lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 juli 2018

Av Elin - 5 juli 2018 18:21


Hej på er vänner! Herregud vad trött jag är!


Jag börjar märka både på mig själv och på barnen på jobbet att det börjar bli dags för semester nu alltså! Jag känner att jag har noll tålamod, alltså NOLL! Säger ifrån till barnen på ett tråkigt sätt och det känns som att jag är mer lättirriterad överlag. Samtidigt så är barnen lite uttråkade när vi har börjat plocka undan material som vi inte vill ska försvinna över sommaren och de är extra känsliga och gråtfärdiga för all motgång haha. Idag började jag inte förs vid 10:30 så kunde verkligen sova länge vilket var skönt! Trots det så var jag ju genomtrött när klockan väl ringde vid 9. Det är fortfarande mycket förberedelser inför höstterminen på avdelningen, byta ut barnnamn på hyllor, skåp och sådant och så lite pyntning och nytt material som jag gjort idag.


Något som jag tror att jag inte har visat är en kompisuggla som jag och mina kollegor gjorde klart förra veckan för att introducera detta för barnen efter sommaren. Under en del av vårterminen så har jag och mina kollegor jobbat mycket med vänskap och liknande frågor med barngruppen. Vi har på fredagar haft kompissamlingar där vi bland annat sett "Ugglan och kompisproblemet" från UR och sedan pratat lite om filmerna. För att fortsätta detta så har vi nu skapat en kompisuggla med inspiration från Fredsugglan som jag hittade på bland annat pinterest. Vi har 52 olika utmaningar till barnen som handlar om allt från vänskap till att ta hand om sig själv. Tanken är att barnen ska få ta ett höstlöv varje dag och så gör vi det som står på lövet. Det ska bli så himla spännande att få introducera detta i höst för barnen och jag är så himla nöjd med detta lilla projekt!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards