lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Elin - 7 april 2011 22:25


"Elin, jag älskar dig!"

Sagt av ett barn på jobbet, behöver man säga att man smälte lite där blev varm i hjärtat :D


Från Big brother 2011:


Sara: Du kan börja med att sluta ljuga.
Patrik: Det där hörde jag inte.
Gurkan lägger sig i: Hon sa att du kan sluta ljuga! Det är inte bra att ljuga, kompis!



Lyckopiller

Av Elin - 7 april 2011 21:43


Sista lektionen var det för mig idag. Ska bli såå skönt att slippa torsdagslektionerna och koncentrera mig på till 110% på onsdagslektionen istället. 


Fick iallafall Jissa, eftersom hon hade fått panik för några dagar sedan så red jag med gummisnodd på men inte så hon var inspänd. Det var massa småsaker som inte kändes rätt idag, kunde inte få jämna stigläder och då irriterade jag mig på det, kunde inte spänna in henne, hon var sjukt pigg mm. 


Egentligen finns det inte så mycket att säga så det blir ett kort inlägg. Men gjorde halter och hon lyssnade bra på det, red serpentiner med skrittövergångar på medellinjen. Först så lyssnade hon inte alls och det blev knappt några skrittsteg, men när jag hade börjat vara mer vaken och bestämde mig för att oavsett var så skulle hon skritta när ajg sa till så gjrde hon det, då var hon lite seg att få igång i trav bara, men det gick.


Galoppen försökte jag att jobba mycket med att få ner henne och galoppera i en taktmäsig galopp. Takten var jättebra men formen katastrof. 


Travade av henne lite och sedan pallade jag inte försöka mer. Synd att det gick så dåligt sista gången i gruppen, men får göra som Å sa igår; rida ännu hårdare på onsdagarna ;).


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards