lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2019

Av Elin - 11 januari 2019 19:39


Årets första ridlektion för mig ikväll och jag vet inte riktigt om det var värt mödan att komma hem och känna sig sjuk eller inte. Något värt känns det ändå då jag fick vila hjärnan från allt jobbigt.


Orkar faktiskt inte skriva så mycket om lektionen känner jag, är helt slut! Fick Billy boy som vanligt, så härligt att få pussa på både honom och Jissa igen efter alla dessa veckors uppehåll! Vi red mycket tempoväxlingar idag, typ hinderbana haha. Just nu så vill jag bara få sitta på hästryggen och inte ha några speciella krav på mig, så att rida i den gruppen som jag gör nu är ganska så lagom. Idag kände jag dock att det var tufft med både yrsel och annat + att man tappar kondis haha. Billy var pigg som jag ofta tycker att han är nu förtiden och fin i övergångar och galopp. Märks att han går högre grupper nu jämfört med för några år sedan, mycket mer lyhörd och snabb. En bra lektion med andra ord trots att jag var lite ur form, efter galoppen så var jag helt död kan jag säga haha! Vi får se hur det går nästa vecka, längtar lite redan!

Av Elin - 11 januari 2019 14:47


Hej på er vänner. Igår var nog första gången på flera, flera månader som jag tillät mig själv att totalt bryta ihop. Har flytt från alla känslor ett bra tag nu och igår kunde jag inte fly längre hur mycket jag än ville. Var helt förkrossad och såg bara mörker, så orkade inte riktigt gå in här så mycket. Idag vaknade jag och var fortfarande jätteledsen, åkte till jobbet ändå och försökte jobba, blev räddad av min chef som såg till att jag skulle orka och vara glad ändå så tog mig igenom dagen trots att det var mycket upp och ned. Så tacksam över det! Åkte hem lite tidigare då jag jobbat lite många timmar i veckan och nu sitter jag och tar igen mig innan jag blir upphämtad för ridlektion senare i eftermiddag. Inte jättepepp, men tror att min själ behöver häst och stallmiljö just nu som paus från allt annat jobbigt. Hoppas ni har en bra fredag!

Fick ärva en bra sten av min chef idag också, så bra!

...

Av Elin - 10 januari 2019 20:11


Av Elin - 9 januari 2019 20:33


Hej på er vänner! Idag har jag haft en riktigt lång dag och känner nu att jag är så otroligt trött!

 


Är ju inte alls ikapp med sömnen trots att jag sov någon timme mer inatt än tidigare nätter, klockan stod på 05:30, men vaknade 5 och kunde inte ens slumra till i en halvtimme till, så jag gick upp. Åkte till jobbet och öppnade förskolan idag faktiskt. Har nog inte öppnat på 2,5 år och blev förvånad över hur allt ändå satt i ryggmärgen haha. Det var otroligt lugnt på morgonen och så härligt att få möta föräldrar och att de blev så glada att det var just jag som öppnade. Saknar så att vara i barngrupp! Det har varit mycket fix med vikarier och personal idag och lite annat, ibland fattar jag inte hur tiden kan gå så fort när det känns som att jag egentligen inte gjort någonting haha. Stannade över i 1,5 timme av olika orsaker och sedan åkte jag hem mot Mimmi.


Vi har inte sets sedan jag hade min födelsedagsfest och innan det så var det några år sedan som vi sågs sist. Så det var verkligen på tiden att träffas igen! Vi fikade, lekte med Eira, hennes dotter och så blev det middag och massa snack! Vi hade ju en del att ta igen om man säger så haha. Det var verkligen så mysigt att ses igen och så kul att återuppta kontakten med en fin vän!


Nu har jag precis kommit hem, ska ta hand om en tvätt och sedan är det nog sängen som gäller, kram på er!


...

Av Elin - 8 januari 2019 19:39


Slut som artist idag vänner, luften gick nyss ur mig efter jobb, läkarbesök och jakt på mediciner som jag inte vågar ta egentligen. Orkar knappt andas, vill rymma från livet en stund. Fly mot något ljusare. Vill inte vara så här skör och svag. Imorgon blir säkert en bättre dag. Kram på er och förlåt.

Av Elin - 7 januari 2019 21:37


Alltså, jag har verkligen världens finaste människor runtomkring mig! Får fina lappar på jobbet, gulliga peppsms då och då, samtal, meddelanden på snap och messenger och stöttning på alla möjliga vis. Vet att jag är dålig på att säga hur mycket jag uppskattar detta och hur mycket detta ändå stärker mig, att bli påmind över att man är värdefull, viktig för någon och älskad och omtyckt. Ibland så känner jag mig så otroligt ensam i all denna röra i mitt liv just nu och det är så skönt att ha fina vänner och kollegor som stöttar en. Är så lyckligt lottad! Idag kom jag hem till detta tillexempel, godis, en trisslott och en bild på hela Allsångsfamiljen från en av oss i gänget, du vet vem du är, puss och tack <3!

Av Elin - 7 januari 2019 19:11


God kväll på er vänner! Har ni haft en bra dag? Min har faktiskt varit riktigt härlig!


Hade sovmorgon imorse, så hann väl sova i ungefär 5 timmar, det är ändå bra måste jag säga jämfört med hur det har varit de senaste dagarna haha. Kom till jobbet iallafall strax efter 9, vi hade studiedag så har varit på förvaltningen hela dagen. En riktigt mix av allt möjligt faktiskt, föreläsning om arbetsmiljö, skolplattformen, verksamhetsplanering och så avslutade med premiär av KAN-festivalen där alla avdelningar i enheten hade fått i uppdrag att göra en liten film om höstterminen som sedan visades på storbildskärm. En riktigt härlig dag med mycket skratt, kloka tankar och lyx i slutet av dagen!

När chefen kommer fram och säger I löv you och ger mig ett löv hahahaha, så dålig humor men precis för mig!!!


Avslutade ett telefonmöte med ridsporten för en timme sedan ungefär och så kom jag precis ur duschen, nu tänkte jag ägna resterande av kvällen åt att titta på någon musikal eller gamla allsång på skansen-avsnitt, ciao!

Av Elin - 6 januari 2019 18:35


Sov ut idag, har så himla svårt att somna om nätterna, det spelar typ ingen roll vilken tid jag går och lägger mig, tar typ alltid minst två timmar innan jag börjar kunna slappna av och kunna andas lugnt för att sedan somna. Jaja, gick upp på förmiddagen iallafall och började direkt med att plocka i lägenheten. Idag åkte alltså allt julpynt ned till källaren igen, älskar julen men älskar också att få plocka bort julen och få lite ljust i lägenheten, nu längtar man till våren haha.


Det tog väl några timmar att städa och plocka bort och ställa allt i ordning i källaren sen men trots det så har jag glömt lite jul, men orkade inte ta ned det efter att hållt på i några timmar. Så resterande av dagen så har jag sett till att mitt huvud har annat att tänka på än allt jobbigt, så har tittat på massa musikalprogram och nu tänkte jag titta på Miss Saigo, har ni inte sett den musikalen så gör det, så himla bra!


Måndag igen imorgon, inte peppad men samtidigt så ser jag fram emot att få göra något annat så huvudet kan vila från ångest förhoppningsvis. Nä vänner, ha en fortsatt bra kväll, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards