lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2018

...

Av Elin - 11 augusti 2018 23:05


Av Elin - 11 augusti 2018 17:43


Hej på er vänner. Herregud vad trött jag blev nu när jag satte mig ned och började skriva här haha.

 


Idag har det återigen varit en lugn dag. Jag har varvat med att sitta i solen och lyssna på poddar och även läst lite. Min läshjärna har nog lagt av lite nu när semestern är slut då koncentrationen inte riktigt är som den ska vara när man läser. Men det har gått bra ändå. Strax efter lunch så åkte mamma och jag till Sollenkroka för att tanka båten, det blev enfin tur trots ganska så blåsigt ute på farlederna, men det gick bra ändå.

Vi hade sällskap av Norrskär, en av de finaste Vaxholmsbåtarna enligt mig!


Vi mötte militären på vägen hem också :).



Väl hemma igen så var det bara solning som gällde, det har varit lagom varmt idag också för att sitta i solen tycker jag. Nästan så det har varit kallt när det har kommit vindbyar. Men efter några timmar i solen så var det dags att gå ned och tvätta sig och nu sitter jag här med ett glas rosé.

Plums plums.


Nu ska jag sätta mig i solen lite, blev lite frusen efter badet känner jag :).

Av Elin - 10 augusti 2018 18:31


Hej på er vänner. Det är så obeskrivligt skönt att vara här ute i lugnet tillsammans med mamma som hjälper mig så mycket som det behövs just nu.

 


Sov ut idag då jag sovit så dålgit de senaste nätterna på grund av smärta och ångest. När jag hade ätit frukost så tog vi båten över till Gällnö för att handla lite. Det har blåst storm här ute i skärgården idag, men vi har gjort värre saker i storm här ute så att ta båten över 10 minuter till Gällnö var inte så jättefarligt om man säger så haha, skönt att åka båt också när det är så pass varmt!

Glassbåten kom på besök när jag satt nere i båten undertiden som mamma handlade, så mysigt!


Väl hemma igen så har jag bara tagit det lugnt. Gjorde lite ridsportsjobb i skuggan till att börja med och sedan så satte jag mig i solen och läste i några timmar.


Det har ju varit sjukt kvavt men med vindbyar under dagen, men när man satt i solen så blev det himla varmt ändå, så var ned och tvättade mig tidigare ikväll och så har mamma och jag gjort hemmagjord pizza till middag.


Nu ska jag sätta mig i soffan utan benprotes och läsa min bok, sedan blir det säkert TV-kväll för att tillsist gå och sova. Hoppas ni också haft en bra dag!

Av Elin - 9 augusti 2018 20:36


Hej på er vänner, ledsen för att jag inte tittat in här tidigare, glömde helt bort att logga in igår kväll som jag hade tänkt och sedan så har dagen gått både upp och ned idag.


Igår så gick jag hem tdigare från jobbet på grund av att jag hade så extremt ont i min fot, kunde knappt gå och kunde ännu mindre joba hela dagen då tyvärr. Satt nästan hela eftermiddagen i telefon för att få hjälp och tillslut så landade besluten i att jag fick en tid hos min ortopedtekniker dag och att jag skulle vila så mycket jag kunde utan att ha benprotesen på mig, vi pratade dessutom om att beställa en liten rullstol som jag kan ha i sånna här situationer och behöver protesvila. Så idag har jag vilat utan protes så mycket som möjligt, sedan tog jag en taxi in till Olmed där jag träffade min ortopedtekniker, fick tyvärr ingen hjälp som hjälper just nu men nästa vecka kanske det blir bättre. Tog taxi hem igen för att spara på mig och sedan så packade jag ihop och åkte ut till landet då jag sjukanmälde mig till imorgon också på jobbet. Så nu är jag äntligen här ute igen tillsammans med mamma, vi har precis badat och tvättat oss och nu så ska jag titta vidare på debatten om skolan på SVT. Hade först dåligt samvete av att åka ut hit, men jag vilar faktiskt bäst här ute än någon annanstans då jag både sover bättre och är lugnare i kroppen, så börjar känna mif bättre till mods haha.


Av Elin - 8 augusti 2018 15:40


Hej på er vänner. Vilken skitdag jag har idag alltså! Men nu kommer iallafall ett inlägg om igår som blev en bra dag trots lite annat!


Det var en riktigt tuff dag både för smärta och psyket. Vet inte hur många gånger jag ville skrika rakt ut för jag hade så ont eller bara springa iväg och gråta. Men tackvare fina vänner och att jag ändå var på allsången så var jag så glad över att jag orkade ändå! Det ger mig ju ändå så pass mycket energi och ork mentalt och då måste jag tänka på det också! Tog dock sovmorgon och var där vid 9, det blev en fin dag med sol och faktiskt ganska så lagom värme jämfört med förra veckan som var brutalt varm haha. Tjo och tjim som alltid med gänget och massa bra musik och många skrattattacker haha, alltså man över ju verkligen magmusklerna på tisdagarna!


Uppe!


 


Världens bästa Sanna som BRILJERAR varenda vecka!!


Lena Philipsson


Molly Sandén


Hyllning för Jerry Williams, sjukt bra var det!


Petter


Bo Kaspers orkester


Anita Hegerland


Gjorde om min Lena PH skylt på ena sidan, tyckte den blev mycket snyggare efteråt haha!


Sändningsdags!


 

Eftter allsångstimmen så var det dags för Bo Kaspers orkester en timme. Vi var väl inte så jätteförtjusta i dem och satt mest och flummade runt skulle jag säga. Här sitter vi i samma bil som de sjöng, men vi gjorde om det till en buss och hade min kudde som ratt hehe.


Vi kollade inte klart på hela timmen utan gick så jag hann med min vanliga buss hem. Vid ungefär 00:30 tror jag så somnade jag på en blöt kudde då jag gråtit mig själv till söms för jag var så slut i hela kroppen och mentalt. Men nu idag så går jag istället på allsångsendorfiner som vanligt varje onsdag hihi. Vill inte ens tänka på att det är sista programet nästa vecka!


Nu måste jag ringa ett akut samtal, höres!

Av Elin - 7 augusti 2018 08:25


God morgon på er! Mår ni bra? Jag känner mig redan ganska slut, men det blir nog bättre!

Tog lite sovmorgon idag då jag tänkte att jag behövde vila upp mig rejält. Sitter på tåget nu och försöker peppa igång dagen. Har fortfarande så ont, men jag hoppas att jag kan tänka bort det under dagen! Börjar bli lite mer pepp nu när jag lyssnar på allsånger och skriver med allsångsvänner! Nä hörni, hoppas att ni har en bra dag, det ska jag ha trots at den kommer vara lite extra lång idag!

Här kommer en bild på dagens skyltar :).

Av Elin - 6 augusti 2018 22:16


Jag har så jäkla mycket känslor i kroppen just nu. Har haft det sedan i fredags och det försvinner inte. Jag är så otroligt besviken, så fruktansvärt ledsen över att det är så här och jag mår så här. Jag går ständigt runt och vill bryta ihop mer än vad jag ibland gör, men jag orkar knappt. Minns inte när jag kände mig så här förkrossad över hur livet är sist, minns inte när jag hade så här ont sist och att jag tyckte att det var så här jobbigt. Jag trodde att jag hade blivit starkare, att jag lärt mig att hantera detta. Att jag accepterat detta. Men nu känns det som att hela mitt liv plötsligt har blivit kaos igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra och vad som kommer att hända. Just nu går tankarna åt många jobbiga och tråkiga beslut för att orka livet. Fan alltså, att man kan bli så här påverkad av att ha så här ont. Vill bara att denna smärta ska försvinna, vill krypa ur min kropp, vill vara glad igen och känna att roliga saker ändå är värt bakslagen, men nu ligger jag istället här i sängen och gråter och tycker synd om mig själv och känner mig som Elin 5 år som bara vill ligga i sängen och skrika hur ont jag har. Sorry fina ni, var bara tvungen att kräkas ut lite känslor. Jag vet att det kommer kännas lite bättre imorgon när jag kommer upp till Skansen och får njuta av bra musik, fina vänner och pausa allt jobbigt ett tag. Kanske får jag ett bakslag igen på onsdag, men det får jag försöka ta då. En dag i taget Elin. Håll ut.

Av Elin - 6 augusti 2018 20:02


Hej på er älskade ni. Jisses vad dagen har gått fort, insåg nu att jag faktiskt inte tittat in här idag.

 


Idag var det första arbetsdagen efter semestern för mig. Härligt att få krama om alla kollegor och barn, men herregud vad tufft det var! Vet inte hur många gånger jag brutit ihop idag för jag har så ont i kroppen. Det har dock blivit lite mer fram och tillbaka idag än vad jag räknat med. Tog tag i saken och ringde vårdcentralen vid 8 imorse och fick en tid senare på förmiddagen för min vänsterfot som jag stukade för några veckor sedan. Åkte till jobbet, jobbade en timme, åkte tillbaka till Vällingby för att träffa läkare och röntga. Det gick bra, inget är brutet som jag trodde men blev tillsagd att ha foten i högläge och vila så mycket jag kan, ja tjena det är ju lätt i mitt yrke!


När jag var klar på vårdcentralen så åkte jag tillbaka till jobbet och jobbade i några timmar till innan jag klockan 14 slutade för dagen. Väl hemma igen så tog jag det bara lugnt och vilade i soffan i några timmar och sedan så plockade mamma upp mig och så åkte vi mot Barkarby för att handla lite. Inte länge, men tillräckligt för att jag skulle bli helt slut igen. Nu under kvällen så har jag förberett allsången lite imorgon och så har jag suttit på balkongen och tittat på Allsångsprogram. Är inte så jättepepp än så länge, men vet att jag blir det när jag får krama om min allsångsfamilj imorgon bitti. Nu ska jag fortsätta att vila och så blir det en tidig sänggång ikväll.

Allsång och min middag-kvarg med bär :).


Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards