lyckopillerelin

Alla inlägg den 22 september 2012

Av Elin - 22 september 2012 21:36


Pappa och jag har suttit framför våra datorer och frossat i gama Helen Sjöholm klipp på youtube under reklampauserna och vår favorit blir ALLTID denna underbara version av Du måste finnas, vet inte hur många gånger vi har lyssnat på den här och varje gång blir vi lika fängslande av hennes uttryck på scenen. Det är inte många som har denna underbara talangen som Helen Sjöholm 


Av Elin - 22 september 2012 20:15


Yes yes, blev en röjig lördag i soffan idag, hehe. Nä men skämt osido så har jag typ suttit i soffan hela dagen. Sov till typ halv 1 idag, sjukt men jag tror ändå att sömn är väldigt bra när man är sjuk så idag har ajg iallafall mått bättre. Fick prova en annan nässpray oxå innan middagen och fy satan vad bra den var! Känner mig som en helt annan människa och har inte varit täppt i näsan på flera timmar, heaven! Dock så känner jag ju ingenting så såklart så blev det pizza till middag som jag var så himla sugen på men kände inte smaken och sen valde mamma att göra chokladfondue till efterrätt just idag när jag inte känner någon smak, och jag som har längtat efter det i flera veckar....suck!


Imorgon blir det troligtvis massa häst, eller lite iallafall. Ska kanske följa med Mimmi till Överby då hon gör sin debut i LA, ska bli himla spännande och kul att se! Hoppas bara jag orkar, vi får se imorgon helt enkelt! Min röst måste ju faktiskt bli liite bättre, kan inte komma tillbaka till förskolan på Måndag och VISKA, det går bara inte. Men time will tell helt enkelt, nu ska titta vidare på körslaget sen blir det nog sängen för mig.


PUSS 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards