lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2019

Av Elin - 6 januari 2019 12:02


Igår kväll var det alltså dags att kvittera ut min julklapp till mamma. Mor och dotterkväll med andra ord som blev väldigt lyckad!


Vi möttes upp två timmar innan och åt middag tillsammans. Där jag ville äta var det tyvärr fullt, så då hamnade vi på Il Forno con Tapas på Vasagatan, inte direkt min favorit men jag var typ överhungrig så ville bara ha mat haha. Jag tog tapas, helt ok förutom bläckfiskringarna som var totalt smaklösa. Allt annat var gott!


 

När vi kände oss nöjda så gick vi till Oscars och tog varsitt glas bubbel innan vi satte oss på våra platser på fjärde parkett.



Jag hade längtat såhimla mycket och byggt upp riktigt stora förväntningar då jag tyckte att den var så himla bra när jag såg den på premiären och den var minst lika bra denna gång när de spelat ett tag. Dock så var det några låtar som jag hade hoppats lite mer på där de inte riktigt sjöng ut helt fullt, ibland var det lite dåligt ljud men annars så var det helt fantastisk! Tycker att det är så svårt att sätta ord på denna musikal, men tycker att den är i ungefär samma klass som Kristina från Duvemåla. Samma slags pampiga musik som gör att i vissa låtar så tror man att taket kommer att lyfta för det är så mycket musik på en gång på ett mäktigt sätt. En bra historia som väcker massa olika slags känslor under tidens gång och otroligt bra atister och skådespelare! Helt värt att se den fler gånger med andra ord, hade det inte varit allt för dyrt så hade jag gått massa fler gånger, men en gång till har jag inbokad iallafall om en månad och så en till i Maj, längtar redan haha!

Tuva B Larsen och Fhilip Jalmelid, så fruktansvärt bra!!!

Av Elin - 5 januari 2019 17:03


Hej på er vänner. Jag ber om ursäkt för att jag varit ganska off här de senaste dagarna, har inte riktigt haft orken att titta in så mycket på grund av vissa omständigheter.

Just nu sitter jag på tunnelbanan på väg in till stan för en mysig mor och dotternkväll med middag och musikal. Det känns iallafall väldigt bra att få göra sig lite fin, fejka ett litet leende och pausa sitt eget liv i några timmar när jag sitter där i salongen :). Sitter faktiskt och lyssnar på plattan från Så som i himmelen och taggar igång riktigt ordentligt samtidigt som jag skriver till er! Hoppas att ni haft och fortsätter att ha en bra dag så tittar jag in här imorgon igen, kram på er!

Av Elin - 4 januari 2019 23:43


Någon dag, någon gång så kommer man till en punkt där det inte går att gömma sig mer. När det inte går att låtsas som att allt är okej. Känslor som ignorerats i månader börjar komma ikapp, eller snarare jag har blivit tvingad att börja känna och framför allt börja prata och gråta. Plötsligt så måste jag försöka sätta ord på tankar och känslor. Jävlar vad jobbigt det är, just nu vet jag inte hur jag ska ta mig ur detta mörker. Jag är så ledsen hela tiden, jag är så besviken över att jag är så här svag. Jag är så frustrerad över att jag lider av en sådan enorm separationsångest och jag är förkrossad över att jag inte kan rida när jag behöver det som mest psykiskt. Min trygghet som jag haft i hela mitt liv känns helt plötsligt så himla långt borta. Vill bara känna en hästmule på axeln och lugnet i stallet, men jag orkar inte ens ta mig dit och jag vet inte om jag hör hemma där längre....

 

Fan att det är så här. Fan!

Av Elin - 4 januari 2019 19:42


Nytt år igen och jag tänkte att jag skulle skriva om vårterminens planerade konserter. Så här ser det ut framöver, men hoppas på att det tillkommer lite mer :).


5 januari: Så som i himmelen

24 januari: Premiär på Jonas Gardells nya show

8 februari: Så som i himmelen

14 februari: Premiär på Lisa Nilssons nya show

9 mars: Final av Melodifestivalen

2 april: Hugh och Nancys många världar

11 juni: Artistsläpp Allsång på skansen

25 juni: Allsång på Skansen

2 Juli: Allsång på Skansen

9 juli: Allsång på Skansen

16 juli: Allsång på Skansen

23 juli: Allsång på Skansen

30 juli: Allsång på Skansen

2 augusti: BAO Sommarturné

6 augusti: Allsång på Skansen

13 augusti: Allsång på Skansen


...

Av Elin - 3 januari 2019 15:45


Vänner, tar en liten bloggpaus idag. Dagen blev inte alls som jag ville och nu är jag helt slut psykiskt efter oväntade äventyr, ligger i soffan och tittar på serier och försöker att inte somna och inte börja gråta. Så tacksam över alla fina människor jag har runtomkring mig iallafall när livet känns tungt! <3

Av Elin - 2 januari 2019 18:59


Som vanligt så skriver ju jag rim på alla mina julklappar och så även denna gången. Här kommer rimmen för alla julklappar 2018 :).


Musikalbiljetter till Så som i himmelen: Du vet att du inte kan hinta om en sådan här sak på skoj för mig, så därför var jag ju tvungen att fixa detta till dig. Kanske börjar du bli lite less på sådant här, men jag hoppas att du vill dela detta med mig som du håller kär. Jag kan lova dig att du kommer att njuta och att du aldrig vill att de ska sluta. Men är det så ändå så kan du ju alltid ta med paket nummer två.

Hörlurar: Billiga och bra att ha, de kommer så småningom att gå sönder så jag utbrister ?vad var det jag sa?. Nöt ut dem nu riktigt duktigt, säkert när du gör något ordentligt hurtigt. Här får du iallafall ett par, du kan ju köpa fler själv när de går sönder om några dar.


Lakritsbox med blandade sorter i: Inte lätt att hitta på något till dig, men jag vill ju ge något från mig. Men så minns jag en gång när vi var iväg du och jag, minns inte vart vi skulle, kanske till farfar och käka frulle? Det var inte jag som shoppade den gången, utan du som höll mig i affären fången. Små runda kulor av olika slag, vi får se vilka utav dem som gör dig svag. Kanske kan du tänka dig att bjuda på en bit, då kan jag tänka mig att oftare komma hit.


Whiskey: Här får du en till, se till att det inte blir för mycket spill. Jag tror detta är en ny sort, kanske används den när du ska titta på sport. Prova den till paket nummer ett, då kanske de äckliga åker ner på ett lättare sätt.

Tommy Körbergs vin: Det är någon som säger sjung tills du stupar, men snälla inte så det lutar. Egentligen vet jag ju att några vill att du med detta slutar. Men detta var som gjort för dig att testa, vem vet det kanske blir ditt bästa.


Bok: Öppna och njut en stund i en annan värld, tror inte det är så mycket om lyx och flärd. Kanske är det mycket kärlek och skratt, eller någon som helt enkelt spelar dig ett spratt. Se bara till att använda den på rätt sätt, ett tips är innan du tar fram paket nummer ett.

Tröja där det står texten "I´m not retired I'm a professional grandpa": Jag var lite sen på bollen i år, men jag tror att detta paket allt slår. Dock så ligger det inte fysiskt under granen just nu utan du får det hemskickat om en dag eller tu. Proffs du är på detta, måste du ju på kroppen sätta. Svenska eller engelska man pratar, förstår att du inte bara latar. Efter nyår du byter bransch där ingen annan mot dig har någon chans! Kanske sätts den också på och använd tillsammans med paket två.

Kopp med en personlig bild på: En stilla morgon på verandan, pusta, vila hämta andan. Använd denna och få dig ett gott skratt, du och jag på restaurangen vi satt. Tokiga släktdrag jag fått från dig, vilket är något jag ser positivt hos mig. Slit den med hälsan tycker jag, men jag lovar att du inte behöver använda den varje dag.

Av Elin - 2 januari 2019 14:59


Hej på er vänner. Tuff dag idag, haft ont även idag. Tänkte bjuda på en liten gott och blandat-lista istället för att beklaga mig allt för mycket :).


1. När vaknade du i morse?

Klockan ringde 06:10.


2. Vad var det första du tänkte på när du vaknade?

Nej, aj, vill soooovaaaa!


3. Har du ringt någon idag? I så fall, vem?

Hehe, suttit i telefon med SISAB på jobbet ett bra tag under dagen.


4. Vilket humör är du på just nu?

Jättetrött, helt slut.


5. Vad har du på dig för tillfället?

Öh, T-shirt och trosor haha


7. Har du ont någonstans?

Tror det är lättare att svara på vart jag inte har ont idag tyvärr...


8. Något du är sugen på att äta just nu?

Är lite hungrig faktiskt, skulle vara så gott med spagetti och köttfärssås haha


9. Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Snacks på bion som jag gick på i lördags. Lillebror och jag gav varandra en bioupplevelse i julklapp, vi kollade på samma film på samma dag (så mycket samtidigt det bara gick hehe).


10. Vilken var den första hemsidan/appen du gick in på idag?

Min sovapp eftersom att klockan ringde.

Ingen vidare bra sömn inatt, hade så ont så kunde inte ligga sköntg och slappna av så jag fick ro.


11. Vad ska du göra ikväll?

Typ ingenting. Ligga i soffan och kolla på serier så jag glömmer det jobbiga.

Av Elin - 1 januari 2019 21:38


Börjat det nya året med att ha så ont i kroppen och mått så illa så jag varvat mellan att ligga i sängen och i soffan hela dagen och tittat på serier. Inte kunnat göra mycket mer än så, knappt velat äta eller dricka utan bara fokus på att distrahera hjärnan och kroppen på något annat så jag liksom glömmer bort det jobbiga ett tag och inte bryter ihop. Ibland fungerar det, ibland inte. Nu ger jag upp denna första dag på nya året och försöker sova, så jag kan tvinga mig själv till jobbet imorgon.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards