lyckopillerelin

Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Elin - 18 februari 2013 20:30


   


Men hej på er kompisar. Ni har säkert undrat vad jag har tagit vägen. Lever jag!? Såklart jag gör det! Har bara inte haft någon blogglust under dagen då jag inte har gjort så mycket faktiskt förs senare under dagen. 


Pluggade lite och tog det bara lugnt hemma under förmiddagen. Gottade mig i gamla Körbergsklipp på youtube och även Helen Sjöholm när jag tyckte att jag behövde lite paus från läsningen, galet bra artister vi har här i Sverige asså! Vid 1430 åkte jag mot la stada för att möta upp Rebecka, vi catchade up lite och fikade inne på mitt favorit Waynes brevid lagerhouse, mys på hög nivå! Efter det så gick vi ner till gallerian för att kolla lite i affärer, passade på att köpa present till lillebror som fyller 20 år imorgon ochlyckades även bli riktigt galet kär i en väska inne på Vero Moda, vet ju att typ alla i min omgivining blir galen om jag köper den så lyckades slita mig. Men jag tror inte att jag kan låta bli att köpa den, ångrar mig galet mycket nu! Som tur är så ska jag och Rebecka ut och shoppa på Fredag så jag får känna på den igen och se om jag fortfarande är lika kär då som idag hihi.


Hämtade upp mina träningsbyxor på vägen hem och sen hade jag sån tur att mamma skulle åka och handla så blev upphämtad i Spånga och vi åkte till Vällingby för att handla. Nu har jag precis ätit, mår lite illa faktiskt. Tror jag åt för mycket. Sitter i soffan och gäspar som en galning, blir nog tidig sänggång ikväll tror jag. Klockan står på 0700 och har musik från 9-16, skönt med sista musiklektionen faktiskt. Nä, kram på er vänner! Nu ska jag gossa in mig i min filt.

Av Elin - 18 februari 2013 11:32


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards