lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2009

Av Elin - 12 april 2009 23:00

Jahapp så var det skola imorgon då :( jag känner mig inte ett dugg stressad *ironisk* lovade Mats att Erika och jag skulle göra afficher som ska vara uppsatta imorgon, har vi gjort det? nej. Kom på att jag har en inlämning tills imorgon som jag inte änns har börjat på för att jag glömde blocket i skåpet och sen att jag inte är hemma på kvällarna, menmen det får gå!


Men nu till dagen, gick upp vid 11 och åt brunch, åkte till stallet för att kolla lite på tävlingen tyckte att det gick bra för alla VRSare, var nöjda!! :P.


Kom hem vid 17 durschade, åt middag och sedan har jag typ slappat framför TV:n hela kvällen...


nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon
puss


Bilder från graninge


















Av Elin - 10 april 2009 08:00

Hej då nu åker jag till graninge och kommer inte hem förs på måndagkväll...

puss ha ett fortsatt trevligt lov, det ska jag försöka ha även om ja inte är i stallet med alla kompisar och hästar :P


see you!

Av Elin - 9 april 2009 23:30

Tja det är vinnaren som bloggar xD (oj vad skrytsamt det lät men Åsa sa att jag skulle suga åt mig segern hehe då gör jag väl det då xD)

samlades i stallet vid 8 då åkte vi till ekerö och skulle tävla igen, jag var så himla nervös och var så otaggad nästan så jag bara ville dra mig ur. Men efter en stund så satte jag upp på Donnathelo en valack som var 165 cm hög och jättefin men det funkade inte alls i början men efter ett tag så gick det.

Väl inne på banan så red jag lite vilse men sånt händer, lite pinsamt menmen jag bjuder på det :P. När Terese och jag hade fixat hästen så gick vi in och åt hamburgare och så var det prisutdelning och jag vann!!!! allafall för VRS!! det var skitkul, intressant att man kunde vinna fast man red fel hehe menmen.

när vi hade åkt tillbaka till VRS så var jag med lite på rykttävlingen och kollade sedan borstade jag av Jissa, hon var typ grå!!

Vid 15 så kom mamma och hämtade mig vi handlade för helgen och sedan så åkte vi hem och jag duschade och sedan middag.

Nu är jag typ övertrött och ska upp tidigt imorgon oxå, fan jag får ju aldrig sova! den här gången kan ni inte skylla på att det är frivilligt för det är det inte jag måste nämnligen följa med familjen hela vägen upp till graninge! :O.

Menmen gonatt nu skaj ag njuta lite mera av segern hehe^^

pöss <3

Av Elin - 8 april 2009 23:00

jag försöker att räkna ut hur många timmar jag var i stallet idag men min hjärna är så himla trött så det går inte hehe men någon som kan svara på hur många timmar jag var i stallet idag om jag var där från 07:00-22:00? hehe.

Kom då till stallet vid 7, vi började fodra, sedan skotta ridhuset, smörjde, knoppade och så gick vi banan...sen var et typ bara att fixa det sista och helt plötsligt skå skulle man fixa hästen! tiden går fort :O xD.

Eloge gick hur fint som helst på framridningen och väl inne på banan så var det nog bara mitt fel när han bröt av lite då och då, men jag är endå ENORMT nöjd!!

När man hade hjälpt Ekerö med hästen så var det pannkakslunch i klubbis och så lite "prisutdelning" hehe fick 56,79% och jag brydde mig inte så mycket om plats mm jag var så nöjd ändå! hoppad det går lika bra imorgon oxå!!

Emma,Johanna och jag satt typ i klubbis i fem timmar sen, vi var så jävla trötta vi typ läste, sov och tog det lugnt.

Sen vid 8 var det dags att rida igen, Dona blev det!!:O det gick åt skogen!! galoppen funkade inte, styrningen funkade inte och i slutet så ville jag bara släppa tyglarna och hoppa av, men det gjorde jag inte.

Nu MÅSTE jag sova annars så orkar jag inte gå upp imorgon. Jag orkar inte lära mig programet bättre och ärligt talat så känner jag att jag pallar inte bry mig om jag rider fel elr något imorgon, får gå som det går!

gonatt <3

Av Elin - 7 april 2009 22:15

gick upp vid 11 åt frukost och sedan ringde jag Sunna men hon kunde inte hitta på något förs 2 sa jag lekte med data lita och tillslut så var klockan 2 men då visade det sig att det inte gick förs 5 så då åkte jag till stallet, fick skjus av Katta den sista biten hehe sedan fick jag reda på att Annie hade missförstått ekerö så vi skulle starta först hemma imorgon! så alla fick lite halv panik vi smöjde, knoppade tyvärr så gick nästan alla hästar men vi får göra det sista imorgon bitti.


När jag kom hem så bakade jag och åt middag sedan har jag typ inta gjort så mycket.


men nu måste jag sova så jag orkar gå upp klockan 6 imorgon


nattinatti


pöss <3

Av Elin - 6 april 2009 23:15

Dagen började med en timmes tandläkarbesök, jobbigtjobbigt! sedan skyndade jag mig så fort jag kunde till stallet och hoppades på att få pannkakor och det fick jag! :D då blev Elin glad :D. när jag hade proppat i mig ett poar så var jag mätt :P men Erica kom ju med grymt mycket godis så jag tog för mig ^^ hehe bara en bit faktiskt så kalla mig inte godisråtta!! xD.

När jag hade hjälpt barnen och skött Atte så var det min tur att rida Eloge, vi var bara 7 stycken idag och det var skönt! I början så drog han väldigt mycket och sammarbetet fungerae inte så bra som man alltid vill men framåt slutet (efter galoppen som alltid) så gick det super! om man bortser från alla himla serpentiner, hallå det är ju som en j*vla mattelektion när Åsa vill att man ska rida först 4 sen 5 och sen 6!! haha och matte är jag inte bra på!! hehe efter Åsas snälla kommentar kände man sig ju inte stöttad hehe.

Åsa: ni ska väl rida serpentiner på onsdag och torsdag?
jag: nej
Åsa: tur för dig då!

haha tack Åsa för den kommentaren, den värmde hehe xDxD.

Efter ridningen så kom mami och hämtade mig och jag typ duschade och sedan åt jag min andra middag haha.

Nu ska jag sova
nattinatti <3

Av Elin - 5 april 2009 23:45

Söndag idag, gick upp vid 1030 åt rfukost och sedan till stallet för att jobba, mitt barn kom inte så jag och Freja satt i hörnet och snackade och kollade :P.

Efter det så gick jag runt lite i stallet, höll Karro sällskap, kollade lite på blåbärshoppningen mm. Vid halv 4 när Camilla och jag hade tagit ut hästarna och ringt våran taxi( Camillas mamma och min mamma :P) så bytte vi om och sedan tog vi en promenad till välingby, mötte mamma halvvägs och vi åkte hem.

Sen har jag väl inte gjort så mycket gått runt och tänkt och haft allmänt tråkigt helt enkelt :P.

Imorgon ska jag till tandläkaren och brorsan och jag har sällskap till karlberg åtminstånde sen överger han mig ^^. Om jah hinner så ska jag till stallet och käka pannkakor oxå :P.

Måste ju tillägga att lilla Erica Westling fyller 18 år idag!!!!! GRATTIS igen!! xD.


Gonatt <3

Av Elin - 5 april 2009 00:30

Gick upp vid 11 och satt och pluggade ett par timmar sedan har jag väl inte gjort så mycket det är helt otroligt men jag har faktiskt inte varit ute idag trots att det var så himla varmt! :O fy skäms, bättring till nästa dag!!

Vid 6 så kom Bergströms hela skaran var äntligen här! länge sen sist! Det var en trevlig kväll med supergod mat och många skratt!! haha underbara Bergströms!!

Nu ska jag nog kolla runt lite och sedan släcka ses

pöss <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards