lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2018

Av Elin - 13 juli 2018 19:04


Hej på er finingar! Ledsen för att jag inte har varit så aktiv här under igår och idag. Men har verkligen haft noll ork till något under dessa två senaste dygnen. Har typ sovit 15 timmar varje natt, läst ut en bok och kollat på någon film. Med andra ord bara suttit i soffan eller legat i sängen. Inte ens gått ut för att slänga sopor eller nått sånt. Lägenheten ser fortfarande ut som ett bombnedslag och jag börjar må riktigt dåligt över det, men jag O R K A R verkligen inte. Försöker att få ordning men efter fem minuter så måste jag lägga mig och vila...fattar inte varför jag är så trött, kanske är det semestermood, kanske är det denna värme, kanske är det att jag har något virus i kroppen, jag vet inte. Helst av allt så vill jag bara sova och tycker nästan att det är lite jobbigt när jag vaknar på förmiddagen.  Det positiva är iallafall att jag inte har lika ont i öronen längre haha! Idag har jag kollat på Ridsportstävlingarna som visats på SVT och så har jag börjat på en ny bok. Nu ska jag sätta på en film då jag inte orkar läsa mer just nu. Jag får en sak i taget, lite i taget helt enkelt :).

Av Elin - 12 juli 2018 12:19


Hej på er vänner! Kom hem mycket senare än vad jag hade räknat med igår, så tänkte att jag måste uppdatera om hur kvällen blev.


Jag var verkligen inte sugen på att åka in till stan på eftermiddagen och framför allt så var jag inte beredd på att det skulle vara helt kaos vid sergel. Jag visste ju att det var en premiär, men av någon konstig anledning så hade jag inte ställt in min hjärna på att kändisar skulle vara där och att skådisarna skulle komma. Så ja, det var något hypeat. Hade inte heller förberett mig på att vara själv, Lisa skulle hänga med men på grund av andra saker så blev hon hemma, klokt beslut då hon inte hade mått bra av att vara där just då helt enkelt. Men iallafall, tyckte överlag att de hade strukturerat upp allt lite konsigt och kaotiskt, det känns som att det hade kunnat gått smidigare än vad det gjorde. Men efter ungefär en timmes köande så kom jag in. Det hela kändes plötsligt mycket bättre när jag fick se Carola i kön, dock inte i någon bra kameravinkel förutom mina egna ögon haha.


Jag funderade på att stå kvar ute för att se alla skådisar komma, men det blev bara mer och mer kaos så jag gick in och försökte att hitta en plats att stå på för att titta inne istället. Hittade en plats och efter ett tag så började bilarna rulla in. 

Först med Björn Ulvaeus.


Sedan Benny Andersson.


Pierce Brosnan (!!!) Tänkte i och för sig först på James Bond när jag såg han hahaha!


Stellan Skarsgård.


Christine Baranski som spelar Tanya.


Amanda Seyfried som spelar Sophie.


Sedan var det dags att gå mot salongen och sätta sig på sin plats. riktigt tjusigt hade de gjort med popcorn och dricka på varje stol!

It´s time!


Filmen var överlag superbra! Jag tycker ju att ettan är bäst såklart, men denna var också sevärd! Det var inte så många nya låtar med som jag hade tänkt och det bjöds på några överrraskningar som jag inte alls var beredd på. Vill ju inte avslöja något eftersom premiären inte är förs nästa vecka egentligen :). Men den var iallafall grym! Bra musik, feel-good-känslan var fortfarande kvar trots att filmen var väldigt fin och vemodig också. Tror jag grät typ 80% av filmen hehe. Så får ni chansen så måste ni helt enkelt se denna film! Nu längtar jag tills DVDn och CD-skivan släpps hihi!

Av Elin - 11 juli 2018 11:37


Hej på er vänner! Nu har jag vaknat efter allsångsdagen igår. Är ju inte lite allsångsbakis idag om man säger så haha. Det är ju inte sunt någonstans att sitta i värmen så pass länge som vi faktiskt gör när vi är på Skansen haha.


Tog sovmorgon igår för att orka med dagen. kom vid 09:15 och möttes av Jesper, Lizen och Diana, vi var några mindre vid öppningen idag, men det gick smidigt ändå måste jag säga med platserna.


Det var en sjukligt varm dag igår och det var verkligen inget toppprogram. Timmarna gick väldigt långsamt, vi tappade en i allsångsfamiljen på vägen vilket var tråkigt och timmarna gick lite mer långsamt. Men ja, vi hade ju sjukt kul tillsammans iallafall och det blev mycket skratt och tokigheter haha. Sanna gör ju också dagen mycket bättre med hennes fantastiska energi!

 

Cornelia Beskow


Margaret


Lilla Al-Fadji


Avantgardet


Senare på eftermiddagen så kom äntligen Markoolio på scenen! Han var bra väntad och då började det häda grejer och bli lite ös och fart i både dagen och programmet.



Sedan var det äntligen dags för genrep och även där bjöds det på massa skratt! Dels när artister skräms, sedan fick vi ju lite oväntade reaktioner från Avantgardet. Vi tyckte att de var så fruktansvärt dåliga så istället för att sitta och deppa så låtsades vi att de var bra och helt spontant så höll vi upp min skyllt som jag egentligen skulle ha till Markoolio men som passade in här också om vi tyckt de var bra, de hade ju knappt några skyltar så vi kände att de behövde en sympatiskylt. Dock så hade vi ju inte räknat med att sångaren skulle göra tummen upp för skylten och att Dragan sedan skulle filma oss med den på sändningen! Kul men sjukt, man har inte roligare än vad man gör det till haha.


Ni kanske känner igen den?!



Sedan var det dags för sändning!

Det blev bara vi fyra på plats denna vecka, men vi hade det bra ändå <3.


Det var ju lite dåligt planerat att sätta in typ alla dåliga i ett program och framför allt efter programmet förra veckan som troligtvis kommer vara det bästa på hela säsongen. Menmen, Markoolio gjorde dagen mycket bättre och räddade programmet rejält!

Lyckades fånga en ros, gissa vems jag fångade? Jo, Avantgardet, alltså hahahahahaha!!! Det går troll i det där bandet!



Under eftersändningen så sjöng även Markoolio och Sanna duett med Värsta schlagern som är så bra enligt mig!


Trots att det inte var några höjdarartister och jag hade lyckats fixa autograf från Markoolio tidigare under kvällen så stannade jag kvar ändå ett tag. Så det blev några selfies också.

Hahahaha, asså jag var ju tvungen att ta en selfie med Avantgardet, ingen ville ha bild typ så jag sympatifotades med honom också hahahaha!


Vid 22 åkte jag hemåt och var nöjd och lycklig efter en varm dag på Skansen!

<3.





Av Elin - 10 juli 2018 14:13


Idag är det dags att säga grattis till en stor inspirationskälla och en människa med ett så himla stort hjärta, Helen Sjöholm. Hon som alltid finns där, som peppar och hejar och berikar mitt liv så himla mycket!

Stort grattis på födelsedagen världens bästa Helen!

Av Elin - 10 juli 2018 08:25


God morgon på er vänner!

Tog lite sovmorgon idag så nu sitter jag på tunnelbanan på vägg till Skansen. Kommer att bli en lång och apvarm dag känner jag på mig, men en superdag också såklart! Inte jättemånga bra artister idag dock, men med bra vänner omkring sig och Sanna som programledare så tror jag att det kommer bli en toppensändning ändå. Har inte gjort många skyltar denna vecka, men tar med en ogjord ifall jag får feeling på plats :). Ha en toppendag vänner!

Av Elin - 9 juli 2018 18:56


Hej på er vänner!

Idag har jag verkligen varit off. Sov så där men skönt att sova i egen säng iallafall. Har knappt orkat någonting, typ tittat på gamla allsångsavsnitt, gjort en skylt inför imorgon och läst lite. Tvättat har jag ju också gjort haha. Mamma hämtade upp mig vid 16, vi åkte och handlade lite och så åt vi middag i Spånga. Ska strax bli hemskjutsad så jag hinner med en tvätt till och förbereda lite packning inför imorgon. Vi får se hur det går, men åker nog in lite senare till Skansen då jag inte mår helt hundra. Nä vänner, nu ska jag vara lite social!

Av Elin - 8 juli 2018 16:39


Nu vänner, äntligen hemma efter en resa som nog blev lite onödigt lång för min del känner jag nu. Men nu är det dags för inlägget om gårdagens fantastiska konsert!


Det är nog första gången som känner mig så tom efter en konsert någonsin. Känner mig varken glad eller ledsen utan bara mer känslomässigt avtrubbad. Jag blir nästan lite orolig för mig själv, hade inte alls räknat med detta men jag antar att allt kommer ikapp mig snart, det brukar det göra. Måste få landa lite och smälta allt först.


Konserten igår var iallafall magisk med stort M. Det är andra gången som jag besöker Dalhalla och går på Malena Ernmans konsert och jag älskar konceptet! Detta år firar hon 10-årsjubileum och har bjudit in Sarah Dawn Finer, Helen Sjöholm och Nisse Landgren. Vid ungefär 18:15 så tog vi den förbeställda bussen och åkte mot Dalhalla, det flöt på väldigt bra måste jag ju säga! Vi hade också sjukt bra platser, mycket närmre än vad jag trodde faktiskt vilket var positivt såklart men tiden gick alldeles för fort! Hade kunnat sitta där hela natten för att höra alla sjunga vidare!

 

Övertaggade tjejer!


Helt ok platser, right?! :)


Att få se och höra två av sina största förebilder på samma scen samma kväll är ju så sjukt stort! På vägen upp till Rättvik så fick jag reda på några låtar som skulle sjungas och jag var så jäkla orolig att jag bara skulle sitta och hulka hela tiden och glömma bort att njuta, men det gick bra med det haha. Det bjöds på bra musik, bra låtar med rätt artister, det bjöds på fartigt och lugnt, äldre och nyare låtar, massa skratt och så lite dans och tjoande på det. Precis som en konsert ska vara helt enkelt!



Favoriterna var nog ändå när Helen sjöng Tomas Andersson Wijs fantastiskt vackra låt "Ett slag för dig", Sarah som sjöng "What a wonderful world", Malena och Helen som sjöng "Gabriellas sång" tillsammans och Sarah och Helen som sjöng låten "Fix you". Den sistnämnda var en riktig snyftare trodde jag, men jag försökte att tänka på lite annat för att inte gråta sönder låten, typ som att filma och få bra fokus haha.

     


Men allt annat var självklart också så himla bra! Kul också att Malenas dotter Beata var med ibland också, sjukt duktig tjej!


Alltså, denna bild! De avslutade allt med ett härligt medley och en av låtarna var Avicci där de ville att vi alla skulle hoppa. Älskar att Sarah håller i brösten när hon hoppar haha!


Självklart så hoppade Malena i vattnet som alltid, det är tradition! Galna kvinna!


Har inte vågat/orkat lyssna på inspelningarna från kvällen än då det känns som att jag då kommer förstå hur jäkla stor denna konsert var för mig av olika anledningar och bryter ihop fullständigt. Just nu ska jag nog fokusera på att ta något att äta och även trycka i mig lite ipren och alvedon för mina öron! Hur som helst så är jag så sjukt jäkla nöjd med denna konsert och jag är så tacksam att jag fick uppleva detta på riktigt!

Av Elin - 8 juli 2018 13:18


Hej på er mina hjärtegull!


Sitter just nu på tåget på väg hem mot Stockholm, det har blivit lite extrastopp på tillbakaresan, men hem kommer jag iallafall. Sov fruktansvärt dåligt inatt kan jag säga, tror att jag släckte lampan vid 01:30 inatt då vi kom tillbaka så pass sent efter konserten och sedan så vaknade jag vid 05:30 ungefär av att jag hade fruktansvärt ont i mitt högeröra. Alltså, jag har inte haft så ont på några år kan jag säga! Tror tyvärr att det är öroninflammation, så drygt! Fick Alvedon av Julia iallafall så det har känts bra i några timmar nu :). Jag känner mig nästan bakis idag efter så lite sömn och ont i kroppen haha! Kommer hem till Vällingby senare i eftermiddag och då lovar jag att skriva ett inlägg om konserten igår, den var iallafall magisk! Snart är vi i Gävle och ska byta tåg där. Hörs när jag kommit hem!

Frukost!!


Utsikt från där vi bodde, så vackert!


Såklart!


Hej då Rättvik!


På tåget, trötta men glada och nöjda.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards