lyckopillerelin

Alla inlägg den 10 april 2016

Av Elin - 10 april 2016 20:30


God kväll i stugorna. Har haft fullt upp även idag. Varit sjukt seg, haft ont i huvudet och snorig som bara den. Så jobbigt! Vill typ sova bort all denna ångest jag har just nu! Över allt. Just nu för att jag ska tillbaka till jobbet imorgon, har verkligen ingen lust! Menmen, vart ska jag annars få pengar ifrån liksom ;). Idag kom mamma hem hit till mig, efter lite fix här hemma så åkte vi till IKEA för att handla lite och till Bauhaus. Åkte sedan hem till Spånga för att hämta lite grejer, kändes sjukt konsigt men mysigt att vara där igen. Sjukt att jag inte bor där längre!

Kikade in i mitt gamla rum, och det har blivit ett träningsrum nu tydligen, sjukt snygg tapet-undrar vem som har valt den ;).


Efter stoppet i Spånga så åkte vi tillbaka till mig, fick med mig pappa också som hjälpte till att bygga ihop lite möbler. Dock så blev det fel TV-bänk, men det fixar vi under veckan som kommer. Mamma fixade mitt soffbord och lite annat åt mig också, älskar verkligen hur det blev med bordet!


Mamma åkte hem vid kanske 17:30 och sedan lagade jag lite middag, duschade och lite sånt där, nu tittar jag på Criminal minds innan det är dags för mig att sova. Ska ju liksom försöka komma upp i tid imorgon så jag inte kommer försent till jobbet. Åååååh ångeeest! Jaja, hej då på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards