lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Elin - 14 januari 2011 00:56

Halloo!


Idag sov jag fett länge....till 11! Men iallafall, gick upp och kollade mina mejl, hoppas verkligen att jag får jobbet när jag kommer hem! Håll tummarna och be för mig så blir det säkert bra på något vis!


Idag skulle Pelle och pappa åka och kolla på båtar och bilar men det blev inte så, istället följde dom med mamma och mig och shoppade lite. Vi började på något ställe där det var lite Pretty woman stuket, vi kände oss lite fattiga när alla gick runt med prada och sånt. Vi fortsatte ner mot vattnet och kollade lite i butikerna där, det slutade med att jag kom hem allt som allt med en tröja från Gap, en tröja som är svartvit men sen när man har den i solen så färgas den-hur cool somhelst! Och så kom jag hem med en ny väska. Den var rätt dyr men det är en lydc london-väska som det bara finns 5 av i hela världen och tillochmed Pelle tyckte att den var fin, så värt pengarna var det absolut! :D:D:D Nu ska jag bara hitta jeans och skor, sen behöver jag inget mer :P.


Nu till middag åkte vi till KFC och åt kyckling, det var inte så himlans gott som jag hade trott, men helt ok iaf.


Imorgon så ska vi flytta ut från det här huset, lite synd eftersom vi inte har fått ta tillvara på poolen, men hotellet som vi har bokat har pool oxå, så man får väl vara glad för det man får antar jag :).


Nu ska jag gå och kolla på min nya fina väska (är helt salig hahaha), kolla på TV och äta lite godis. Tänkte lägga ut bilder på allt jag har köpt när jag kommer hem, orkar inte fota och sedan lägga in på pappas dator så ni får bilder när jag kommer hem :).


Ha det bra, så tror jag nog att vi hörs imorgon!

Puss


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards