lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2018

Av Elin - 25 oktober 2018 16:37


Hej på er! Denna dag går verkligen i ett, men tänkte att jag skulle hinna med att skriva om TV-inspelningen igår kväll.


Sofi och jag möttes vid Odenplan, åt lite middag och sedan åkte vi vidare mot SVT för den sista inspelningen av "Så ska det låta" för denna säsong, gud vad fort det har gått! Vi kom iallafall fram i lagom tid för att vara bland de första i kön, blev avprickade och sedan lite mer väntan. Fick krama om Julia lite snabbt under tiden vilket behövdes och sedan fick vi gå nedåt och fortsätta vänta utanför studion.


Trots lite ilska och besvikelse till en början så fick vi ändå helt ok platser. Vi såg allt bra förutom spelplanen vilket var lite tråkigt, men det var inte hela världen. Artisterna var Rickard Söderberg, Hanna Dorsin, John Lundvik och Renaida. Inte superroliga artister, men blev riktigt glad att John var med! Den som imponerade mest på mig var ändå Renaida, jäklar vilken pipa hon har alltså! Både jag och Sofi blev helt blown away ett antal gånger.


Tiden gick iallafall fort, massa bra musik och MASSA skratt! Sarah var lite trött så vissa saker tog lite tid då hon inte kunde sluta skratta i slutet haha och ja massa annat kul, innan vi lämnade studion så fick jag prata några ord med Sarah som alltid är så himla himla fin mot mig och så pratade vi lite med Pernilla också såklart, det är liksom ett måste! När vi skulle hämta våra jackor så började jag känna att jag bara ville gråta av någon konstig anledning, kändes jättetomt att inspelningarna för säsongen är slut och att jag fick prata med Sarah, vill liksom inte gå ur denna bubbla! En bra kväll var det iallafall och ser fram emot när det visas på TV i januari!

Finaste Sarah <3.

Av Elin - 24 oktober 2018 15:06


Hej på er vänner! Hade svårt att sova inatt kan jag säga, vaknade nog en gång i timmen och så tog det 30 minuter isch innan jag lyckades somna igen. Det var som att jag blev påmind av allt jobbigt varje gång jag vaknade liksom. Menmen, så är det ibland. Gick upp vid 7 ändå och åkte till jobbet, var inte helt på topp under morgonen då jag var helt skakis och mådde illa, men det gick över efter lunch. Idag känns det som att min to do list bara blev längre och längre trots att jag ändå strök över ett helt gäng haha, men ibland är det skönt att ha mycket att göra också så man slipper söla sig igenom dagarna. Slutade vid 14, åkte raka vägen hem och har precis duschat! Har också passat på att packa lite till och nu tänkte jag hänga upp en tvätt. Vid 17 så åker jag in mot SVT och så blir det inspelning av Så ska det låta igen, denna gång med Sofi som sällskap! Tänkte passa på att läsa lite handlingar inför ett styrelsemöte som jag har imorgon kväll också på vägen, det gäller liksom att ta tillvara på resetiden när man har massa andra saker att göra också. Nä vänner, hänga tvätt var det, kram på er!

Av Elin - 23 oktober 2018 18:26


Vänner. Det blir en bloggpaus idag. Fick ett telefonsamtal när jag var på jobbet i eftermiddags som gjorde att jag tappade lite fotfäste i livet just nu. Inget gravallvarligt men jag var inte riktigt redo och beredd på att jag skulle tillhöra den kategorin ?i extrema fall? när jag pratade med min läkare. Så ja, är inte sådär superglad just nu och orkar inte riktigt med livet. Så jag fortsätter att packa inför resan på lördag (och tänker att jag har den att se fram emot) och så sätter jag på en bra serie och rymmer för resterande av dagen. Imorgon känns det säkert bättre, måste bara få smälta allt lite först.

Av Elin - 22 oktober 2018 19:13


Hej på er vänner! Har precis satt mig i soffan efter en lång och härlig dusch. Satt i soffan och frös innan så behövde värma upp mig haha.

 


Det var ganska så tufft att gå upp imorse, eftersom jag skulle gå från jobbet tidigare så kom jag också tidigare, redan vid 07:30 ungefär. Startade med att jobba på en gång, eftersom jag hade semester i fredags så var det lite som behövde göras, var med på reflektionen när min avdelning hade den innan lunch occh sedan så var det veckomöte innan jag var tvungen att avvika efter att ha stannat alldeles för länge på jobbet för att hinna i tid till psykologen.

Barnen bygger sjukt mycket tågbanor nu förtiden!


Tog en Uber till Solna för en timme hos psykologen, kom lite sent men det gick bra ändå! Idag pratade vi mycket om att VILA, om acceptans, om tålamod och självförtroende. Mycket känslor, mycket tankar men hon är klok min psykolog så det kändes ändå bra och det kändes ännu bättre när jag utbrast i ren frustration hur arg jag var och hon sa att jag skulle fortsätta att vara arg, att det var okej och rätt plats att få känna ilska på. Så ja, idag har jag känt mycket haha.

Fastnade i trafiken på vägen hem...


Kom hem vid 16 typ efter att ha handlat lite. Åt lite middag, har tittat på en kriminalserie som jag fastnat för på C-more, tvättar och så har jag även börjat att packa inför resan till Grekland på lördag. Jag är ju inte hemma så mycket under onsdag, torsdag och fredag så måste liksom passa på att packa och tvätta allt nu istället. Men det känns ändå rätt så bra, man har alltid glömt något kommer man på när man väl åkt men det mesta går att fixa trots allt skulle jag tro.

Börjar bli lite pirrig, har nog inte riktigt förstått att jag ska iväg än haha.


Nä vänner, nu ska jag hänga upp tvätten, kram på er!

Av Elin - 21 oktober 2018 22:04


Yes, så här är det. Varje dag. Nu äntligen har jag precis kommit hem och landat i sängen för att sova. Natti natti från en Elin som är helt slut i både kroppen och huvudet!

Av Elin - 21 oktober 2018 16:58


Hej på er vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått i en rasande fart trots att den har varit sjukt lång! Nu sitter jag iallafall på tåget på väg hem till Stockholm och ber till Gud att resan ska gå smidigt!


Igår kväll på middagen så hade vi det supertrevligt, jag satt med några DUSare och andra och vi hade det jättehärligt vid vårt bord! God mat, jättebra underhållning måste jag säga med så mycket bra musik, humor och tävlingar!

Till förrätt fick vi någon slags makrill och röra, supergott!


Varmrätt blev det kyckling, den var något torr men ändå helt okej.


Till efterrätt vet jag inte riktigt vad vi fick, någon slags hallonmousse av något slag tror jag, gott var det iallafall!


Denna fråga var jag ju självklart tvungen att kunna haha.


Idag började dagen klockan 7 då klockan ringde, det blev frukost och sedan vid 08:30 så började vi dagens arbete igen på ridsportforum. Ett intensivt men viktigt och roligt arbete trots att vi var trötta idag haha.

Vid 15 så var det final i hoppning på 2025 och sedan tackade vi alla för sig!


Helt sponant så hörde jag av mig till Sunna då jag hae några timmar till tåget skulle gå och frågade om hon ville fika med mig. Vi möttes upp vid centralen och så har vi suttit och snackat och haft det mysigt i några timmar, perfekt avslut på denna helg!


Nu ska jag sätta på en podd i lurarna och försöka tänka bort denna åksjuka som jag känner av, (om det inte är för att jag är trött och har ont, vet inte riktigt) hörs!


Av Elin - 20 oktober 2018 18:47


Hej på er vänner! Fick lite mer tid över nu innan middagen än vad som var tänkt, så passar på att skriva till er då innan jag svirar om till middagskläder!

 

Det har varit en otroligt lång och intensiv dag, jag är helt och hållet slut i både kroppen och huvudet, men bara lite till kvar på denna dag! Jag vaknade klockan 7 och kunde inte somna om efter det, så låg och vilade i sängen ett bra tag och sedan var vi nere vis frukosten vid 08:30 för frukostmöte.


Efter det så var det lite förberedelser, incheckning för forumet och lite väntan till innan vi startade igång årets Ridsportforum med lunch.


Mellan 13-18:30 så har vi lyssnat på en foreläsning, hunnit med en fikapaus, jag har hunnit med ett snabbt avstämningsmöte och så har vi diskuterat flera stora och viktiga punkter inom ridsporten resterande av tiden och ändå så känns det som att man inte hunnit med allt man vill säga haha. Det har varit otroligt intressant, men vi har suttit i en lokal och diskuterat alla tillsammans i smågrupper och sammanlagt så är vi typ närmre 200 pers så min röst och min hals har fått ta mycket stryk tyvärr. Just nu känns det nästan som att jag har fått feber på grund av dålig luft, supertrött och intensivt arbete. Men det har varit kul!

Några av mina CUS-kollegor.


Nu ska jag vila lite innan det är dags att byta om och köra sista rycket! Loggar väl in här imorgon eftermiddag/kväll igen när jag sitter på tåget hem till Stockholm.




Av Elin - 20 oktober 2018 10:38


Hej på er vänner! Sitter just nu och chilla lite i loungen på hotellet innan denna intensiva helg börjar på riktigt.

Denna helg i Göteborg är det Ridsportforum för hästsverige, en jätterolig helg verkligen! Igår hade vi i CUS en förträff för alla ungdomar som kommer delta under helgen, för att peppa och få dem lite varma i kläderna. Det blev en lyckad kväll med intressanta diskussioner, god men sen mat och så tittade vi även på Peder som gästade Skavlan. Tror att vid 22:30 ungefär så låg jag i sängen trött, ont och redo för att sova. Idag under morgonen har det varit full fart, men nu är det lite chilltid innan vi sätter igång på riktigt. Vet inte riktigt om jag hinner uppdatera er ikväll om idag, vi får se helt enkelt. Nu ska jag vara social, hörs och ha en bra lördag!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards