lyckopillerelin

Alla inlägg den 22 september 2017

Av Elin - 22 september 2017 22:06


God kväll på er kära ni. Jag borde gå och lägga mig nu, helst för några timmar sedan, men som vanligt så kan jag inte hålla mina tider som jag planerar. Dagen idag började med att jag fick skriva ett argt mejl till en tidning som hade gjort en artikel om förra helgen när det var DM här i Stockholm, tyckte att de utelämnade viktiga saker-men ikväll vid 19 så fick jag svar och allt är ändrat, härligt när man får bra respons på arga mejl haha! På eftermiddagen så åkte jag till Bella för att äta fredagsmiddag och umgås med henne och hennes fina barn. Den äldsta hade beställt makaroner och köttbullar, så det blev det. Det var mycket barnlek men vi hann också med att umgås lite mellan varven när båda barnen var nöjda haha.  Jag hade tänkt att åka hem tidigt då jag behövde planera lite inför morgondagens kurs om funktionsvariationer och ridning, men tiden gick och helt plötsligt så var klockan över 21(!?) Nu har jag iallafall varit nere i källaren och hämtat lite saker och när jag publicerat detta inlägg så blir det nog dags för mig att hoppa i säng och planera lite vad jag ska ta upp imorgon, vill ju liksom ta upp allt men samtidigt prata om det viktigaste haha. Nä vänner, dags att varva ned-klockan står på 06:30!

Jag har fyllt år idag och blåst ut sjukt mycket ljus haha


Det blev kladdkaka till efterrätt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards