lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2019

Av Elin - 23 januari 2019 18:43


Vilken var den första serien du följde?

Hmm, följde.....tror nog det var ER (cityakuten på Svenska) eller typ Våra bästa år.


2. Vilken serie följer du nu?

Vad tycker du om den? Följer många serier tror jag hehe. Några väntar jag på att nya säsonger ska sändas, men de som går just nu och som jag följer är Grey´s anatomy och Criminal minds. Igår kväll såg jag sista avsnittet av The Crown på andra säsongen.


3. Hur många serier har du sett?

Kanske inte så jättemånga, räknar jag lite snabbt så tror jag att det blir typ 7,8. Om man räknar hela serier från början till slut så är det nog bara Grey´s anatomy och Criminal minds.


4. Väljer du hellre att se på film, serier eller Youtube?

Beror på vilket humör jag är på, drogar nog alla tre lika mycket.


5. En serie som du inte rekommenderar?
Oj, svårt....kommer nog inte på någon haha.


6. Väljer du hellre att följa 50 olika serier samtidigt eller endast följa en serie åt gången?

Följer ju några samtidigt. Men att följa två serier i samma genre tycker jag kan bli lite rörigt.


7. Ser du på serier ensam eller med sällskap?

Beror på serie, men kollar mest själv eftersom jag bor själv.


8. Långa avsnitt och få säsonger VS korta avsnitt och flera säsonger?

Hmmm, beror på humör men tycker att typ 40 minuter är ganska så lagom för ett avsnitt.


9. Hur ofta ser du på serier?

Varje dag hehe, men kan vara olika slags serier varje dag också.


10. Vilken serie såg du senast?

Nu ikväll så har jag sett ikapp på två Criminal minds avsnitt som jag missat, annars så var det The crown igår.


11. Vilken är den bästa serien som du har sett hittills?

Grey´s anatomy, hallååå!


Av Elin - 22 januari 2019 18:02


Hej på er alla finingar! Idag har jag haft en helt ok dag vilket varit skönt.

 


Kunde koppla bort och fokusera lite mer på jobbet idag än igår, fortfarande så kommer verkligheten ikapp mig och jag blir påmind, men har inte alls fått samma ångestkänsla i kroppen. Det kan ju också ha att göra med att jag började dagen med frukost tillsammans med barnen och sedan några timmar senare så hängde jag i barngrupp ett tag, mest bara häng haha. Spelade spel, byggde pärlplattor och gjorde en stor tågbana ihop. Kul och härligt att få hänga lite med barnen men påfrestande på andra sätt.

När vi alla var lite tisdagströtta men ville göra pärlplatta fast deg och lego var närmast istället för själva plattan, då fick vi använda fantasin ;).


Sedan blev det lite kontorsjobb för att på eftermiddagen åka vidare till psykologen. Har verkligen haft ångest över detta besök, ett riktigt tufft besök blev det och jag klarade mig igenom det. Har så svårt att inte ha för höga krav på mig just nu både på jobbet och överallt, vill prestera men orkar inte och då får jag sjukt dåligt samvete. Jaja, det kanske går över så småningom. Hade ett möte ikväll inbokat, men det ställdes in igår så istället kommer jag att ägna resterande av dagen till att sitta i soffan och kolla på serier!

Av Elin - 21 januari 2019 21:27


Hej på er vänner. Sov dåligt inatt också, är så less på detta nu alltså! Är så less på att vara så här skör, svag och töntig!


Har verkligen sett fram emot att få komma tillbaka till jobbet efter att jag känt mig så lost i helgen och trodde att det skulle hjälpa. Men jag var inte riktigt redo på något sätt tror jag, vet inte hur många gånger jag låste in mig och var ledsen. Efter att jag totalt bröt ihop förra torsdagen när jag kom hem så kan jag inte släppa alla känslor jag har inom mig. Jaja, dagen gick iallafall fort då det ändå kommer upp massa saker att göra hela tiden, så till och från kunde jag vara fokuserad och känna att jag kunde koppla bort allt jobbigt. Avslutade dagen med ett möte som drog ut på tiden och så blev jag en halvtimme sen från jobbet istället haha.

Alla gnäller på att det är så kallt ute, jag tycker att det är så fint, skönt och krispigt, emellanåt hehe.


Handlade lite snabbt innan jag fortsatte hemåt, vilade lite och vid 17 så kom Fillan för middag och sällskap. Vi har inte sets sedan jag fyllde år så det var verkligen på tiden! Massa skratt blev det, massa prat, vi tittade på massa gamla foton från när vi gick i förskolan och uppåt och så började vi på Idrottsgalan.

Te är verkligen livet! <3


Nu har vi sagt hej då och jag borde kanske egentligen gå och sova, men kan inte slappna av och koppla bort alla tankar. Så jag sätter väl mig och slötittar på youtube litegrann innan jag tar tag i sovningen. Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Av Elin - 20 januari 2019 22:15


God kväll på er alla fina! Har precis kommit innanför dörren och borde väl egentligen typ gå och sova för att orka med imorgon, men det här med sömn är en hel vetenskap för mig just nu.


Har iallafall haft en bra dag idag tackvare Sofi. Vet inte vad jag skulle gjort utan henne i detta läge. Har verkligen inte klarat av att vara själv denna helg, när jag har varit det så har jag brutit ihop varje kvart ungefär. Jag höll igen så himla mycket jobbiga känslor under denna vecka och bara körde med positiv energi på jobbet, så nu under helgen så har allt liksom kommit ikapp och jag är totalt knäckt. Så att få vara med en av sina bästa vänner då är guld värt! Åkte över till Sofi så jag var där vid lunch och redan på vägen dit så kände jag mig lite gladare och mer lättad.

Så fint på vägen till henne, helt ok vinterdag idag tycker jag :).


Egentligen så har vi inte gjort något speciellt, typ hängt på Tinder (hehehe), pratat, kollat på Så ska det låta och Grey´s anatomy, ätit, druckit kaffe och te, ja egentligen inget speciellt men jag har ändå kunnat slappna av och inte vara ledsen hela tiden. Så så tacksam!!

 


Bästa bästa!!


Imorgon är det ny vecka, skönt att komma till jobbet och förhoppningsvis kunna tänka på annat, brukar bli mycket skratt :). Sedan middag med Fillan som kommer hit. Just nu försöker jag fylla på veckan så mycket jag kan så jag slipper vara hemma själv och bli ledsen. Nä vänner, natti natti på er!

Av Elin - 20 januari 2019 10:45


Hej på er! Ny dag och det är sol ute, så härligt!

 

Igår gjorde jag inte mycket alls kan jag säga. Låg i soffan typ hela dagen och tittade på serier haha, på kvällen fick jag dock sällskap av Sofi. Jag ville inte vara själv då jag mår så himla dåligt då, blir helt sänkt och behöver ha något att göra så mitt huvud får vila från det som känns jobbigt. Det blev en härlig kväll med tokerier, skratt, lite gråt, massa bubbel och Greys anatomy. Så bra kväll och så tacksam över att jag har Sofi i mitt liv! Om någon timme när jag samlat på mig lite ork så ska jag faktiskt åka över till henne och så hänger vi idag också vilket jag är glad över, längtar lite till imorgon då jag får åka till jobbet och tänka på annat och träffa glada kollegor haha. Nä vänner, nu ska jag försöka koncentrera mig på ett avsnitt av The crown och sedan mot Sofi, kram på er!

<3

Av Elin - 19 januari 2019 16:50


Fina ni, har sovit dåligt inatt och inte haft någon ork till något idag typ förutom att kolla på serier tills nu haha. Får sällskap här hemma av Sofi om några minuter och hoppas att jag mår bättre med lite sällskap :). Ibland måste jag påminna mig själv om att jag inte är själv i allt det här som kallas livet när allt är kaos. Hoppas ni haft en toppenlördag! Kram på er, återkommer imorgon och då hoppas jag att jag är starkare!


Av Elin - 18 januari 2019 19:04


Heeeej på er underbaringar! Borde kanske egentligen äta något istället för att titta in här, men orkar inte göra någon mat haha.

 

Idag tror jag att jag har gått igenom hela känsloregistret. Gårdagens klippning låg fortfarande och gnagde i huvudet, typ småbitter haha. Kändes som en snabb dag på jobbet idag, mycket att göra, mycket skratt, avtackning av chef och sedan var dagen slut på jobbet, förlorade farten lite på eftermiddagen och blev sjukt trött så skönt att kunna gå hem lite tidigare. Att jobba över tidigare i veckan kanske inte var det smartaste draget jag gjort med tanke på hur både kropp och själ har mått i veckan, men alltid lär man sig något!

Omnomnom!


Satte mig på Espresso house och väntade in Lisa, massa prat om livet och allt som hör till över en kaffe och sedan gick jag hem en snabbis för att nyta om till varmare kläder som jag kunde ha i stallet. Är fortfarande förkyld och orken är inte riktigt som den brukar, så valde att avboka ridningen men ville så gärna andas lite häst, så åkte dit ändå. Trots ont i kroppen så var det så värt det! Att få lite lugn i kropp och själ, att känna lite trygghet i livet. Det är något med att sitta på läktaren och höra en ridlektion pågå, kanske för att man vuxit upp med de trygga ridlärarrösterna :).

Fina fina Jissa! <3


Nu måste jag fixa middag, tjing!

Av Elin - 17 januari 2019 22:15


Blir galen på att mitt humör går upp och ned hela tiden. Ena sekunden skrattar jag så tårarna rinner, andra sekunden hugger det till i hjärtat och det känns som att allt blir svart bara i livet, sedan blir jag överpepp på livet och är glad igen, sen har jag gråten i halsen och vill inte orka mer. Vill känna, orkar inte känna. Det gör bara ont och orkar inte det.

Så. Jävla. Jobbigt. Känner inte igen mig själv.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards