lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 24 mars 2013 20:33


Jag är en riktig väsknörd. Jag tror att alla som känner mig suckar varje gång jag köper en ny väska. Om någon som aldrig har varit i mitt rum kommer in så blir första kommentaren "Gud så många väskor du har." Jag är expert på att hitta på nya ursäkter för att jag ska köpa en ny väska. En väska har gått sönder, jag behöver en större/mindre väska, jag har ingen som matchar kläderna jag använder mest osv osv. Varje gång jag köper en ny väska så intalar jag mig själv att det blir den sista, yeah right!  Jag lär nog alltid köpa väskor.

 

 

Detta är en del av väskorna jag äger, har nog lika många till...

Av Elin - 24 mars 2013 16:50


 

Hihi, så himla söt så jag var tvungen att fota den på coop.

 

Idag har jag inte gjort många knop om man säger så. Innan jag släckte lampan igårkväll så tände jag mina ljus, satte på min spotifylista med Svenska klassiker och satte mig i sängen och kollade igenom min Elle katalog som jag fick i veckan men inte hunnit bläddra igenom. Var riktigt mysigt faktiskt att avsluta dagen på det sättet.


Blev väckt på förmiddagen av mamma och fick våfflor till brunch, mums! Har för mig att det är våffeldagen imorgon, men våfflor känns inte som en sån bra middag så det fick bli idag istället. Lyx på hög nivå. Under dagen så har jag bara suttit och spelat candy crush och kollat på TV. Följde med mamma till Vällingby i eftermiddags för att handla mat och kika lite på jackor och annat. Är på jakt efter en ny vårjacka men det känns som att alla jag är ute efter är slut eller inte finns i min storlek. Vi får se hur det slutar med jackletandet helt enkelt.


Nu är jag så galet trött av någon anledning, tror att jag blev så galet trött för att jag har ont i magen. Tur att jag inte har något för mig mer än att vara hemma ikväll då. Kram på er!



Av Elin - 23 mars 2013 19:52


Att jag har haft cancer och mått så otroligt dåligt under en viss period i mitt liv där mina föräldrar nästan har fått mata och klä på mig känns så långt borta från verkligheten som man bara kan komma. Men just då var det min verklighet, och mitt liv. Idag, bara ett år senare så känns det så ofattbart att jag som då 20åring inte klarade mig själv. Att jag ständigt var beroende av mina föräldrar när det gällde gå på toa, klä på mig, äta och ja, allt annat vardagligt i mitt liv.


Jag har tänkt på det mycket. Att som 20åring få ett cancerbesked, att man så tidigt i livet ska behöva tänka på döden och på allt man inte hunnit gjort så pass mycket som man gör i det läget är helt sinnessjukt. Inte bara sinnessjukt, utan förjävligt. Ingen människa ska behöva gå igenom det, ingen förtjänar att uppleva alla dessa känslor och tankar som jag och många många unga har fått gå igenom och fortfarande går igenom under olika lång tid.

Jag är en av dom som har haft tur, inte bara tur utan en jäkla tur. Jag hade bara 4 månader med cellgifter och idag är jag cancerfri. Idag är allt nästan som det var innan cancern kom in i mitt liv, det kommer aldrig helt bli som det var innan men på ett ungefär. Det finns människor som inte har haft samma tur som jag har haft, dom kämpade lika mycket som mig, om inte mer. Men varför lät Gud mig leva och någon annan i ungefär samma ålder som mig dö? Livet är verkligen inte rättvist. Tacksamheten som jag inte kände för några månader sedan kan jag inte leva utan nu. Jag lever och jag är lycklig!

Av Elin - 23 mars 2013 15:10


Idag är det en sån här dag då man önskar att man bara kunde få försvinna ett tag och när man kommer tillbaka så är allt frid och fröjd och alla glada och nöjda här hemma. Ja, det är ju bara ett önsketänkande som tyvärr inte kommer att slå in, inte här hemma iallafall. Eftersom det är som det är här så stängde jag helt enkelt in mig i mitt rum och har nu städat från golv till tag. Lyssnade på musik och lät det ta den tid det tog, så skönt att inte slippa stressa när man städar. Kommer iallafall sova som en ängel inatt med nya frächa lakan, det är bland det bästa som finns. 


Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara ta det lugnt har ajg iallafall bestämt mig för. Just nu sitter ajg och tittar på reprisen av Sveriges mästerkock. Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt. Kram på er vänner!



   


Av Elin - 22 mars 2013 21:45

 

Gör en lista över 10 band/artister du gillar

1. Carola
2. Sarah Dawn Finer
3. Helen Sjöholm
4. Tommy Körberg
5. Loreen
6. Adelé
7. Melissa Horn
8. ABBA
9. Céline Dion
10. Bruno Mars


Hur länge har du lyssnat på nr 3?

När jag verkligen fastnade för henne var nog i högstadiet, ni får själva räkna ut hur länge det blir haha! (Helen Sjöholm) 

 

Vilken är din favoritlåt med nr 6?

Svårt, just nu är det nog Don´t you remember (Adelé)

 

Har du sett nr 4 live?

Första gången var faktiskt nu på mellogenrepet som jag var på. Var på My fair lady när han spelade i den, men jag hade sån jäkla oflyt att han var sjuk i BÅDA föreställningarna som jag var där.(Tommy Körberg)


Har du något favoritcitat av nr 5?

"Take control of your mind, your mind is not in control of your body." (Loreen)

 

Vilken gillar du mest av 2 och 1?

Den frågan kan jag inte svara på. Har försökt att göra det förut, men kan skriva hur mycket som helst då. Enligt mig så har både Carola och Sarah Sveriges bästa kvinnliga röster. (Carola och Sarah Dawn Finer)


Vilken årstid relaterar du till nr 10?

Sommar! (Bruno Mars)


Vilken var den första låten av nr 4 du hörde?

Oj, jag minns inte riktigt. Men säkert ”Drömmen om Elin” eller typ ”Stad i ljus”. (Tommy Körberg)


I vilken låt av nr 1 känner du igen dig mest just nu?

”Jag har funnit mig själv” (Carola) 


 Hur upptäckte du nr 3?

När jag sjöng låtar från Chess och Kristina från Duvemåla i kören och på solosången. (Helen Sjöholm)


 Hur upptäckte du nr 7?

Tror det var via vänner från stallet. (Melissa Horn)


Finns det något hos nr 9 som du ogillar?

Haha, ibland kan jag störa mig lite på hennes franska dialekt, men det är inte ofta. (Céline Dion)


 Vad är det bästa med nr 8?

Hmmm, svår fråga. Själva soundet gör ju bandet så otroligt unikt, sen är Björn och Benny grymma på att skriva musik! (ABBA)


 Har nr 2 någonsin nämnt något ätbart i sina texter?

Tror faktiskt inte det, orkar inte kolla igenom alla texter haha. (Sarah Dawn Finer)


 Har du sett nr 5 live?

Jupp, mellogenrepet i år. (Loreen)


Vem tänker du på när du hör din favoritlåt av nr 10?

Sunna, en av dom finaste vännerna jag har från stallet <3 (Bruno Mars)


Har du ätit pizza samtidigt som du lyssnat på nr 9?

Haha, nää. (Céline Dion)


Vilken är din favoritskiva av nr 8?

Ha, sjysst fråga! Nått samlingsalbum kanske för då är oftast dom bästa låtarna med haha. (ABBA)


Vem lyssnade du senast på nr 1 med?

Det måste väl senast vara med dom ca 20tusen personerna som satt inne i Friends arena när det var mellogenrep. (Carola)

Av Elin - 22 mars 2013 17:04


Hej alla snygga. Jag både glömde bort och inte hade någon lust att titta in här under förmiddagen kände jag. Med tanke på omständigheterna så mår jag rätt bra idag, bättre än vad jag trodde faktiskt. Riktigt skönt! Under förmiddagen så satt ajg bara och tog det lugnt i soffan och kollade på TV samt på lite hästar och annat på datorn. 


Vid halv ett så drog jag in till la stada för att möta upp barndomsvännen för en fika och catch up talk. Var ett bra ta sedan vi såg Fillan och jag så det var verkligen på tiden nu! Satte oss inne på ett mysigt fik på sergelvägen, eller heter den gången kanske!? Skit samma, vi fikade och pratade om allt möjligt iallafall. När vi hade suttit där i några timmar så fortsatte vi mot lite affärer då Fillan behövde göra lite ärenden, självklart hände jag på jag oxå men lyckades faktiskt hålla i alla mina pengar denna gång! Om man bortser från fikat såklart. Duktig jag är va? Blev några timmar i stan med trevligt sällskap, sedan åkte vi hem.


Nu har jag varit hemma en stund och sitter och fryser en aning i soffan känner jag. Magen kurrar och jag hoppas att det blir mat snart hihi, tror det blir fredagsmys med tacos till och med.Nä vänner, återkommer senare. Har väl inget mer vettigt att skriva, kram!

Av Elin - 21 mars 2013 20:34


Jag är galen i avocado. Skulle kunna äta avocado till både frukost, lunch och middag. När jag var i USA första gången, då i Kalifornien så hade jag en sån tur att mammas fasters man hade ett eget avocadoträd, jag var i himmelriket när jag kom dit kan jag säga! När ajg fyllde år året efter så fick jag en tröja där det stod Avocado queen på av dom, det namnet går jag efter när vi pratas vid och jag vet att dom alltid tänker på mig när dom själva äter avocado eller plockar från trädet. Nu blev jag riktigt sugen på det oxå!


 

Av Elin - 21 mars 2013 15:56


 


Glömde helt bort att titta in här på bloggen innan jag åkte vid lunch, men nu är. Hej! Känner när jag sitter ner idag att jag har sjukt ont i mina fötter, har ingen aning om vad jag har gjort, men tror att det är så enkelt som att jag har gått mycket och sen ridningen igårkväll.


Första påsklovsdagen idag. Jättesköt att sova ut verkligen, trots att ajg sov länge så var jag galet trött när jag gick upp i förmiddags. Första påsklovsdagen firades med att åka in till min VFU förskola för att säga hej och prata lite om VFUn som börjar i mitten av april. Alltid lika trevligt att vara där, är riktigt sugen på att få umgås med alla små barn igen och själv få utvecklas, även om det är lite skrämmadne ibland. Men jag kunde verkligen inte ha fått en bättre förskola så jag är säker på att det kommer gå galant!


Resten av dagen vet jag inte riktigt hur den ser ut, ska nog läsa lite kurslitteratur, om jag hinner ska jag iväg på Stockholm distriktets årmöte, sen blir det bara att ta det lugnt. Vi får se hur dagen slutar helt enkelt. Kram på er,  nu ska jag titta på Helt sjukt som gick på TV igårkväll när jag red. Bra med inspelningsbara boxar ibland ;).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards