lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 januari 2016

Av Elin - 9 januari 2016 18:00


Nu är julen helt slut för denna gång! Inte en enda julsak finns framme i mitt rum. Så skönt! Är det bara jag som tycker att det känns mycket ljusare och luftigare när man städat bort julen? Nu går vi bara mot ljusare tider, right? :) Ikväll blir det en skön hemmakväll då jag inte mått så bra idag. Imorgon ska jag fixa lite i mitt rum, sortera och sätta upp lite tavlor och sådant. Orkade inte göra det idag efter städningen. Ha en bra lördagkväll vänner, ta hand om varandra!

Bild från förra året, men samma pynt :)

Av Elin - 9 januari 2016 13:26


Hej på er vänner. Blev senare hem än vad jag hade räknat med igår. Men har man trevligt så har man. Jag sitter fortfarande i morgonrock och har väl börjat plocka lite smått i mitt rum. Fick jag välja så skulle jag nog öppnat en bok och ligga och läsa i sängen för resten av dagen, men icke sa nicke! Gårkvällen hos Lisa var iallafall grymt mysig. Vi åt middag, drack vin, pratade om allt möjligt och kollade på TV, en riktig myskväll med andra ord :). Åkte väl hemåt vid 00:30 kanske och då var jag sjukt trött, när jag kom hem så var det bara att borta tänderna och sova.


Idag är det då städdag som gäller. Julen ska bort i mitt rum och så ska jag fixa lite annat. Just nu har jag väl inte kommit så långt haha, sitter i sängen och lyssnar på Sarah Dawn Finer samtidigt som jag skriver detta. Ska nog äta lite också, sedan är det dags att börja! Nä, har inte tid med detta, dags att äta. Kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards