lyckopillerelin

Alla inlägg den 10 juni 2018

Av Elin - 10 juni 2018 20:31


God kväll på er vänner. Nu sitter jag i soffan efter en härlig kväll tillsammans med Vånkan. Trodde först att det skulle bli en intensiv dag idag när jag bokade in allt igår, men det har faktiskgt gått bra. Kanske för att jag passade på att vila upp mig rejält igår och inte gjorde ett dugg typ haha. Hann byta om, röja lite här hemma och andas lite innan Vånkan kom vid 17 ungefär. Det hade också hunnit bli perfekt att sitta ute på min balkong, skugga och så fläktade det perfekt in på oss, så skönt i denna värme haha. Vi har typ bara pratat jobb känns det som, men skönt att ha en vän som vet precis hur det är att jobba på förskola så man kan spy galla lite inför varandra haha. Det har iallafall varit jättemysigt att få sitta och snacka skit, dricka rosé och äta munkar i några timmar tillsammans med en fin vän, ett pangavslut på helgen helt enkelt och imorgon är det på´t igen på jobbet! Nu ska jag titta på ett serieavsnitt och sedan är det nog dags att gå och sussa. Hoppas ni också har haft en härlig avslutning på helgen, kram på er!

<3.

Av Elin - 10 juni 2018 16:22


God eftermiddag på er mina vänner. Helskotta vad varmt det är idag alltså! Känns som att det är skönare att vara inomhus än utomhus just nu haha, men jag ska inte klaga för mycket!


Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt! Tror jag gick och la mig vid 21 och när klockan var cirka 2 på natten så hade jag inte somnat än, höll på att bli galen där ett tag av att rulla runt i sängen och inte kunde sova. Sen när jag väl somnade så känns det som att jag bara har drömt mardrömmar haha. Jaja, vid 10:30 gick jag upp iallafall och hoppade in i duschen för att sedan ta mig mot Lisas föräldrar där det var en liten födelsedagsbrunch för henne en dag innan födelsedagen. Vi blev inte så jättemånga, men det blev några härliga timmar tillsammans med mycket god mat och mycket skratt, härligt!


Nu ska jag röja lite här hemma då Vånkan kommer om cirka en timme för lite rosémys och häng :).

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards