lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2019

Av Elin - 22 maj 2019 20:47


Hej på er vänner. Ledsen för sen uppdatering men det blev så idag av olika skäl :). Blev en hemmadag även idag. Min dag började med att jag vaknade av att det var så varmt och insåg att klockan var 11:30, jesus vad jag blev chockad, tydligen så var jag trött trots att jag gick och la mig hyfsat tidigt. Gick upp och tog en kaffe i solskenet på balkongen och började förbereda mig mentalt för att jag skulle till tandläkaren på eftermiddagen. Har dragit ut på detta i många år men nu har jag haft så mycket problem så då hade jag inget val. Fick ett tips att höra av mig till en tandläkare vid Islandtorget och åkte dit. Gick ändå väldgit väldigt bra! Tandläkaren var så himla lugn och bra och dessutom så var han ärlig och kommer att hjälpa mig på bästa sätt vad gäller detta, så trots att jag gick därifrån med bedövning i hela munnen typ så kändes det ändå tryggt och bra.


Efter tandläkaren så åkte jag mot Vällingby igen för att möta upp Elin T på en fika. Vi satt ute på espresso house och jag drack en jod jordgubbsfrappe. Vågade inte äta något då jag var så bedövad haha. Vi satt och pratade ikapp om allt vad gällde livet då det var ett bra tag sedan som vi sågs!


Just nu så pågår Vällingby international ood festival på torget och det hade samlats massa parsoner i det fina vädret som var sugen på att prova massa mat från olika länder, eftersom vi ändå var där så tog vi en runda för att se vad som fanns och sedan så bestämde vi att vi skulle beställa lite mat och gå upp till mig och käka på balkongen. Efter lite funderingarom vad vi ville dela på så kände vi oss väldigt nöjda och sugna på att få prova det vi tagit. Blev en mix med mat från Polen, Ungern och Frankrike.


Allt var verkligen så himla gott! Jag bara tryckte i mig mat och funderade redan när vi hade tagit sista tuggan vad jag skulle prova imorgon och på fredag haha!


Nu har Elin precs gått och jag har tagit lite värktabletter och gjort mig sovklar. Är helt slut efter denna dag och känner att jag börjar har redig huvudvärk efter tandläkaren. Imorgon blir det en spännande dag som jag ser fram emot, men mer om det imorgon kväll!

Av Elin - 21 maj 2019 20:11


Hej på er vänner! Ja, denna dag blev inte riktigt som jag hade planerat. Vaknade imorse och hade så himla ont i kroppen, så det var bara att ringa jobb och chef och ställa in dagens och morgondagens planer. Åtminstone de saker jag kan ställa in. Så idag har jag bara legat i sängen och i soffan och kollat på TV, bortsett från att gå ned till Coop för att handla. Nu sitter jag i soffan igen efter en dusch och ska väl snart gå och sova då jag är så himla trött, trots att jag sov i 14 timmar natten till idag. Nä vänner, har inte så mycket mer att komma med idag känner jag. Kram på er!

Av Elin - 21 maj 2019 14:40


Gick in på pinterest och har drogat massa resebilder. Hamnade bland olika bucketlist vad gäller resor och tyckte att det var lite kul. Så här kommer ett gäng bilder med info om vad jag gjort när jag varit ute och rest. När det har varit med familjen så har det varit mycket bilande och så har vi valt att hoppa över några av de mest "turistiga" vissa gånger, som typ massa zoon eller berg-och-dal-banor-ställen haha. Istället så har vi sett mycket natur, många fina beachar och annat häftigt!


Snart kan jag även klicka i Portugal och London hoppas jag i Europa hihi. Det är många länder i Europa som jag inte varit i och som jag verkligen har på min bucketlist.

 


Det enda jag i te hittade en lista för var Las vegas, men vi var bara där i typ två nätter och gick mest runt i området (+ att jag hade en tenta att skriva på under dessa dagar minns jag haha!)

 

 


 

 

Av Elin - 20 maj 2019 19:32


God kväll på er mina vönner! Har ni haft en bra dag i värmen? Min har varit både upp och ned måste jag ändå säga. Hade svårt att somna igårkväll på grund av grov ångest, men vid midnatt lyckades jag iallafall somna tror jag fast var ju då så himla trött på morgonen! Förra veckan så började en smärtperiod, har haft så ont i mina leder och högerfot så har haft lite svårt att röra mig, det har hållt i sig och jag kände att det var med nöd och näppe att jag orkade igenom jobbdagen.


Gick lite ärenden i Vällingby efter jobbet och sedan gick jag hem och vilade kroppen ett tag innan jag åkte vidare till psykologen. På vägen dit så ringde lillebror, dock så hann vi inte prata så jättelänge men vi får höras av fler gånger helt enkelt. Var tvungen att ta taxi både till och från Bergshamra då jag var så slut i kroppen och nu under kvällen så har jag typ bara legat i soffan och kollat på TV. Har inte orkat duscha, städa eller lagat mat så har ätit lite smått hela tiden för att jag ska slippa laga middag haha. Nu har jag ändå fått i mig ganska mycket smoothie, avokado och mackor så är mätt och nöjd. Tänkte gå och sova strax då jag är helt slut både mentalt och i kroppen och så får vi helt enkelt hoppas på att jag mår bättre imorgon. Kram på er!


Av Elin - 19 maj 2019 20:31


God kväll på er vänner! Alltså, bara för att jag var vaken ända till 01 inatt för att kolla klart på Eurovision så har jag typ känt mig bakis idag av trötthet. Är det så här det känns att bli äldre haha?! Tänkte att jag skulle slänga in ett vad-ska-jag-göra-i-veckan-inlägg. Det var ett väldigt bra tag sedan som jag gjorde det.


Måndag: Jobb mellan 08:00-12:00, sedan ska jag hem en snabbis, svira om och åka mot Bergshamra för ett samtal med min psykolog. Sedan hem och tvätta och vila.


Tisdag: Jobba mellan 08:00-12:00. Mamma fyller år, men tydligen så ska hon inte ens vara hemma, så jag vet inte om jag åker förbi henne hemma eller om jag kanske ska gå förbi hennes jobb med en blomma eller nått :). Sedan blir det nog lite ridsportsjobb under eftermiddagen eller kvällen. Sedan ska jag också försöka komma ihåg att rösta i EU-valet också!!


Onsdag: Jobba mellan 08:00-12:00. Sedan hem och vila och mentalt förbereda mig för att sedan åka till tandläkaren på eftermiddagen. Har inte varit hos tandläkare på flera år vilket varit jäkligt dumt, men nu har jag fått hål i tanden och går runt med tandvärk, så kände att jag inte kunde dra ut på det längre, har dessutom utvecklat någon slags tandläkarskräck under åren då jag skjutit på dessa besök så länge, så måste övervinna detta nu alltså! 


Torsdag: Jobba mellan 08:00-12:00 (gissar att ni kan mitt jobbschema nu hahaha). Sedan hem, byta om och åka mot SKANSEN på ett roligt jobbuppdrag, mer om det då men ska bli så sjukt spännande!


Fredag: Studiedag på jobbet, så vet inte riktigt hur jag ska jobba, men tror att det blir morgon/förmiddag som vanligt. Sedan hem, vila lite för att sedan svira om till ridkläder och äntligen rida igen! Mamma kommer och hämtar upp mig i stallet efteråt och så åker vi ut till landet.


Lördag: Sova, ta det lugnt och andas skärgårdsluft!


Söndag: Mamma och jag åker hem från landet, troligtvis efter lunch och sedan blir det väl lite tvättning hemma när vi kommit till stan och bara ta det lugnt och ladda upp för nästa vecka.


Så här såg det ut i skärgården förra året denna tid, så vackert!

Av Elin - 19 maj 2019 11:24


Hej på er vänner. Nu kommer ett långt inlägg med massa bilder från de senaste dygnen! Om jag är piggare idag än igår kväll när jag skrev vet jag inte, kunde ju liksom inte stänga av TVn under röstningen, det var så himla spännande! Menmen, förbundsstämman i Sundsvall var det alltså igår. Bilade ned med några i Stockholmsgänget på fredag eftermiddag, gick väldigt smidigt och vi åkte bara raka vägen! Väl framme så tror jag att vi alla tyckte att det var otroligt fint! Aldrig varit på Hotell södra berget i Sundsvall och det var riktigt maffigt alltså!

Jättefina hotellrum och fin utsigt från rummet! :)


Tror vi typ kom fram vid 18:30, så vid 19 hade vi ett bokat bord i resturangen på hotellet då vi alla var väldigt hungriga. Det blev en sådan himla härlig fredagskväll alltså! Supergod mat, jag tog en rödingfilé. Jättegott vin, fin utsikt och härligt sällskap! Vi hade så himla roligt tillsammans, kanske var vi alla lite fredagströtta men fasiken vad vi skrattade och hade det trevligt! Efter middagen så bytte vi plats och drack lite bubbel i solnadegången och skrattade ännu mera. Länge sedan som jag hade en så bra kväll måste jag säga haha. Det var nästan synd att vi skulle upp tidigt på lördagen annars hade vi suttit där hela natten och druckit bubbel kändes det som.




Sedan var det som sagt upp tidigt igår, eller vid 07:30 iallafall :). Frukost och sedan bytte jag roll i några timmar till CUSare. Vi hade en monter med vår gamla peppvägg som vi använde på ett ridsportsforum för många år sedan. Det var verkligen en sammarbete och tålamodsövning att sätta upp denna vägg. Men då vi alla är envisa så fick vi tillslut upp den med hjälp av lite kanslipersonal hehe.

Såklart så visades det nya Tryggi stallet materialet också! :)


Vid 10 så började dagen, först intro och sedan påbörjade vi årets stämmohandlingar. Trodde att det skulle bli lite mer turbulet, men det gick ändå väldigt smidigt måste jag säga. Stockholm visade framfötterna vilket var kul, många bra och intressanta diskussioner inför åren 2019-2021. Denna gång så fick jag vara med och påverka mer dessutom då jag var Vällingbys ombud, mycket roligare att sitta på en stämma när man får delta i röstning och diskussioner!


Efter lunchavbrott, fikaavbrott och många diskussioner så stängdes stämman vid 16 ungefär. Då var man ju ganska så mosig i huvudet, men vi i Stockholmsgänget packade ihop, samlades och så åkte vi hemåt en timme senare. Hemresan gick såklart också jättebra! Vi stannade strax innan Gävle för att äta middag, jag blev kung, vi hade massa bra diskussioner om fortsatt arbete i distriktet vad gäller förbundsstämmor och vid 21 ungefär så blev jag avsläppt vid Mörby tunnelbana. Lagom för att inte missa allt för mycket av eurovision hehe.


Så ja, det var verkligen ett helt fantastiskt dygn med Stockholm och alla andra som medverkade på årets stämma. Är nu då officiellt ingen ungdom inom ridsporten längre då detta var mitt sista CUSuppdrag. Nu måste jag växa upp och bli vuxnen (men behålla lite ungdom i mitt liv ändå på något sätt hehe). Jag hoppas verkligen att jag på något sett får åka år 2021 också, men det får vi se då. Bra resesällskap, massa nya lärdomar och massa skratt och kramar och vi ses!

Av Elin - 18 maj 2019 22:29


Hej på er vänner! Ledsen för att jag inte tittat in här tidigare, men kom precis hem till Vällingby igen efter en lång men ett väldigt bra dygn i Sundsvall. Tittar på eurovision nu samtidigt som jag packar upp lite, så tänkte att jag slänger in ett väldigt långt inlägg med MASSA bilder från senaste dygnet imorgon när jag är lite piggare och laddat över alla bilder! Vill liksom andas lite och bara njuta av att ligga i soffan och kolla på eurovision hehe. Imorgon har jag inga planer alls under dagen mer än att tvätta, på kvällen ska jag åka till mamma och pappa för att fixa lite saker och äta middag med dem.


Nä vänner, fokus på eurovision!

Av Elin - 17 maj 2019 12:52


Hej på er vänner! Gaaaaalet vad trött jag var imorse när klockan ringde, som jag förstod. Men var nog tröttare än vad jag ändå trodde hehe. Men sov jättekonstigt och oroligt hela natten, så det kan också bero på det :). Upp till jobbet kom jag iallafall och idag blev det en spännande arbetsdag. Tror jag var på väg att åka hem tre gånger kanske då min benprotes började strejka på vägen dit, den knarrade och knäppte som bara den! Tänkte att det inte var någon fara så jag satte mig och skrev lite veckobrev och dokumentationer och tänkte inte mer på det, sedan blev det bara värre och värre och jag insåg att fotleden satt lös hehe. Men jag jobbade mina fyra timmar och sedan fick jag helt enkelt ta en taxi hem för att jag inte vågade åka hem kommunalt med en lös fotled. Nu har jag duschat, bytt ben (äntligen hehe) och sitter och dricer enkaffe underitden som jag skriver till er. Om en timme ungefär så ska jag åka mot Djursholm där bilresan mot Sundsvall börjar. Vi kommer väl fram ikväll någon gång sedan spenderar vi morgondagen där och åker mot Stockholm igen på eftermiddagen. Sista officiella uppdraget som CUSare blir det alltså denna helg :). Vi får se om jag tittar in här ikväll igen eller om det blir imorgonkväll, ha en fortsatt toppendag iallafall!

 

Fredagsspänning har ingen dött av :)

 

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards