lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 februari 2016

Av Elin - 5 februari 2016 17:43


God kväll på er kära ni. Åh vilken bra fredag jag har haft idag. Var inte alls så sugen på att åka till jobbet imorse när klockan ringde, men dagen blev bara bättre och bättre kändes det som :). Löneförhöjning, bra möten, gofika i personalrummet till rasten och mycket skratt med kollegorna. Kom hem vid 17, åt förrätt med mina kära föräldrar och drack bubbel, lite måste vi ju fira efter denna dag! Ikväll blir det bara en lugn hemmakväll, skönt efter denna hektiska vecka på jobbet. Faktum är att hela helgen blir lugn faktiskt, imorgon planerar jag att titta på Criminal minds hela dagen och sedan är det äntligen dags för MELODIFESTIVALEN! Yey! På söndag är det städdag och på kvällen är det dags för Cabaret. Bra helg med andra ord.


Nytt anställnnigsavtal och mina favoritkakor som blev över, snodde med dem hem hihi.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards