lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2018

Av Elin - 24 november 2018 17:02


Hej på er vänner! Har ni haft en bra lördag so far? Min har varit toppen! Så skönt med sovmorgon haha.


Sov i hela 13 timmar inatt, hade så ont igår så gick och la mig tidigt och så vaknade jag sent, sjukt haha. Tog det iallafall bara lugnt innan lunch, åt lite och sedan efter lunch så åkte jag mot Sumpan hem till Lisa för att julmysa lite. Vi bakade lite, fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Jättemysigt som alltid! Helt sjukt dock att det bara är en månad kvar till julafton, att vakna och se att det låg snö på marken gjorde ju julkänslan ännu bättre! Nu har jag sminkat mig, bytt om och ska alldeles strax ta mig in mot Odenplan för att möta upp Diana, sedan åker vi vidare mot Sigtuna för Carolakonsert, ska bli så spännande! En riktig juldag idag med andra ord haha, kommer hem sent ikväll så jag kikar in här imorgon igen för uppdatering, ha en toppenkväll, kram!

Saffranskladdkaka och julmust, sååå gott!!

Av Elin - 23 november 2018 18:46


God kväll på er vänner. Ja, vi hade teorilektion idag i stallet och inte ridlektion, men orkar inte ändra rubriken haha. Eftersom att jag fortfarande en vecka senare är lite mörbultad efter att jag ramlade så var det lite skönt att inte behöva rida ett dressyrpass ikväll. Hade vi ridit så hade jag garanterat kört gärnet ändå, men när jag fick ett sms om att vi hade teori så blev det en liten lättnad faktiskt. Dock så stod vi i stallet hela timmen och jag känner av det på mina leder och min högerfot, aj vad ont jag har! Vi pratade iallafall om sjukdomar, visitation (heter det verkligen så när man böjder haha) och lite annat. Mycket repetition för mig, men minns inte när jag hade teroi om detta sist så det kan väl vara bra ändå :). Trots att jag hade ont så gick tiden ändå fort måste jag säga, den gör ju det när man ändå pratar om sådant som intresserar en och tycker är kul. Så ja, en lugn kväll i stallet idag med andra ord vilket var skönt.

Pussade såklart på Jissa som alltid <3.


...

Av Elin - 22 november 2018 21:08


Av Elin - 22 november 2018 16:44


Hej på er vänner! Även idag så har jag varit så sinnessjukt trött! Under hela morgonen på jobbet så stod jag och gäspade så tårarna rann haha.

 


Blev jobb i barngrupp idag fram till lunch. Vi var ute på gården och lekte större delen av tiden, trots att jag inte har varit ute på gården och jobbat på väldigt länge så kände jag mig lite klaustrofobisk, är så tråkigt att vara på gården alltså! Menmen, busade med barnen en del och tiden gick trots att det var kallt. Sedan gick vi in i värmen och så hade vi samling, blev övning på luciasångerna inför firande på lucia. Gick bra trots att jag ibland undrade vilken barngrupp jag kommit in till, jag minns inte att min barngrupp var så stojiga haha! Kändes iallafall härligt att det var populärt att jag var där och umgicks med barnen :). Sedan blev det lunch, tillbaka i barngrupp en halvtimme, lite annat jobb och vid 13:30 så tackade jag för dagen.


Åkte vidare till Bergshamra för ett samtal med min psykolog. Var lite ur form idag tror jag, mår nästan ännu sämre nu än innan av någon konstig anledning. Tvivlar så mycket på mig själv just nu och det påverkar mig oerhört mycket. Vi pratade iallafall om andra viktiga saker som jag kämpar på med och tycker ändå att det är värt tiden!


Nu sitter jag och bråkar med mitt internet, kör via telefonen just nu och så ska jag äta efter att jag har publicerat detta inlägg. Blir tidig sänggång ikväll tror jag, är så trött!

Av Elin - 21 november 2018 21:07


Hej på er vänner! Herreguuud vad jag är trött nu alltså! Vet inte riktigt varför, men kanske för att det har varit jobb på schemat och även ett kvällsmöte i Solna med ridsporten.


Var tufft att gå upp idag vid 7, snoozade ända in i sista sekunden haha, tvingade mig upp iallafall trots illamående och åkte sedan mot jobbet. Mycket jobb med dokumentationer idag blev det och lite annat, av någon anledning så gick ändå tiden och det kändes väldigt lugnt och skönt med allt. Är så tudelad med jobbet just nu, men jag hoppas att allt löser sig med tiden, det brukar det göra på något sätt. Vid 14 så tackade jag för mig, hann beta av hala dagens to-do-list och kunde åka hem med gott samvete.


Gjorde lite ridsportsarbete, pratade med Anki i telefon en snabbis och sedan vid 17:30 så var det dags att åka in mot Solna för möte om tävling inom ridsporten här i Stockholm. Jag är ju inte så insatt i tävling så jag ville vara med för att förhoppningsvis lära mig massa och kanske våga vara med i diskussionerna lite. Det gick väl sådär, men lärde mig lite saker iallafall :).


Nu har jag precis kommit hem, bara för att jag har sagt hela dagen att det börjar vända med smärtan efter fallet i fredags så kunde jag knappt gå på högerfoten sista biten hem nu, så nu har jag tagit av mig protesen och rejsar runt i rullen istället vilket känns skönt. Trots att jag åt innan jag åkte såkänner jag att jag måste få något mer i magen, sedan ska jag hänga en tvätt för att tillsist äntligen få gå och sova! Natti natti på er finingar!

Av Elin - 20 november 2018 19:26


Hej på er vänner. Idag har jag haft en välbehövlig hemmadag. Eftersom jag gick hem fårn jobbet tidigare igår så kände jag att jag behövde en dag till på mig att läka kroppen lite efter fallet i fredags. Det ser riktigt otäckt ut just nu, men det känns ändå som att det börjar vända. Natten till idag var nog första natten som jag kunde vända mig om och ligga någorlunda normalt i sängen. Är fortfarande blåslagen och öm på vissa ställen, men med tiden så försvinner det också :).


Sov i över 12 timmar inatt(!?) så jag tror att jag var lite trött efter helgen och allt, var iallafall uppe vid 10 och har bara tagit det lugnt här hemma hela dagen. Tränat på att åka i rullen, måste säga att jag börjar bli riktigt skilda nu alltså haha. Känns skönt att jag har den, men märker nästan att foten ibland blir sämre i perioder då jag inte håller den varm och igång. Så svårt det där, är verkligen i ett moment 22 just nu känns det som. Vid 13:30 så kom Lisa över på fika, jag hade bakat kladdkaka och så drack vi kaffe och pratade om allt möjligt, så mysigt var det!!


Nu under kvällen så har jag suttit och övat på att läsa lite, har så svårt att koppla bort allt och koncentrera mig på läsningen när jag är hemma, men måste verkligen försöka lära mig att hitta lugnet nu känner jag. Är faktiskt jättetrött redan nu, så jag funderar på att gå och lägga mig. Imorgon är det dags för jobb igen, ska bli skönt att komma igång med veckan igen!

Av Elin - 19 november 2018 16:47


Hej på er vänner. Galet vad svårt jag hade att somna igår kväll, hade så ont i högersidan och kunde inte riktigt slappna av. Men tillslut somnade jag och så var det en trött Elin som klev in på jobbet vid 9 imorse. Kaosmåndag vad gäller personal var det idag om man säger så, men jag höll mig på kontoret och kämpade med att få vårt kalendarium för vårterminen klar så vi kan skicka in den på tryck. Trots kontorsjobb så hade jag svårt att slappna av för smärtan, men efter att ha gjort klart kalendariet och bett mina chefer att korrläsa så valde jag att tacka för mig och åka hem för att sedan vara hemma imorgon också och förhoppningsvis må lite bättre på onsdag.


Väl på väg hem så började jag må jättedåligt! Kallsvettades, mådde illa, var helt skakis i benen och det kändes som att jag hade kunnat somna stående på studs. Men jag krigade mig hem med ett kort stopp på coop på vägen. När jag kom hem så drack jag lite vatten, åt en frukt och la mig i soffan i 15 minuter ungefär och sedan började jag må bättre. Vet inte vad det var, om jag hade ätit eller druckit dåligt, eller om kroppen och huvudet kanske började slappna av lite efter att jag bestämt att jag skulle vara hemma imorgon...hur som helst så mår jag bättre nu :). Har varit hemma i någon timme nu, har plockat lite, tittat på ett TVprogram som jag missat samtidigt som jag har lekt med min nya familjemedlem, herr rullstol.


Eftersom att jag behöver vila lite från protes på benet så har jag nu fått en rulle som jag ska försöka använda så mycket jag bara kan här hemma för att avlasta foten lite. Har varit skeptisk, men de senaste veckorna så har jag nästan längtat efter att jag ska få den hemlevererad. Vi får se om vi kan bli kompisar, nu är det mest lek och lära känna varandra hehe. Nä vänner, ska nog ta och börja lite med middagen, mina föräldrar kommer hit snart för att hjälpa mig med lite saker, annars blir det mest chill här hemma för resterande av dagen :).

...

Av Elin - 18 november 2018 23:10


Orkar inte mer snart. Kan jag inte bara få sova och få slippa ha ont nu?! Är så less!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards