärjan i Vaxholms hamn!


Tror väl att mamma och jag var ute vid 16 ungefär och det var så himla skönt att komma ut! Skönt att få åka båt också i denna värme, det enda som grämer mig är min onda fot men det ska nog gå bra ändå :). Sedan vi kom ut så har jag suttit och läst och nu har vi precis ätit middag och jag ska börja på en ny bok då jag läste ut den förra nu innan maten hehe.


Nu ska jag bara njuta av värmen, andas, bada och bara ta det lugnt-välbehövligt!!



Av Elin - 18 juli 2018 10:36


God morgon på er mina hjärtegull! Det känns nästan som att jag inte har vaknat till riktigt än, men vi kör ett blogginlägg om igår ändå!


Alltså, varmt varmt varmt!!! Vi är ju galna som sitter i denna värme i typ 14 timmar egentligen haha. Jag fick iallafall skjuts in till Skansen så jag var där strax efter 8 på morgonen, de två timmar innan öppning gick ändå ganska så fort tycker jag. Efter lite strul med öppningen så kom vi iallafall upp till Solliden och då var det bara att förbereda sig för en extremt varm dag! Men eftersom jag var väl förbered så tyckte jag att dagen gick bra och överlevde väl tackvare paraply, blomspruta med fläkt, solkräm, VATTEN och mat. Trots extrem värme så bjöds det på bra musik, det blev en hel del skrattanfall under sen eftermiddag och kväll och massa tjo och tjim som dagarna brukar bestå av med allsångsfamiljen. Är så lycklig att jag har dem i mitt liv!

     

Äntligen uppe under paraplyt!


Sanna och Keyyo


Kim Sulocki och Sanna.

  


Jojje Wadenius


Grant


Alcazar!

 


Uno Svenningsson


Ett tag på eftermiddagen och precis innan sändningen så blev jag lite orolig över att jag missat få i mig något bra för värmen eller nått för då blev jag lite off, men när jag hade druckit resorb, fått lite vatten på mig och ätit lite så kändes det bättre. Sändningen gick fort och bäst var ju lätt Alcazar och Uno Svenningsson! Extra kul med ett extranummer helt spontant från Alcazar efter webbsändningen.

Vi var ett stort gäng denna gång!


Jag och luftballonger haha




Kom väl hem vid 23:30 ungefär, öppnade upp och vädrade lägenheten och satte mig på balkongen ett tag för att andas och njuta av behaglig värme, men då kände jag hur både kroppen och knoppen slappnade av och kom ikapp. Bröt ihop ett tag för det blev så himla jobbigt men sen hoppade jag in i duschen för att sedan styra mig mot sängen för sömn. Nä fy alltså, hade riktigt ont i hela kroppen igår kväll! Ville så gärna komma hem och vara lycklig men istället så fick jag bryta ihop och komma igen.


Jajs, idag är det en ny dag och det är dags att börja klä på sig och packa ned det sista innan jag drar ut till landet i några dagar, ska bli så skönt!!

Av Elin - 17 juli 2018 12:13


Hej på er vänner!

Kom på nu att jag glömt titta in här, brukar ju alltid säga god morgon på tisdagarna hihi. Nu är jag uppe på skansen och njuter av bra musik och fint väder, är ju galet varmt men vi tar hand om varandra helt enkelt en dag som denna. Nu ska jag fortsätta att njuta och ha kul, kram på er!

Här kommer en bild på dagens skyltar :).

Av Elin - 16 juli 2018 21:32


Hej på er vänner!!


Ledsen för att jag inte tittat in här tidigare idag, men har varit lite upptagen med ett och annat. Inatt somnade jag vid 03:30(!!??) antar att det är värmen som spökar haha. Så när klockan ringde vid 10:30 så var jag supertrött ändå. Mamma kom hit en sväng och hjälpte mig med att få bort massa tomma glasflaskor, massa pantflaskor och kartong, så vi åkte till återvinningen helt enkelt när vi packat ihop allt. Sedan handlade vi lite och så fick jag skjuts hem tillbaka.

Inte lite saker som sagt :).


Väl hemma igen så fortsatte jag att läsa på min bok, efter några timmar så var den utläst och 15 minuter efter att jag slagit igen boken så tog jag mig till Kista för att möta upp Sara. För en gång skull så var det bara vi som sågs utan barn, familj eller andra släktingar. Väldigt mysigt var det! Vi hamnade på Grekiska kolgrillen där vi käkade middag, jag tog en mix med kyckling halloumi och lite annat och sedan så gick vi till Max för att ta varsinn lyxshake.


Det blev mycket prat om barn och jobb och allt möjligt och det var verkligen så himla mysigt att ses bara vi för en gång skull. Nu dröjer det nog ett bra tag tills vi ses nästa gång igen, men jag längtar redan! Nu ska jag fixa lite mackor inför allsången imorgon, packa ned lite bra att ha saker och det sista jag sk göra är att slänga mig i duschen innan det är dags för att sova. Kram på er!

Av Elin - 15 juli 2018 20:01


Hej på er vänner! Oj vad tiden rann iväg helt plötsligt, trodde att klockan var typ 18 nyss haha.


Är sjukt trött idag, måste nog bero på den sena kvällen igår och att det är så pass varmt ute. Hjärnan orkar liksom inte så mycket i denna värme känner jag haha. Vid 14 så träffade jag Lisa iallafall, vi satte oss på Espresso house då vi ville sitta på något svalt ställe. Tog varsinn islatte och satt och snacka om allt möjligt i flera timmar, så härligt! Sedan tog vi en runda i centrum för att tillsist skiljas åt innan fotbollsmatchen. När jag kom hem så satte jag mig framför TVn för att kolla fotbollen och så passade jag på att göra skyltar inför allsången på tisdag, imorgon är jag ganska så upptagen så tänkte att det var lika bra att få det gjort hehe. Tiden har gått så himla fort och nu har jag precis ätit middag. Nu ska jag spendera resterande av kvällen i soffan och bara vila, kram på er!

Av Elin - 15 juli 2018 12:20



Ja hörni, inte trodde jag att jag skulle bli så Ed Sheeran frälst, men det blev jag! Vilken kväll det var igår och vilken stjärna han är!


Jag åkte hem till Sofi innan och så hängde vi lite hos henne, vid 16:30 åkte vi in till Friends peppade och glada inför kvällen! Jag har inte lyssnat så mycket på Ed tidigare, men Sofi ville gå och det är alltid kul att få på stora konserter så jag ville självklart följa med, vi bokade biljetterna för över ett år sedan haha!

 

Taggade!!!


Vi var där något tidigt nen allt gick verkligen så smidigt från när vi åkte från Sofi till vi satt på våra platser. Sjukt bra platser hade vi också, sittplats är så mycket bättre då kan man dansa när man känner för det liksom utan att få brutalt ont i kroppen efteråt. Ljudet var också så mycket bättre än vad jag förväntade mig, brukar inte vara världens bästa ljud på Friends då det är så stort, men det hade de verkligen lyckats med denna gång! Det tog lite tid innan Ed klev på scenen, så innan han gjorde entré så spelade Jamie Lawson och Anne-Marie några åtar av de båda var bra, nen annars inte så supertoppen, Anne-Marie tyckte jag mest var jobbig och fnittrade och skrek hela tiden haha.

På plats!


Yey!


Jamie Lawson


Anne-Marie



  Tryck på play om ni vill se och höra stämingen några sekunder innan Ed entrar scenen och publiken blir galen haha :).


Tillslut så kom Ed och vi fick njuta av nästan två timmar av hans fantastiska stämma! Så jäkla musikalisk, så jäkla rolig och så jäkla ödmjuk! Han var en helt fantastisk liveartist måste jag säga! Han fick igång allihopa i hela arenan genom att börja med att säga att vi skulle njuta och ha kul under kvällen och bara skrika, dansa och sjunga som om ingen såg eller hörde. Så grym var han helt enkelt! Favoriterna var ju självklart hans största hits, "Perfect", "Thinking out loud" och "Shape of you" men sedan tycker jag om hans mer countrysida också + att han hade lärt sig "Helan går" haha!


Tryck på play om ni vill höra hans pepptalk om att ha kul!
 

Han kom även ut i Sverigetröja innan en låt. Woho! Samtidigt som han bytte till den tröjan så fortsatte vi att sjunga och dansa.


Tryck på play nedanför om ni vill se och höra hur det lät när vi sjöng och dansade haha.


Vid typ 00:15 var jag hemma i Vällingby igen, nöjd och lycklig men väldigt trött! Idag vaknade jag med en väldigt trött röst, men ska om lite mer än en timme träffa Lisa och senare försöka städa lite här i lägenheten, återkommer!

Av Elin - 14 juli 2018 14:17


Hej på er vänner. Alltså vilken värme vi har här judt nu, helt sjukt! Längtar ut till landet som bara den! Men istället så sitter jag nu på bussen på väg till Sofi och efter några timmar hos henne så åker vi mot Friends arena där det är dags för Ed Sheeran ikväll, wiho!! Kommer hem sent ikväll som ni säkert förstår, men hör av mig imorgon såklart om hur konserten var! Kram på er!

Haha, fångad av en stormvind!!!

...

Av Elin - 13 juli 2018 23:03


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards