lyckopillerelin

Alla inlägg den 15 september 2018

Av Elin - 15 september 2018 13:37


Hej på er godingar! Jag tror att jag idag är lite utmattad, har varit så fullt upp hela veckan och nu fick jag äntligen sova och vila, så ligger i soffan och orkar inte göra någonting alls idag!


Det kan ju också vara efterdyningar på två fantatiska musikalkvällar jag haft i rad nu. Igår var det dags för premiär av musikalen Ghost på Chinateatern. Jag var inte så jätteinläst på storyn och exakt vilka som skulle vara med i uppsättningen, förum några namn jag lagt på minnet. Visste att Bruno Mitsogiannis, Peter Johansson, Gladys Del Pilar och Joanna Perera skulle stå på scenen men det fanns ett gäng till som jag kände igen sedan tidigare musikaler vilket var kul!


Jag och Lizen möttes upp innan och tog en öl/cider på Fridays och sedan gick vi till Max och köpte moxarella sticks haha.


Sedan mötte vi upp Rosie och så hängde vi utanför en stund. Tog lite bilder, snackade, spanade på kändisar som kom, drack bubbel och självklart massa skratt!

   

Strax innan 19:30 så var det dags att inta våra platser, längst fram såklart hehe. Dock är inte första raden helt den bästa på Chinateatern, men ändå helt ok!


Musikalen var sjukt bra, men ska jag vara helt ärlig så var den inte alls i samma skala som Så som i himmelen som jag såg i torsdags, men nu ska jag inte jämföra dem mot varandra, det är inte så schysst haha! Tillbaka till Ghost, kändes som att man skrattade och grät om vartannat. Sjukt häftiga scener och skickliga effekter måste jag säga, det kändes som att dansarna fick ta mer plats än vad de brukar göra i musikaler vilket också var helt fantastiskt då de var grymma allihopa!


Bruno och Peter visste man ju redan hur grymma de var innan, men de lyfte ännu mera nu, Maria Lucia Heiberg Rosenberg som spelade Molly var också bra-sjukt bra och vacker röst och vissa höjningar i några låtar i andra akten var helt galet vackra och snygga! Men jag måste nog säga att bäst av alla var nog Gladys Del Pilar, bara rollen var klockren för henne, så mycket skratt som hon bjöd på och hennes fantastiska gospelröst som bara glänste i låtarna hon sjöng som även dem var lite gospelinspirerade-så ja, hon var bara helt GRYM!


Två andra höjdpunkter var att jag fick kramas med Sarah Dawn Finer utanför och önska henne grattis på födelsedagen, det var så himla länge sedan som jag fick kramas och prata med henne så det var verkligen helt fantastiskt och hon var så jäkla gullig mot mig som vanligt och tyckte att hon hade fått en fin födelsedagspresent, att få träffa mig där-hur söt?! Sedan fick jag även krama på Johans Rabaeus också, han kände igen mig, presenterade mig för hans fru och berättade att jag var deras stammis på Bullets over broadway haha, han har verklgien fått en speciell plats i mitt hjärta efter alla våra samtal när jag hängde på Göta lejon!

   

  

Så ja, en helt toppenkväll tillsammans med två brudar som jag verkligen älskar! Jag vet inga som jag skrattar så mycket med som dem, ni vet när det bara bubblar i magen hela tiden av glädje och skratt, så är det när jag umgås med dessa två galna och fina tjejer. Är så glad över att de finns i mitt liv och gör mig så lycklig!

<3333

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards