lyckopillerelin

Alla inlägg den 2 april 2018

Av Elin - 2 april 2018 15:03


Hej på er mina vänner. Eftersom jag har ganska mycket nytt här hemma så tänkte jag slänga in ett inlägg med bilder på allt istället för att dela upp det i olika inlägg. Vi tar det från början.


Nya köksstolar har jag fixat. Det tog några veckor att göra om dem, men nu är alla äntligen klara och jag är så himla nöjd med resultatet! Först kommer en bild på hur det såg ut innan för er som inte vet eller glömt :).


Nu kommer resultatet, bjuder på lite påskfeeling i bilderna hehe:

Hur snyggt blev det inte?!


Igår fick jag ju upp min nya hylla också som jag tokälskar! Det har blivit ett helt annat ljus i lägenheten nu när det är en vit möbel och inte så maffig som min förra var. Här kommer före och efterbild:

 


Det tredje och sista som jag tänkte visa är mina nya sittpuffar. Jag har letat så himla länge efter en sån där sängpall (heter det så förresten haha?) med förvaring i men inte hittat någon som passar min smak, min plånbok och storlek. Men trillade över puffar på IKEA för typ 149 kronor styck och tänkte att de blir superbra! Mamma och jag har dock klätt om dem från vitt tyg till blått då det passar bättre. Nu är alla tre klara och är supernöjd med resultatet även där. Här kommer en före och efterbild:

 


 Nu håller jag på att leta ett nytt bord då det jag har inte riktigt är till för att ha som matbord, det är vingligt och utslitet + att nu vill jag ju ha antingen vita bordsben eller guldiga, för gråa tycker jag inte riktigt passar så bra nu med mina nya stolar. Men jag har absolut ingen brådis vad gäller det utan det kommer när det kommer helt enkelt. 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards