lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Elin - 4 februari 2011 20:12


"En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.


Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och aggressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.


När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne."


Boken heter Skadad. Har ni inte läst den så läs den! En otroligt gripande bok som man knappt kan sluta läsa. Rekomenderar den starkt!!


  


Lyckopiller <3

Av Elin - 4 februari 2011 14:11


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.


Oj, först och främst så skulle jag nog skänka bort lite till typ världens barn, hoppets stjärna eller liknande. Finns så många som har det värre än oss och hade jag möjligheten så skulle jag absolut hjälpa till att skänka pengar! 


Sen skulle jag nog börja leta häst. Känner att om jag vill utvecklas ännu mera så behöver jag ha en häst som bara jag rider på, då kan jag anpassa hästen till mitt ridsätt och på så vis utvecklas. 


Eller så skulle jag börja leta lägenhet och flytta! :D


 



Lyckopiller <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards