lyckopillerelin

Alla inlägg den 27 augusti 2012

:)

Av Elin - 27 augusti 2012 20:06


Dåligt med uppdatering denna dag ixå, förut så försökte jag typ klämma in tre inlägg om dagen men jag känner att jag inte riktigt har så mycket att skriva om på dagarna så jag tror jag satsar på minst ett om dagen nu förtiden, sen får man se vad som händer.


Sov alldeles för länge idag oxå, måste verkligen få in rutinen nu när jag ska börja gå upp klockan sju varje morgon nästa vecka. På förmiddagen har jag gått runt här hemma och plockat med lite olika, lyssnat på musik och tagit det lugnt helt enkelt.


Runt 14 så kom Lisa över och vi tog bilen till Sollentuna centrum för att fika och shoppa lite, mysfaktor på hög nivå. Alltid skönt att få prata ut om allt och vi kommer alltid in på något slags deeptalk varje gång vi ses haha. Kom väl hem vid halv sex och mamma och jag åkte till Vällingby och en sväng förbi stallet för att fixa lite saker. 


 


Ikväll ska jag bara mysa hemma hela kvällen, tända lite ljus och ha det bra.


Ta hand om varandra. Puss  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards