lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Elin - 7 mars 2009 23:15

Sov typ till halv 12, vaknade med världens huvudvärk menmen blev bättre framåt kvällen, satt typ vid datan och TV:n hela dagen och vid halv 5 så gick jag till tåget för vi skulle vara funktionärer på någon skidtävlingsgrejsemojjs.

Kajsa och jag gick till skolan och mötte alla tjejer <3 och att bro på Kajsa så kommer jag på att jag måste informera folket att hon och jag köm på i fredagskväll att päroncidern smakade mint och det beror nog på att den är så söööt xD smarta vi är va!? xD 

När Ingrid hade skjutsat kajsa, verro och mig till bruket så väntade vi på dom andra sedan gick vi och hämtade västar. Det var kallt, men roligt hade vi när Simon kom xD han är så härlig haha ^^. Fick en hel del mnnen när jag träffade Ludde, Max och alla andra haha saknaar (lite) xD

Fick sluta 2 timmar tidigare så kom hem vid 21 kollade på melodifestivalen och Sarah Dawn Finer kom till final!!!!! JIPPIE!!! xD.

Nu ska jag sova gonatt <3


(Didaktus är sponsor xD)

Av Elin - 7 mars 2009 00:15

En slapp dag i skolan, när jag hade muppat mig i skolan och inte gjort någonting så åkte jag hem. Nördade mig lite framför datan och framåt 18 så gick jag till bussen så bar det av till Sarisen på tjejmiddag, mötte Mia i spånga och så åkte vi gemensamt till Norrviken.

Vi skrattade och hade det skitkul (iallafall jag) åt gott och drack gott sedan sjöng vi singstar och eftr det så var Mia, Verro och jag tvugna att åka hem. Mötte mamma i spånga och vi gick hem tillsammans.

Nu är klockan mycket och jag mår illa, ska sova nu.

puss gonatt
Lyckopiller<3


Haha Kajsa och Cicci ^^ <3


Haha kvällens burksamling, vem får panten? (om det nu är pant på dom ^^)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards